Jak trávíte večery?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
16.1.08 20:30

Ahoj, všichni samá pohodička :) . U nás usínaji prťousové (5 a 27 mesiců) po 20.hodině. Malej se potom budi tak po 5ti az 30ti minutach a musíme mu podávat dudlíka atd. Dcera taky volá tak 3× za večer. Takže jsme rádi když se vystřídáme v koupelně a uděláme nejnutnější věci. Na nic dalšího nějak nezbývá čas. (Sexík nic moc když pořád odbíháme k jednomu nebo k druhému). Snad se to někdy zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
20.9.14 19:56

Tak holky(i pánové) jak trávíte dnešní večer??? :mrgreen:
Ti co tu nejsou, asi sexem:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
20.9.14 20:40

Teď jsem dočetla knížku a pustím si na chvilku nový díl show Jana Krause, než půjdu spát. Jsem single, naposledy před týdnem jsem měla rande, který bylo o ničem. Takže teď si dávám pohov… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
20.9.14 20:45
@e_l_a_a_a_a píše:
Teď jsem dočetla knížku a pustím si na chvilku nový díl show Jana Krause, než půjdu spát. Jsem single, naposledy před týdnem jsem měla rande, který bylo o ničem. Takže teď si dávám pohov… ;)

Ahoj, kolik je ti let? Četla jsem o tobě v jedné diskuzi příspěvky jsi psala? Jsi asi hodná holka, přeji pohodu a neboj, brzy bude dobře.

• Citovat
  • Upravit
4462
20.9.14 20:48

Teda holky, to se nedivím, že tolik rozvodů 8o Jako nejdu rýpat, ale takhle se míjet, to je opravdu hrozné.
My si uděláme čaj, nebo otevřeme vínko, koukáme spolu na film, nebo jen na televizi, ale často ji ani nezapneme a jen si povídáme. Teď hodně zavařujeme, je to takový náš koníček poslední 2 roky, takže třeba celý večer vaříme marmeládu, máme k tomu čaj se slivkou a kecáme…
Ale jako ne každý večer je idylický, taky někdy čumíme oba do počítače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
20.9.14 20:51

Já jsem taky single..zrovna jsem říkala že už mi sice neleze na mozek být single, ale nedostatek sexu. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
20.9.14 20:56

Já ležím v posteli s noťasem, vykoupaná, unavená a s bolehlavem ze starostí z posledních dní a přítel dole kuchtí s jeho tátou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
20.9.14 21:01
@slabikář píše:
Ahoj, kolik je ti let? Četla jsem o tobě v jedné diskuzi příspěvky jsi psala? Jsi asi hodná holka, přeji pohodu a neboj, brzy bude dobře.

Je mi 34. Děkuju Ti, snad ano, a Tobě také přeju pohodové večery :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
20.9.14 21:03
@Malike píše:
Já jsem taky single..zrovna jsem říkala že už mi sice neleze na mozek být single, ale nedostatek sexu. 8o

Na sex se vždy někdo objeví… horší je najít někoho pro kvalitní vztah.. ale nepřestávám zatím doufat… ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
20.9.14 21:09

@e_l_a_a_a_a já vím, já přestat doufala.ted jim moc nevěřím..teda ráda bych, ale..poslední snaha se o něco pokusit dopadla katastrofálně..a raději zas nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
20.9.14 21:28
@Malike píše:
@e_l_a_a_a_a já vím, já přestat doufala.ted jim moc nevěřím..teda ráda bych, ale..poslední snaha se o něco pokusit dopadla katastrofálně..a raději zas nechci

Naprosto rozumím, jak Ti je.
Moje mamka říká, že si všimla, že už mám vyloženě strach navazovat nový vztah. A má pravdu, mám - protože se bojím řešení - bojím se, že se opět něco pos***, že do toho vstoupí nevěra, lež a faleš, že se dotyčný nakonec rozmyslí jinak a všechny ty problémy, které poznamenaly moje předchozí vztahy.

Prostě teď nechci řešit nic v partnerství…

Takže nejsi v tom sama… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
20.9.14 21:30
@Malike píše:
Tak holky(i pánové) jak trávíte dnešní večer??? :mrgreen:
Ti co tu nejsou, asi sexem:-D

Spamuju tady diskuze svými chytrými radami :lol: :lol: :lol: chlap šel včera na firemní večírek, a ještě se nevrátil, zakempil to někde u kolegy (doufám :roll: )a dnes ho asi nemusím očekávat :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4425
20.9.14 21:33

Já byla dneska večer na hokeji, muž dělal špízy a pak s nimi odjel na párty ke kamarádovi, takže mám klídek a s kocourem si to užíváme :mrgreen: Včera jsme byli spolu a partou na šipkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
20.9.14 21:55

@e_l_a_a_a_a já zas měla malinko snahu se otevřít jednomu posledně, ale zase jsem narazila a už fakt nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
20.9.14 23:01

Holky Malike a elaaa: nic si z toho nedělejte, taky jsem byla po dlouholetém vztahu, nevyšlo to, pak jsem poznala dalšího, byl z toho další dlouholetý vztah a nevyšlo to a toho jsem fakt milovala, byla jsem zoufalá a cítila se tak bídně, pak ještě nějaké minivztahy, zase to nevyšlo, byla jsem v koncích. Až jsem si řekla dost a nehledala. Já vím, že to je takové klišé, říká se, že až člověk bude nejmíň hledat, tak najde.
Já se tenkrát na vztahy opravdu už vykašlala a řekla si, že tedy budu sama, jako samotné mně zase tak zle nebylo, vlastně jsem si na samotu tenkrát zvykla a byla jsem šťasná nakonec a ten pravý si mě opravdu našel a teď jsem moc spokojená. Je mi skoro 36 let a máme skoro dvouměsíční dítě. Seznámili jsme se, když mi bylo 34. Nezoufejte :hug:
Vím, jak vám asi je…, ale věřím, že bude dobře. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí