Jak ukládáte dětské roznošené oblečení?

25197
24.3.15 19:43

Jak ukládáte dětské roznošené oblečení?

Ahoj všem,
dotaz je jasný. Jak ukládáte oblečení, co dostanou děti další den ještě na sebe? Já to mám momentálně naházené na křesle. Jsou tam i šatičky a sukýnky, co holky prakticky denně tahají a tancují v tom. Ale máme to v obýváku (zatím není kde) a vypadá to blbě. Máte na to nějaký chytrý typ?
Děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
24.3.15 19:45

Má na to vyhrazenou skříňku. Přesně, šatičky a sukýnky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
24.3.15 19:46

No chytry asi ne, ale mam na to otevrenou policovou skrinku v loznici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
24.3.15 19:47

Takže to zavíráte do skříně? Já chci něco trošku vzhledného. My máme s chlapem sluhy, ale na to dětské si to nedokážu představit. A až budou tři :zed: Ale to už snad bude místnost navíc a trochu jiná organizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
24.3.15 19:50

@Aries6 Taky to řeším blbě.

Koupila jsem věšáček s krtkem a dala ho z boku na komodu, ale nestačí :D Tak mi kamarádka dělá velký kapsář, na pověšení na háčky z IKEA na dveře do skříně. Bude to možná sežvaněné, ale do školky dostává stejně vesměs čisté, je to většinou jen na doma, tak to nevadí.

(Stejně mi vždycky, jak se znám, jednou za čas dojde trpělivost a věci typu mikina - kterou si druhý den nevzala, protože se ochladilo/oteplilo) prostě vyperu, i když to měla dvě hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
24.3.15 19:53

@Slečna Ferka Ty háčky a kapsáře mě taky napadly, ale nějak si to nedokážu představit… chtělo by to skříňku, ale zatím není místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.3.15 19:54

@Aries6 mám několik polic ve skříni a spodní je na už použité, co se ještě použije :D sukýnky a šatičky u nás nehrozí :D jinak starší má čisté u sebe ve skříni, „použité“ věší u nás v šatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
24.3.15 19:55

Tak já to většinou vrazím poskládané na parapet v pokoji, ale většinou jsou kluci jako prasata takže málokdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
24.3.15 19:59

Ve skříni má na to spodní poličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
24.3.15 20:00

Vyhrazená polička ve skříňce. Mmch taky tam jsou samý šatičky, všechno růžový s Hello Kitty a tak :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
24.3.15 20:03

Teď jsem pořídila barevné věšáčky na dveře :palec: Jinak jsem to měla v obýváku přehozené přes taburet.

• Citovat
  • Upravit
11117
24.3.15 20:13

Mam ten nejmensi stojan z ikei a dole na nem dve velke latkove krabice.

http://www.ikea.com/…ts/50231630/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.15 20:18

V tom našem brlohu to ukládám do skříně k čistému :roll: protože místo prostě není a žijeme…ale je fakt, že ta naše malá prasata převlékám denně, takže to snad není takový hřích…

Příspěvek upraven 24.03.15 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.3.15 20:18

Taky mame bordel vsude, tri mikiny v chodbe na odkladaci truhle, 2 sukynky + 2 puncochace + 4 kalhoty na policce v obyvaku, dalsi mikina a buhvico jeste na komode v loznici… Saticky zakazuju, musi si vystacit s temi, ktere jsou venku (obvykle ty 2-3 sukne :mrgreen: ). Jeste ze si holky vetsinou vystaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
24.3.15 20:21

Do vyhrazené přihrádky jedné části skříně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný