Jak vyčistit pěnové puzzle?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
10.1.14 08:52

Já to mám suché tak dejme tomu do půl hodinky :think: Ale tomu skládání se též nevyhnu.. Proto nemám ráda ty vkládací puzzle s písmnky, čísly a zvířátky - to je opruuuuz :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
11.1.14 19:17

Ja to vetsinou meju vecer, pak to vyskladam do vany, aby k tomu mohl vzduch z co nejvice stran a rano uz je to skoro suche, zbytek vytru uterkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
14.1.14 13:38

Holky, mně se tuhle stal problém - podařilo se nám vylít lak na nehty na jednu takovou pěnovou houbičku, kterou holčina používá jako dekoraci. Hned jsme na to tenkrát vzali odlakovač, ale i tak tam zůstali skvrny - a odlakovačem už to líp nejde. Nemáte náhodou tip, jak se toho zbavit úplně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
14.1.14 13:39
@Stevia píše:
Já jsem to dala prát do pračky na 40C…jako nové :pankac:

to jsem jeste nezkousela, diky za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
14.1.14 13:39
@Damael píše:
Já to mám suché tak dejme tomu do půl hodinky :think: Ale tomu skládání se též nevyhnu.. Proto nemám ráda ty vkládací puzzle s písmnky, čísly a zvířátky - to je opruuuuz :zed: :)

no to je, ale zas oni si s tim pekne vyhrajou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
19.1.14 21:05
@Galaxys píše:
Holky, mně se tuhle stal problém - podařilo se nám vylít lak na nehty na jednu takovou pěnovou houbičku, kterou holčina používá jako dekoraci. Hned jsme na to tenkrát vzali odlakovač, ale i tak tam zůstali skvrny - a odlakovačem už to líp nejde. Nemáte náhodou tip, jak se toho zbavit úplně?

benzínem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
20.1.14 08:19
@Damael píše:
benzínem? :think:

Jenže to by asi pak už dost smrdělo, co? Ikdyž ten odlakovač taky potom celkem vyčpěl… No, leží nám tam teď v koutě, asi půjde do koše a pořídíme novou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
20.1.14 10:58

My jsme takto čistili oblečení, když bylo od mastných skvrn, ale je pravda, že se to pak přepralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí