Jak vydělávat víc penez
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@saddreamer pokud bych nezvládl 3lety normální učňák jak píšeš tak bych byl tvoji snadnou kořistí a i kořisti zdejších pisatelů to je jasný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dost plati kamionakum do zahranici, skladnici - a kazde remeslo, kor kdyz se umi. Hl. klempiri, elektro, obkladaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
@saddreamer pokud bych nezvládl 3lety normální učňák jak píšeš tak bych byl tvoji snadnou kořistí a i kořisti zdejších pisatelů to je jasný.
Vzdyt ty ho nezvladnes, sam jsi psal, ze jsi to několikrát zkousel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Vzdyt ty ho nezvladnes, sam jsi psal, ze jsi to několikrát zkousel.
To jsem psal ale o maturitě a ne o učnaku pokud vím tak klasický učňák je bez maturity a ten bych snad zvladnul
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
To jsem psal ale o maturitě a ne o učnaku pokud vím tak klasický učňák je bez maturity a ten bych snad zvladnul
Na maturitni obor by te s eckovym ucnakem tezko vzali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Na maturitni obor by te s eckovym ucnakem tezko vzali.
Já vím že nevzali.To je už jedno.Ja půjdu asi na kamion a nebo na nějaký kurz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenkalin krádežemi se živit nedá to není jistý job.Ja nechápu třeba kapsáře proč to delaji když je můžou chytit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Si nebyl ve správný čas na správném místě
https://www.idnes.cz/…en-zpravy_vb
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Já vím že nevzali.To je už jedno.Ja půjdu asi na kamion a nebo na nějaký kurz
Víš, že na ten kamion musíš mít řidičák C+E a profesní zkoušku? Kromě toho, že obojí stojí fakt dost peněz, tak udělat zkoušku na profesák není úplně jednoduché.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Xtonda takovejch peněz tam bylo že se to tam vůbec vešlo do té peněženky to byl teda nějakej hodnej nalezce
Příspěvek upraven 15.11.23 v 10:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Napadlo mě nějakej remeslny kurz a nebo řidičák na náklaďák kde to stojí asi 20000kc a pak to někde zkusit bez praxe. Jinak ten kurz na nějaké řemeslo stojí skoro stejně jako ten řidičák. Programatora to taky není zadarmo
Romane, ty na nic jinýho nemáš. Buď rád za to, co je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit