Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Špatně nebo tak mi nebylo, ale během chvilky jsem nabrala 13 kg, které nešly ani za nic dolů.
@Pocketka Já si říkala, že jsem to měla udělat už dávno. Nějaké drobnosti byly ale nevyrovnalo se to obnovení cykličnosti a ženskosti. MS došla normálně. A ovu taky, vzhledem k tomu, že jsem do 3 měsíců otěhotněla.
Ahoj, nafoukla jsem byla asi 3 mesice, behem mesice 6 kg nahoru, plet sla do haje asi mesic po vysazeni.. Hlavne zada a dekolt..ted se to dost zlepsilo ( 7 mesicu) ale zacala jsem pouzivat kvalitni kosmetiku Uriage. Menzes chodi 32-40 dc.. Libido se trochu zvysilo. Jinak asi nic dalsiho.. ![]()
Já dostala menstruaci normálně hned. S tím jsem problém neměla. Naopak, všechny problémy mi zmizely. Takže jsem spíš splaskla. Byla jsem díky HA zavodněná a měla každou chvíli migrénu. Ta s vyhozením HA naprosto odešla a už roky se nevrátila. Už bych do sebe nedala ani jednu pilulku toho svinstva.
Ja po 12 letech brani nepocitila zadnou zmenu, ani jsem na to nemela moc cas, hned jsem otehotnela. A to jsem je zacla brat nekdy v 17, protoze MS nejak nechtela prijit a na injekce jsem moc nereagovala…
Teď jsem po roce od vysazení. Okamžitě se mi zhoršila pleť, což trvá doteď. Na první menstruaci jsem čekala 3 měsíce, stále chodí jen jednou za 2 měsíce, za to ale skoro na den přesně. Nafouknutá jsem nebyla, libido horší, trochu se potýkám i se suchostí. Váha beze změny.
Snažím se vážit si cykličnosti atd, moc mi to ale nejde, přeji si abych vysadit nemusela.
@LimitedEdition ježiš, to mi neřikej, 13 kg ![]()
@zrezlá plechovka doufam, že taky splasknu ![]()
Děkuju moc holky, snad to bude OK, no cítím se hrozně, navíc jsem paranoidní, že všechno, co mi najednou je, je způsobený tim vysazením, a přítel, jelikož to ví, tak začal bejt hrozně milej a chápavej, abysme to prej jako „spolu zvládli“
tak jsem mu řekla, že budu radši, když bude dělat, že o ničem neví
na začátku mi nebylo nic, ale teď jsem prostě jen jako balon, čekám, co přijde a hlavně až to přijde.
@Kskaja Mizí to akné potom, když se to srovnává nebo to zatím zůstává? Modlím se, aby ne
Uriage je super, tu mám, ale nevím, jestli se to dá léčit i nějak zevnitř?
Ale jsem ráda, že jsem s tim přestala i po tom všem, co jsem si přečetla a co se může stát. Člověk nad tím během těch let nepřemýšlí a pak tohle. Naštěstí čekáme až do ČR na mimi, takže ho nechceme mít hned, to by byl pak problém…
@Pocketka píše:
@LimitedEdition ježiš, to mi neřikej, 13 kg
@zrezlá plechovka doufam, že taky splasknu
Děkuju moc holky, snad to bude OK, no cítím se hrozně, navíc jsem paranoidní, že všechno, co mi najednou je, je způsobený tim vysazením, a přítel, jelikož to ví, tak začal bejt hrozně milej a chápavej, abysme to prej jako „spolu zvládli“![]()
tak jsem mu řekla, že budu radši, když bude dělat, že o ničem neví
na začátku mi nebylo nic, ale teď jsem prostě jen jako balon, čekám, co přijde a hlavně až to přijde.
@Kskaja Mizí to akné potom, když se to srovnává nebo to zatím zůstává? Modlím se, aby neUriage je super, tu mám, ale nevím, jestli se to dá léčit i nějak zevnitř?
Ale jsem ráda, že jsem s tim přestala i po tom všem, co jsem si přečetla a co se může stát. Člověk nad tím během těch let nepřemýšlí a pak tohle. Naštěstí čekáme až do ČR na mimi, takže ho nechceme mít hned, to by byl pak problém…
Jojo v dekoltu a na zadech uz jen sem tam..a v obliceji taky, s HA to bylo lepsi ta plet, ale co se da delat ![]()
@Petra67 píše:
Me hrozne…vykyvy nalad jako prase, brecela jsem z niceho nic, mela jsem i nevolnosti jak popisujes a pri ovulaci brutalni bolesti bricha a v bedrech. Byla jsem i v nemocnici s podezrenim na slepak. U me tedy docela hormonalni boure.
Za jak dlouho po vysazení se to ustálilo?
@Sara1912 píše:
Za jak dlouho po vysazení se to ustálilo?
Uz si moc nevzpominam, ale do 3 mesicu urcite