Jak velká terasa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lili11
13.6.12 21:15

Jojo, posílám :)

• Citovat
  • Upravit
1655
19.6.12 08:21

Ahojky, taky planujeme obnoveni terasy. zdedili jsme baracek po rodicich a ted si ho predelavame. letos dodelavame obyvak, jidelnu a kuchyn a pristi rok bychom se radi vrhli na zahradu a terasu :-)
taky bych chtela poradit. ted mame na terase dlazbu, uz se po druhe predelavala, takze vim, ze dlazba je na prd. mame vybetonovanou terasu protoze pod ni mame garaz. takze potrebujeme neco, co se da dat na beton. samozrejem taky financne dostupne.
premyslela jsem bud o nejakem dreve (umele dreve) nebo treba tartan? jaky mate na to nazor? a jaka je zivotnost? dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
19.6.12 12:49

Nám se dřevo taky líbí. Jen nedávno jsem viděla u úplně nového baráku terasu z dřevěných prken a prkna se kroutily a jakoby nadzvedávaly. To bych teda nerada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denisaaaa
19.5.13 14:45

Ahoj holky,

obnovuji diskuzi. Máme novostavbu a chtěli bychom dělat terasu. Měla by být velká 5×4 metry. Ráda bych aby byla do výšky dveří na terasu, a zajímalo by mě z čeho jí udělat a na kolik taková terasa vyjde peněz když bychom si ji nechali udělat. Manžel není kutil, takže ten se do toho pouštět nebude.

Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí