Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Normalně bych to nechala byt o těch 10 cm delší:-)
a vypadá to celkemm dobře
,většinou nemám záclonu zárověň s parapetem(ja ted parapety nemám, ale když jsem je měla, tak jsem to taky zaroven s parapetem nenměla ![]()
Příspěvek upraven 10.10.12 v 20:10
Ahoj koupila bych delší a nahoře ohrnula, docela to vypadá i hezky. ![]()
Já koupila taky delší záclonu a nechala si to na prodejně zkrátit a obšít ![]()
@Katka86 píše:
Já koupila taky delší záclonu a nechala si to na prodejně zkrátit a obšít
anebo si kup nějakou moderní kratší taky to ted letí
![]()
A nejlepší je nemít žádné, jen žaluzky
Já dala za novou záclonu dost peněz a stejně se mi po půl roce už nelíbíla a ted nemáme žádnou
![]()
@Katka86 píše:
A nejlepší je nemít žádné, jen žaluzky![]()
Já dala za novou záclonu dost peněz a stejně se mi po půl roce už nelíbíla a ted nemáme žádnou
![]()
máme to taky jen zaluzky, ale nelíbí se mi to vůebc
musím nejít nějskou solidní záclonu ale nevím,´bude to asi problém
, protože musím byt krátká a já krátký nemám, jakkoliv je dlouhá malá za to tahá v nestřežených chvilích
@tumpach píše:
máme to taky jen zaluzky, ale nelíbí se mi to vůebc![]()
, protože musím byt krátká a já krátký nemám, jakkoliv je dlouhá malá za to tahá v nestřežených chvilích
jminak nas stejně čeká maování ložnce neteším se nato, ale nevím třeba to necháme n a ajro a do ložnice nebude posílat raději nikoho
a ano dveře mít otevřený nemuzu ![]()
@tumpach píše:
já mám zase na parapetu květinky a bylinky a záclona mi je akorát zakrývala
,takže jsem ji sundala a jak se mi ted na to krásně dívá
květináčky sladěné s barvou stěny, čerstvý rozmárýnek, vonavý timiánek
Jaká romantika
![]()
@tumpach píše:
jminak nas stejně čeká malování ložnce neteším se nato, ale nevím třeba to necháme n a ajro a do ložnice nebude posílat raději nikoho
a ano dveře mít otevřený nemuzu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím vás řešíme doma dilema, jak máme koupit velkou záclonu, když máme doma okno na výšku velké 120 cm + 10cm nad je garniž. Všude koukám, ale velikost 130cm je strašně málo k dostání. Všude jsou buď 140,150,160… Koupili byste takhle velkou záclonu? Ten kousek byste ustřihli nebo jak byste to řešili?Omlouvám se, je to prkotina, ale chtěla jsem vědět, jak to řešíte i jinde. Děkuji
Ja mam vsechny zaclony odsud a max spokojenost, treba tam taky najdes takovou jakou si prejes a shanis ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím vás řešíme doma dilema, jak máme koupit velkou záclonu, když máme doma okno na výšku velké 120 cm + 10cm nad je garniž. Všude koukám, ale velikost 130cm je strašně málo k dostání. Všude jsou buď 140,150,160… Koupili byste takhle velkou záclonu? Ten kousek byste ustřihli nebo jak byste to řešili?Omlouvám se, je to prkotina, ale chtěla jsem vědět, jak to řešíte i jinde. Děkuji
Všechny záclony jsem vyhodila - na ničem jiném nevidím tolik prachu jako na nich.
A nechápu, proč jsi anonymně.
No tak není to tak dávno(asi 14dní co jsem přesně toto řešila) záclona, která se mi líbila byla v nejkratší velikosti o 30cm delší než jsem potřebovala, prostě jsem ji ustřihla a našila řasící stuhu - nevidím v tom nějaký problém.
Teď jsem dceři do pokojíku koupila kusovou(balkónový set) budu je muset ustřihnout z obou stran bo záclona je 3,5m a okno 1,3m dole není rovná ale tvoří takový oblouk, koukala jsem na to a myslím, že ani tento zásah nebude průšvih ![]()
Sice toužíš po zácloně, ale já jsem taky pro okno bez nich
lapač prachu, a výborné šplhátko pro kočku mě odradilo, přijde mi to jako přežitek něco jako ubrus ![]()
Kup delší a ustřihni, našij stuhu.Nebo kup o 10 cm kratší, okno ti to zakryje, a nemusí to být celé zakryté ![]()
Ahoj, prosím vás řešíme doma dilema, jak máme koupit velkou záclonu, když máme doma okno na výšku velké 120 cm + 10cm nad je garniž. Všude koukám, ale velikost 130cm je strašně málo k dostání
. Všude jsou buď 140,150,160… Koupili byste takhle velkou záclonu? Ten kousek byste ustřihli nebo jak byste to řešili?
Omlouvám se, je to prkotina, ale chtěla jsem vědět, jak to řešíte i jinde. Děkuji