Jak trávíte večery?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.4.16 05:28
@90-60-90 píše:
Vařím, peru, žehlím, čtu, učím se, jsem v práci, hádám se, směju se, těším se až přijde domů můj všivák :) hodně si povídáme, plánujeme, a pořád dokola…nemáme TV

Hodne si povidate a planujete, to je to, co nedelame, no. S clovekem za pc se neda mluvit :-( televizi taky nemame, to je asi dobre, jeste bysme se shadali, ze chce kazdy neco jineho pustit. A jela by asi i pres den, to radeji bez ni.

• Citovat
  • Upravit
15575
23.4.16 08:13

Dala bych si vinko a muzete si povidat, popr. zahrat si nejakou hru, napriklad desove, karty nebo na papir jak si napises stat, mesto, rostlinu, vec…jestli vis? To je dobra hra… Urcite bych mu rekla, ze jednoz dvakrat v tydnu si udrlate jen vecer pro sebe, treba to pochopi :)
Edit:preklep

Příspěvek upraven 23.04.16 v 08:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
23.4.16 08:14

Hrajeme scrabble, filmy, sedime na terase s vínem a posloucháme audioknihy.. Nebo unavení tupě zíráme do zdi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.16 08:40
@kaja00 píše:
Dala bych si vinko a muzete si povidat, popr. zahrat si nejakou hru, napriklad desove, karty nebo na papir jak si napises stat, mesto, rostlinu, vec…jestli vis? To je dobra hra… Urcite bych mu rekla, ze jednoz dvakrat v tydnu si udrlate jen vecer pro sebe, treba to pochopi :)
Edit:preklepPříspěvek upraven 23.04.16 v 08:14

Alkohol nepiju, ale klidne bych si jen tak posedela u caje, to jo.

@dalimil píše:
Hrajeme scrabble, filmy, sedime na terase s vínem a posloucháme audioknihy.. Nebo unavení tupě zíráme do zdi :mrgreen:

Jo to by mi vyhovovalo uplne :-)

• Citovat
  • Upravit
2183
23.4.16 08:40
@dalimil píše:
Nebo unavení tupě zíráme do zdi :mrgreen:

Přesně to jsem dělal včera večer já - manželka má nohu v sádře (a že prej nemůže nic dělat), takže já jsem tady lítal jak motorová myš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
23.4.16 08:47

Tak asi to povídání, jinak kromě cílených společenských her nemohu najít nic, co by se dalo vyloženě dělat po večerech společně. Já jako společně beru i to, že sedíme v jedné místnosti, já třeba pracuji na PC, on kouká na TV:-), u toho oba popíjíme to vínko, popř. jen tak sedíme a koukáme a tak.

U Vás je problém, že to asi chybí jen Tobě, on se zdá být se stavem spokojen, a to je pak těžko něco dělat, pokud on nechce. Já bych byla ochotná třeba i koukat na film, co mě vyloženě neláká, ale pokud není z jeho strany snaha, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.4.16 08:50

Tak čaj, nebo limonáda, cokoliv :) Hlavně ta komunikace, aby mezi vámi byla. Ty společné večery (nejlépe pevně dané dny) vám pomůžou. Jen to musí manžel pochopit no. Třeba jeden večer hry nebo povídání, druhý večer film/seriál (můžete si najít společný seriál, na který budete koukat a komentovat ho pak) nebo povídání.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.4.16 09:25

Chlap je v dílně nebo jde na dvě. Když je doma, tak vytuhne na gauči. Vyjímečně si dáme u filmu skleničku vína (no a samo, že sex :D ). Ale to všechno nejdřív tak kolem 21 hod. Prvně musím uspat děti a pak dám trochu dohromady domácnost - nerada chodím spát, když je doma nepořádek.
Jinak já sama, když ještě nejdu spát, tak si čtu ;)

Jsem moc ráda, že ani jeden nemáme net v mobilu, neláká nás to. Na rodinu nám (zatím) stačí jeden noťas a i tam trávím víc času, než se mi samotné líbí. Ale fakt jen brouzdáme, fb, chlap hlanvě bazary, ale žádný hry nebo podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hypno246
23.4.16 09:31

Ahoj, když jsme byli s ex v pohodě, tak jsme si relativně často otevřeli láhev vína, nakrájeli si sýry, udělali salát… a u telky jsme kecali. V létě jsme třeba seděli na terase a grilovali. Je fakt, že já mám ráda mazlení v posteli a dotáhnout manžela do postele dřív než v 11 byl nadlidský úkol, takže se taky vše odehrávalo u telky, ale měli jsme si co říct, takže v pohodě. Pak jsme se rozvedli, takže nyní většinou zalezu do postele s dětma, přečteme si pohádku, pak tak půl hodinky mazlíme a povídáme, co jsme zažili a pak většinou jako první z nich usnu. Není to žádná sláva, ale mám to ráda a moc si tyhle chvíle spolu užíváme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.16 10:21
@Fazulina píše:
Tak asi to povídání, jinak kromě cílených společenských her nemohu najít nic, co by se dalo vyloženě dělat po večerech společně. Já jako společně beru i to, že sedíme v jedné místnosti, já třeba pracuji na PC, on kouká na TV:-), u toho oba popíjíme to vínko, popř. jen tak sedíme a koukáme a tak.U Vás je problém, že to asi chybí jen Tobě, on se zdá být se stavem spokojen, a to je pak těžko něco dělat, pokud on nechce. Já bych byla ochotná třeba i koukat na film, co mě vyloženě neláká, ale pokud není z jeho strany snaha, tak nevím.

Prave, no, o tom to je. Ja s tim spokojena nejsem vubec, on se na film krome strilecky divat nebude, hry se mnou hrat taky nebude a sedet vedle me jen tak a povidat si taky nebude. Ja chtela jen inspiraci, jestli najdu neco, co by bylo pro oba, v nasem pripade tezko. Navic zjistuju, ze hodne lidi to ma podobne. Podle me je komunikace zaklad vztahu a u nas to za posledni rok dva uplne vazne. Prijde z prace, chvili si pohraje s malou, ja udelam veceri, okoupu ji, dam ji najist a uspim ji (on to delat nebude, ma pocitac) a pak kdyz spi, tak by se dalo neco 3-4 hodiny delat, ale on ma svuj program. Mne to v poradku neprijde. Pred ditetem jsme se divali vic spolecne na filmy, ani nevim, bydleli jsme v jinem byte, vsechno se mi zdalo byt tak nejak jinak. Pracovali jsme spolu, jezdili do prace a z prace spolecne, komunikovali. Ta komunikace mi ted chybi :-( kdyby nebyl ten internet, bylo by to snazsi podle me.

• Citovat
  • Upravit
Zuzaniee
23.4.16 17:21

Když nám prcek usne a já nejdu spát s ním :mrgreen:,tak se uvelebíme u televize a pustíme si seriály, které máme společně rozkoukané :).Mě někdy stačí, když si k němu lehnu, přitulíme se a nemusíme ani mluvit, hlavně že ho mám u sebe :).

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
23.4.16 21:10

Dítě nám chodí spát ve 22.30 až 23. Takže do půl hodiny všechno balíme a jdem rovnou spát.

• Citovat
  • Upravit
352
23.4.16 21:31

My televizi nemame. Kravinami neztracime cas. Obvykle vystrelimw dite a pak mame cas na sebe.
Takze dame vino, syr, probereme objednavky z e-shopu a plan prace. Hodne se bavime vlastne jen o praci a taky na planech na Geocaching, protoze kdykoli je moznost, travime spolecny cas venku.

Jinak partnerka jde pak obvykle spat, ja delam na shopu. Misto sexu se ja venuju masturbaci a pak jdu taky spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.16 15:20

Vcera jsme si pustili film, vybiral teda manzel, ale celkem jsme se shodli, manzel pri nem sice mel notebook na kline :roll: ale aspon byla zmena. Mame napujcovanych par filmu, tak dneska mozna pustime dalsi. Hlavne nesnasim to, ze on si sedi u sveho stolu s pocitacem a ja na druhe strane obyvaku, mi doslo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky