Jak trávíte večery?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
476
21.9.14 08:16

@slabikář: Já v to věřím, některé dny jsou horší, některé lepší. Chystám se na seminář Aleše Kaliny, je to přepis emočních rovnic v hlavě, takže se těším, že vymetu si všechny negativní pavučiny z hlavy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.16 23:22

Jak travite vecery krome mobilu televize a internetu? Nam wifi nici manzelstvi, manzel porad na pc, ja nemam sama co delat, tak jsem na tabletu nebo si ctu. Wifi bych zrusila, bohuzel to nejde kvuli praci :-( alkohol nepijeme. Mame male dite, bez hlidani. Prosim o inspiraci dekuji. A prosim anonym, stydim se za to dekuji.

• Citovat
  • Upravit
11117
22.4.16 23:27

Uspim 2 extremne zive deti, uklidim nejvetsi bordel a padnu na hubu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
22.4.16 23:32

Pokud nesedím u netu a nebo nespím, tak posledního půl roku sedím u korálků (ale je to hroznej mor :mrgreen: ) a nebo u třeba u šicího stroje. Chlap sedí u PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
22.4.16 23:35

Na nic jiného než PC nebo televizi se večer už nezmůžu. Manžel chodí brzo spát, potřebuje svých osm hodin, takže já si tu pak řádím s elektronikou :)
Pořád se chystám číst, ale jsem tak unavená, že u toho okamžitě usínám a to mě nebaví :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11173
22.4.16 23:43

Někdy odpadnu s dcerkou, takže spím od 9 až do rána:-), jinak sedíme s mužem v obýváku, já někdy pracuju na PC a on kouká na TV a u toho čte zprávy na mobilu:-), často si třeba pustíme film, popíjíme vínko. Ven večer nechodíme, neboť jsme v zapadákově, kde nic není. On ani na to moc není, já svoje potřeby uspokojuji, když jedu navštívit mamku do města na víc dní, ona mi pohlídá malou a já jdu ven, pivo, víno, kino, divadlo apod. Muži to nevadí, má zase svoje zájmy. Až bude malá větší, věřím, že třeba zajdeme s mužem do kina, na véču, ale třeba zase trávíme společně víkendy, jezdíme na výlety apod., tak pak nemáme tolik potřeby chodit po večerech.

Jinak taky hodně často si jen tak čtu v posteli, muž zase někdo kutí na PC nebo kouká na TV, ale nějak tak to střídáme, že nemám úplně pocit, že bychom se sami sobě nevěnovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11173
22.4.16 23:45
@Anonymní píše:
Jak travite vecery krome mobilu televize a internetu? Nam wifi nici manzelstvi, manzel porad na pc, ja nemam sama co delat, tak jsem na tabletu nebo si ctu. Wifi bych zrusila, bohuzel to nejde kvuli praci :-( alkohol nepijeme. Mame male dite, bez hlidani. Prosim o inspiraci dekuji. A prosim anonym, stydim se za to dekuji.

Ono se toho doma nic moc jiného dělat nedá. Já třeba ráda hraju deskové hry, ale muž na to není, takže to padá. Udělej třeba něco dobrého s snědku (nějaké zobání k filmu), pusťte si pěkný film. To by nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.4.16 23:45
@Klementyna píše:
Na nic jiného než PC nebo televizi se večer už nezmůžu. Manžel chodí brzo spát, potřebuje svých osm hodin, takže já si tu pak řádím s elektronikou :)
Pořád se chystám číst, ale jsem tak unavená, že u toho okamžitě usínám a to mě nebaví :jazyk:

Tak já PC nebo PS3/4 máme to doma a chlap to vůbec neumí :-D. Jsem docela sova, takže v noci poklidím, nachystám si maso z mrazáku, najdu nějaký recept. O půlnoci vyvenčím psy. Pak si pustím seriál a zalomím to většinou v obýváku, bo můj stává ve 4 i o víkendech a za ty jeho hromadné budíky bych vraždila. Pět budíků, já je povypínám a on se zeptá, už mi zvonil budík, takhle ho teď učím jenom na dva a snad se dopracujem na jeden, abych mohla zase normálně do 7 spát. A knížky jsou v poho, chce to jenom něco poutavého já ujela na walking deadech a residentech evilech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
22.4.16 23:57

Nekdy hrajeme na pc online hry, nekdy koukame na film, nekdy si cteme. Obcas spolu obcas kazdy sam. Zalezi jestli zrovna jedem na stejny vlne. Obcas proti aobr hrajeme česko ne twister. Nekdy jen zvanime. Nebo koukame na videa na youtube. Proste to na co je nalada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101709
22.4.16 23:57
@Anonymní píše:

I router se dá po vyhlášení konce pracovní doby vypnout… ale jinak my si většinou po uspání dětí uděláme večeři, pustíme něco nenáročného typu nějaké kriminálky, někdy povídáme, někdy taky sedíme u toho PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
23.4.16 00:01

Dá se dělat milion věcí, jenom chtít, naplánovat si to, rozmyslet a udělat :-)
prostě si najít nějaký koníček, nějakou náplň.
píšeš, že „si čteš“ - vždyť to je taky skvělá náplň, stačí tomu dát trochu vědomého výběru, číst věci proto, že je chceš číst a ne jen jako zabíječ času. (je jedno, jestli si vybereš odborný časopis nebo Blesk, klasickou literaturu nebo červenou knihovnu… jde o to, jak si to čtení užiješ a co z toho máš.

já po nocích nestíhám všechny své aktivity, co bych chtěla.. a rozhodně to není úklid nebo vaření (to pro mě není náplň, to je nutný servis)
za chvíli začnu dělat i na zahradě, až bude světlo jen o trochu dýl než mrňata usnou… jinak šiju, háčkuju, čtu (záměrně a co chci, snažím se nezabíjet čas), tvořím webovky, pracuju do práce…
máme dvě malé děti, hlídání jsme měli naposledy u porodu nejmladší a ta má 2,5r. Žiju po nocích, jinak to nejde. přes den si píšu seznamy, co bych všecko chtěla večer stihnout (a pak z toho mám depky, že toho tolik nestihnu)

TV u nás naposledy hrála o vánocích a to jen proto, že tu byl tchán a ten bez ní nemůže existovat. až přijede příště, zase bude problém najít ovladač :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11173
23.4.16 00:11

Já třeba občas i něco vyrábím pro malou, ale musím mít na to náladu, každopádně, jak píš paní nade mnou, čtení považuju za jednu z nejlepších náplní večera:-), čtu ráda a hodně a dlouho a štve mě, že nestíhám přečíst, co bych všechno chtěla:), když mě knížka chytne, vydržím i do 3 do rána, jenže pak jsem nevyspalá, ale nemůžu si pomoct.

Jinak jsem fanoušek seriálů a filmů, což s mužem máme společné, i když někdy se neshodneme tématem, často najdeme společný žánr a koukáme spolu, pokud ne, zkouknu to sama, on taky sám (třeba ty válečné moc nemusím:-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
23.4.16 01:08

Vařím, peru, žehlím, čtu, učím se, jsem v práci, hádám se, směju se, těším se až přijde domů můj všivák :) hodně si povídáme, plánujeme, a pořád dokola…nemáme TV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
23.4.16 02:12

S nostalgií vzpomínám na večery u společenských her.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.16 05:24
@j.a.n.i1 píše:
I router se dá po vyhlášení konce pracovní doby vypnout… ale jinak my si většinou po uspání dětí uděláme večeři, pustíme něco nenáročného typu nějaké kriminálky, někdy povídáme, někdy taky sedíme u toho PC.

Ja bych ho klidne vypnula, jenze manzel ne. Neumi uz bez netu vubec travit volny cas :-( i v restauraci a venku je na mobilu a sleduje fcb jak nejaky zavislak.

@Fazulina píše:
Ono se toho doma nic moc jiného dělat nedá. Já třeba ráda hraju deskové hry, ale muž na to není, takže to padá. Udělej třeba něco dobrého s snědku (nějaké zobání k filmu), pusťte si pěkný film. To by nešlo?

Neshodneme se bohuzel na filmu. Obcas jo, ale tak jednou za pul roku. Pred par dny jsem pustila film pro oba, on se v pulce uvedl a sednul si za pocitac. Tim to pro me skoncilo.

@matkabagristy píše:
S nostalgií vzpomínám na večery u společenských her.

Ja prave taky :oops: sice je mi pres 30, ale jak to tady ctu, tak uz manzele netravi moc toho casu spolu 8o asi jsem naivni, myslela jsem aktivitu pro oba. Ja se zabavim sama, o to nejde, ale kdyz je manzel do vecera v praci a nekomunikujeme pak spolu a delame si kazdy neco sveho, tak se uplne odcizujeme. Spat chodime kazdy jinak. Ja s tim clovekem potrebuju stravit nejaky cas denne spolecne a kdy jindy, nez kdyz jde dcera spat? Moji mamce tohle silene vadilo na tatkovi, kdyz jsem byla v puberte, nechapala jsem to, uz jsem stejna. A rodice uz spolu nejsou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky