Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj vespolek
prosím, pes nám v záchvatu epilepsie v noci počral celý gauč, čalouněný, vydrhla jsem to, co to šlo, ale cítím to stále, nemáte některá nějakou radu, jak se účině a nadobro zbavit močového smrádku? kromě koupi nového?
děkuji
Vodicka na zapach z DM, stoji cca 70 kacek a po odpareni zarucene odstranuje pach psi moci, ozkouseno ![]()
Ahoj, mamka koupila normálně v drogerii tuto pěnu, nastříká se to, nechá se to působit a ono to ten zápach vytáhne. Nebo obdobnou věc prodávají v Rossmanu, je to stejná velká tlaková lahev s pěnou, akorát je na ni obrázek gauče a je modrá ![]()
Kup obyčejnou vodku, yej ji do rozprasovace a postrikej, pohltí pach. Uspesne používáme jak na sportovní obuv, tak na procurane gauce a koberce (starší pes tesne nad hrobem, dava mam zabrat)
@Zuzaa píše:
Kup obyčejnou vodku, yej ji do rozprasovace a postrikej, pohltí pach. Uspesne používáme jak na sportovní obuv, tak na procurane gauce a koberce (starší pes tesne nad hrobem, dava mam zabrat)
@kozisek píše:![]()
fakt? to musí být nějaká finlandia nebo stačí obyč?
já těm sprejům moc nedůvěřuji, mě to přijde jen takové navoněné, ale že by to fakt fungovalo, nevím…
ten z dm funguje. zpocatku je to teda jeste navic navonene, ta „vune“ neni nic moc prijemna, ale pak to vycichne a smrad je pryc.
Ale s tou vodkou je to tez zajimave. Jestli by treba nebyl jeste lepsi lih ![]()
@kozisek jo, sprej na osvezeni textilii ci tak nejak se to jmenuje.
@kozisek píše:![]()
fakt? to musí být nějaká finlandia nebo stačí obyč?
já těm sprejům moc nedůvěřuji, mě to přijde jen takové navoněné, ale že by to fakt fungovalo, nevím…
Prdlajs finlandia, stačí ta nejlevnější, co na pultu mají
a jak někdo psal, slo by to i obyc lihem ![]()
@Zuzaa on líh také není zadarmo, tedy máme tu nějaký na pupík, aby to pak neudělalo nějaký vybělený flek ![]()