Jak vám bylo po vysazení hormonální antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.1.18 18:03

Špatně nebo tak mi nebylo, ale během chvilky jsem nabrala 13 kg, které nešly ani za nic dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
5.1.18 18:09

@Pocketka Já si říkala, že jsem to měla udělat už dávno. Nějaké drobnosti byly ale nevyrovnalo se to obnovení cykličnosti a ženskosti. MS došla normálně. A ovu taky, vzhledem k tomu, že jsem do 3 měsíců otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
5.1.18 20:03

Ahoj, nafoukla jsem byla asi 3 mesice, behem mesice 6 kg nahoru, plet sla do haje asi mesic po vysazeni.. Hlavne zada a dekolt..ted se to dost zlepsilo ( 7 mesicu) ale zacala jsem pouzivat kvalitni kosmetiku Uriage. Menzes chodi 32-40 dc.. Libido se trochu zvysilo. Jinak asi nic dalsiho.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.18 23:52

Já dostala menstruaci normálně hned. S tím jsem problém neměla. Naopak, všechny problémy mi zmizely. Takže jsem spíš splaskla. Byla jsem díky HA zavodněná a měla každou chvíli migrénu. Ta s vyhozením HA naprosto odešla a už roky se nevrátila. Už bych do sebe nedala ani jednu pilulku toho svinstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
6.1.18 00:16

Ja po 12 letech brani nepocitila zadnou zmenu, ani jsem na to nemela moc cas, hned jsem otehotnela. A to jsem je zacla brat nekdy v 17, protoze MS nejak nechtela prijit a na injekce jsem moc nereagovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.18 11:20

Teď jsem po roce od vysazení. Okamžitě se mi zhoršila pleť, což trvá doteď. Na první menstruaci jsem čekala 3 měsíce, stále chodí jen jednou za 2 měsíce, za to ale skoro na den přesně. Nafouknutá jsem nebyla, libido horší, trochu se potýkám i se suchostí. Váha beze změny.

Snažím se vážit si cykličnosti atd, moc mi to ale nejde, přeji si abych vysadit nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.1.18 11:37

@LimitedEdition ježiš, to mi neřikej, 13 kg :-O
@zrezlá plechovka doufam, že taky splasknu :D
Děkuju moc holky, snad to bude OK, no cítím se hrozně, navíc jsem paranoidní, že všechno, co mi najednou je, je způsobený tim vysazením, a přítel, jelikož to ví, tak začal bejt hrozně milej a chápavej, abysme to prej jako „spolu zvládli“ :D :D tak jsem mu řekla, že budu radši, když bude dělat, že o ničem neví :-D na začátku mi nebylo nic, ale teď jsem prostě jen jako balon, čekám, co přijde a hlavně až to přijde.
@Kskaja Mizí to akné potom, když se to srovnává nebo to zatím zůstává? Modlím se, aby ne :-) Uriage je super, tu mám, ale nevím, jestli se to dá léčit i nějak zevnitř?
Ale jsem ráda, že jsem s tim přestala i po tom všem, co jsem si přečetla a co se může stát. Člověk nad tím během těch let nepřemýšlí a pak tohle. Naštěstí čekáme až do ČR na mimi, takže ho nechceme mít hned, to by byl pak problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.1.18 11:42
@Pocketka píše:
@LimitedEdition ježiš, to mi neřikej, 13 kg :-O
@zrezlá plechovka doufam, že taky splasknu :D
Děkuju moc holky, snad to bude OK, no cítím se hrozně, navíc jsem paranoidní, že všechno, co mi najednou je, je způsobený tim vysazením, a přítel, jelikož to ví, tak začal bejt hrozně milej a chápavej, abysme to prej jako „spolu zvládli“ :D :D tak jsem mu řekla, že budu radši, když bude dělat, že o ničem neví :-D na začátku mi nebylo nic, ale teď jsem prostě jen jako balon, čekám, co přijde a hlavně až to přijde.
@Kskaja Mizí to akné potom, když se to srovnává nebo to zatím zůstává? Modlím se, aby ne :-) Uriage je super, tu mám, ale nevím, jestli se to dá léčit i nějak zevnitř?
Ale jsem ráda, že jsem s tim přestala i po tom všem, co jsem si přečetla a co se může stát. Člověk nad tím během těch let nepřemýšlí a pak tohle. Naštěstí čekáme až do ČR na mimi, takže ho nechceme mít hned, to by byl pak problém…

Jojo v dekoltu a na zadech uz jen sem tam..a v obliceji taky, s HA to bylo lepsi ta plet, ale co se da delat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.4.19 13:22
@Petra67 píše:
Me hrozne…vykyvy nalad jako prase, brecela jsem z niceho nic, mela jsem i nevolnosti jak popisujes a pri ovulaci brutalni bolesti bricha a v bedrech. Byla jsem i v nemocnici s podezrenim na slepak. U me tedy docela hormonalni boure. :lol:

Za jak dlouho po vysazení se to ustálilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
25.4.19 09:26
@Sara1912 píše:
Za jak dlouho po vysazení se to ustálilo?

Uz si moc nevzpominam, ale do 3 mesicu urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital