Jak účině vydrhnout gauč od čůránek?

103
19.2.15 17:35

Jak účině vydrhnout gauč od čůránek?

Ahoj vespolek :) prosím, pes nám v záchvatu epilepsie v noci počral celý gauč, čalouněný, vydrhla jsem to, co to šlo, ale cítím to stále, nemáte některá nějakou radu, jak se účině a nadobro zbavit močového smrádku? kromě koupi nového? :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
19.2.15 17:37

Vodicka na zapach z DM, stoji cca 70 kacek a po odpareni zarucene odstranuje pach psi moci, ozkouseno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
19.2.15 17:42

Oooh děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
19.2.15 17:47

Ahoj, mamka koupila normálně v drogerii tuto pěnu, nastříká se to, nechá se to působit a ono to ten zápach vytáhne. Nebo obdobnou věc prodávají v Rossmanu, je to stejná velká tlaková lahev s pěnou, akorát je na ni obrázek gauče a je modrá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
19.2.15 17:49

Toto je ta pěna z Rossmannu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
19.2.15 18:01

Nebo ocet, a pak na to tu penu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
19.2.15 18:02

Kup obyčejnou vodku, yej ji do rozprasovace a postrikej, pohltí pach. Uspesne používáme jak na sportovní obuv, tak na procurane gauce a koberce (starší pes tesne nad hrobem, dava mam zabrat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.2.15 19:36
@Zuzaa píše:
Kup obyčejnou vodku, yej ji do rozprasovace a postrikej, pohltí pach. Uspesne používáme jak na sportovní obuv, tak na procurane gauce a koberce (starší pes tesne nad hrobem, dava mam zabrat)
:-O :-O fakt? to musí být nějaká finlandia nebo stačí obyč? :lol: já těm sprejům moc nedůvěřuji, mě to přijde jen takové navoněné, ale že by to fakt fungovalo, nevím…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
19.2.15 19:48
@kozisek píše: :-O :-O fakt? to musí být nějaká finlandia nebo stačí obyč? :lol: já těm sprejům moc nedůvěřuji, mě to přijde jen takové navoněné, ale že by to fakt fungovalo, nevím…

ten z dm funguje. zpocatku je to teda jeste navic navonene, ta „vune“ neni nic moc prijemna, ale pak to vycichne a smrad je pryc.
Ale s tou vodkou je to tez zajimave. Jestli by treba nebyl jeste lepsi lih :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.2.15 19:51

@Bibi239 myslíš tu vodičku na zápach? musím si to napsat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
19.2.15 19:53

@kozisek jo, sprej na osvezeni textilii ci tak nejak se to jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
19.2.15 20:15
@kozisek píše: :-O :-O fakt? to musí být nějaká finlandia nebo stačí obyč? :lol: já těm sprejům moc nedůvěřuji, mě to přijde jen takové navoněné, ale že by to fakt fungovalo, nevím…

Prdlajs finlandia, stačí ta nejlevnější, co na pultu mají :D a jak někdo psal, slo by to i obyc lihem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.2.15 21:16

@Zuzaa on líh také není zadarmo, tedy máme tu nějaký na pupík, aby to pak neudělalo nějaký vybělený flek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný