Jak velkou šatní skříň máte pro sebe?

7.8.25 09:16

Jak velkou satni skrin mate pro sebe?

Jen tak do placu, jak siroky prostor na raminka mate sama pro sebe? Mysleno na kabaty, kosile, saty, sukne…
Ja jsem satova a suknova, mam k dispozici necelych 100cm, a musim na sezonu vzdy nejake veci schovat/vyndat a trochu mi to stve… jak to mate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2285
7.8.25 09:19

Cca stejně, s obuví taktéž. Sice dům, ale blbě navržený, takže není pořádná šatna. Tahám věci ze sklepa a do sklepa. Stejně by to chtělo důkladnou probírku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
7.8.25 09:32

Do skříně se mi vejde cca 5 ramínek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8835
7.8.25 09:44

Ja bych na svoje věci uživila klidne cely jeden byt :mrgreen: mám jednu dětskou IKEA skrin na trika, kalhoty, spodní prádlo.. takový ten základ a v části na ramínka mi a visí kabelky (ty nejčastěji používané, zbytek je v úložným prostoru pod postelí). Potom mám látkovou skrin s tyčí na ramínka, tam jsou všechny mikiny a svetry. Dal mini skrin na domácí oblečení, velkou skrin na oblečení na slusno (šaty, sukně). Pak společná skrin na bundy, společná skrin na boty, společná skrin na zimní oblečení.. No mame barak plnej skrini a většina věcí v nich je moje :mrgreen: nechápu, jak jsem se pred pár lety vešla do bytu a děsím se okamžiku, kdy se do toho bytu vrátím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.25 09:54

Máme dvě šatny v domě a děti velkou vestavbu v každém pokoji a ještě společnou skříň na chodbě, ale po stěhování a dětech postupně věci redukujeme…

• Citovat
  • Upravit
29035
7.8.25 11:19

Já mám klasickou skříň cca 120 na šířku, 185 na výšku, z toho těch 45-50 cm ramínková tyč. Zimní věci schovávám. A nadávám, že toho mám hodně, že je ta skříň plná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
7.8.25 12:01

Mam asi 120 cm tyc, ale to mam vicemene jen na saka/kosile/cardigany a nejake lepsi saty. Bezne saty a sukne mam slozene ve skrini. Kabaty a bundy mam zase jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9087
7.8.25 12:24

My máme v ložnici dostatečně velkou šatnu. Na jedné straně šatny jsou police a na druhé straně komplet na pověšení. Několik tyčí. Můj muž vždycky říká, že 3/4 šatny je moje a jeho utlačuji na zbytku. Bundy a zimní kabáty tam vůbec nemáme. Na ty máme skříně dvě v garáži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
7.8.25 12:27

Nebude to vypadat blbě když napíši že já vlastní skříň nemám :oops: Mám 3 zásuvky v komodě a zbytek pověšený ve společné skříni. Mám troje boty a jednu kabelku, jdu se zahrabat pod zem.Ale má to výhodu že se mi to vejde všechno do jednoho kufru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
7.8.25 16:13

Na všechno oblečení mám skříň s raminkovou tyčí 50 cm a 4 police 50 cm. Preferuji kvalitu před kvantitu a taky cokoliv si vezmu vše mám barevně sladěné a vytvořím X kombinací, vše k sobě pasuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17417
7.8.25 19:18

Hodně velkou 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie