Jak vydělávat víc penez
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Já bych chtěl vrátit řidičák nevíte kam. Stdjnak ho nepotřebují. Asi na dopravku ze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěl bych vrátit řidičák kvůli bezpečnosti na silnicích a kvůli tomu že ho vlastně nepotřebuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Chtěl bych vrátit řidičák kvůli bezpečnosti na silnicích a kvůli tomu že ho vlastně nepotřebuji
Jak tvé vlastnictví řidičáku ovlivní bezpečnost na silnicích?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše:
Tak že jsem na řízení trochu lempl a už se trochu bojím křižovatek a tím nechci ohrožovat ostatní účastníky provozu protože někdy jsem trochu zmatkar za volantem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše:
Když ten řidičák budu dál vlastnit tak mě to bude někdy lákat usednout za volant ale teď mě to neláká
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se zeptám na dopravce za jakých podmínek se vrací jestli to vůbec je možný. Je to lepší pro bezpecnost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Tak že jsem na řízení trochu lempl a už se trochu bojím křižovatek a tím nechci ohrožovat ostatní účastníky provozu protože někdy jsem trochu zmatkar za volantem
Ty ses vymyslel, že ano?
tohle není možné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Temnástranasíly píše:
Ty ses vymyslel, že ano?tohle není možné
Podle psaného projevu soudím na trolla. Ale když ho to baví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Temnástranasíly píše:
Ty ses vymyslel, že ano?tohle není možné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše:
Podle psaného projevu soudím na trolla. Ale když ho to baví.
Ale to byl normální dotaz kam se vrací řidičský průkaz a za jakých podmínek. Duvody jsou snad pochopitelný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Já se zeptám na dopravce za jakých podmínek se vrací jestli to vůbec je možný. Je to lepší pro bezpecnost
Rozstříhej a vyhoď řidičák do koše a máš vyřešeno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše:
@mado píše:
Ok jenže když to udelam a budu chtít později řídit tak přijdu na dopravku a jednoduše požádám o novej řidičák z důvodu ztráty a oni mi ho vydají. Ale kdybych ho odevzdal tak už mi ho nikdo nikdy nevydá pokud bych nešel zase do autoškoly a nedělal si ho odznova za plnou cenu, což bych nedělal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Ale to byl normální dotaz kam se vrací řidičský průkaz a za jakých podmínek. Duvody jsou snad pochopitelný
Ja bych ho nevracela. Kdybys změnil názor a jednou chtěl zase začít řídit, třeba bys musel vypláznout nových 15 tisíc nebo kolik za autoškolu. To se nevyplatí.
- Citovat
- Upravit
To abys chodil z práce domů v kapuci.