Jak ušetřit za opravu auta

PetuleMalinova
18.11.13 17:35

Jak ušetřit za opravu auta

Holky nemáte nějaký tipy na dobrou asistenční službu? Chystám se na hory a loni jsem v -10° nemohla hodinu nastartovat auto :( A baterie byla skoro nová, ale zamrzlo zapalování.

Díky,

Peťule

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nejhodnější
18.11.13 17:41

Snad máš svoji asistenční službu, ne? a ta by ti měla v případě nehody pomoci. Pokud nejsi pojištěná u té dané pojišťovny, tak je to většinou dražší, než u tvé pojišťovny… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21848
18.11.13 17:47

Řešit věci dřív, než se poserou. Takže zajet si do servisu na kontrolu kapalin, zkontrolovat baterii, natankovat naftu s aditivy, příp. je přidat (pokud máš nafťáka), s sebou rozmrazovače zámků atd. Není nic, co bys nezvládla sama udělat přípravou. Nehledej v tom žádný složitosti, stačí se připravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
18.11.13 18:35

Vsadím se že máš nafťáka ;) měli jsme taky, ale právě že se jim nechce startovat v mraze tak jsme šli do benzínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.13 19:36

@PetuleMalinova do nafťáka se dá koupit kapalina, která zvýší odolnost proti mrazu. Zajeď do servisu nebo na benzínku, seženeš. Sice drahé jak bestie, ale nezamrzá a auto nahodím i při mínus 25 :mrgreen: mmchdm, asistenčku vždy jen od svojí pojištovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetuleMalinova
19.11.13 13:21

Díky za rady holky. Mám Peugeota 307 z roku 2006 HDI. Splatili jsem nedávno úvěr a máme teď už jen nějaké základní povinné ručení od Slavie, takže žádné služby navíc typu asistence tam nemáme. Nicméně zkusím koupit tu kapalinu proti mrazu, rozmrazovače zámku a tak.

Dík :lol:

Peťule

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat