Jak vyjit s 250 Kč na jidlo na týden?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22757
14.11.22 15:43
@Netopirek píše:
Tady bude problém s místem bydliště. Takovéhle brigády se dobře shánějí ve velkém městě. A paní je ze Sokolova, tam tolik možností není. Schválně jsem se teď koukala na nabídky a tedy žádná sláva

Jo, mas pravdu. Tady jsou treba i ty uklidy. Segra uz jak dlouho nemuze sehnat nikoho na uklid domu. V praci celkem zoufale schanime nekoho na 0,5 uvazek(ale to uz je nutna kvalifikace). Jinde je to urcite horsi, ale taky jsem jedne kamosce zde z emimina, sehnala praci na pul uvazek. Respektive nasla ji inzerat a zadarilo se. A to je z vesnicky na Morave. Prave stiha vodit i vyzvedavat do instituci. a chvali si to. V tomto pripade bych rozhodila site a skusila nabidnout uklid, hlidani deti, zehleni, hlidani zvirete v dobe dovolene/venceni, peceni cukrovi atd-zatim neofiko, aby neprisla o ty prispevky od statu. Chapu, ze situace je tezka a slozita a mozna ani nema reseni. Protoze male deti jsou casto nemocne. Obavam se ale, ze kdyz se financne nepostavi na nohy a to co nejdrive, tak si najde zas nejakeho podobneho chlapa, ikdyz zni naprosto rozumne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
14.11.22 16:18

@Oriseka jde o to, kolik segra nabizi za hodinu :)
U nas v ulici visi cedulka, ze Kaufland hledá ostrahu, brigádně,150/hod a neni odtrženy jediný lístek s tel číslem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77556
14.11.22 16:35
@Konnny píše:
U nas v ulici visi cedulka, ze Kaufland hledá ostrahu, brigádně,150/hod a neni odtrženy jediný lístek s tel číslem.

tak za 150,– na hodinu chytat zloděje, kteří mu pak po zavíračce dají přes hubu, to se nedivím, že není zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22757
14.11.22 16:38
@Konnny píše:

250-300Kc/hodinu, tak 6 hodin jednou tydne, Praha vychod, podlahy, koupelny, linka, takovy ten bezny uklid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
14.11.22 17:18
@stinga píše:
tak za 150,– na hodinu chytat zloděje, kteří mu pak po zavíračce dají přes hubu, to se nedivím, že není zájem

No vzdyt ja se taky nedivim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
14.11.22 17:20
@Oriseka píše:
250-300Kc/hodinu, tak 6 hodin jednou tydne, Praha vychod, podlahy, koupelny, linka, takovy ten bezny uklid..

Tak to nevim v cem je zskopany pes, mozna horsi dostupnost?
Me uklizi za 250 a nebyl nejmenší problem sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.11.22 17:45

@Fiveone roznášení letáků jsem viděla že zase někoho shání, jinak doporučuji zkusit Billu, Kaufland. Tamm vím že berou i brigádne tak alespoň něco prozatím. Možná i plas co má lahůdky u soudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
14.11.22 17:48
@Logodice píše:
@Fiveone roznášení letáků jsem viděla že zase někoho shání, jinak doporučuji zkusit Billu, Kaufland. Tamm vím že berou i brigádne tak alespoň něco prozatím. Možná i plas co má lahůdky u soudu…

Nevim, vim že letáky někdo roznáší, zrovna předevčírem jsme mu u nás otvírali a dnes jsem viděla štosy u vchodu naproti synovo škole, takové štosy mi vozili, když jsem rozvážela na kole letáky na Plzeňsku. Obchody určitě zkusim, ale tam je nereálné mít u sebe dítě, to budu moct zkusit, až bude nejmenší ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.11.22 17:50

@Fiveone jasan. Jen dnes jsem zrovna viděla inzerát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.11.22 17:53

@Fiveone jo a ještě makro ve Varech dělá každoročně inventuru a tam dávají peníze na ruku. Dělá se v noci, kdyby někdo děti pohlídal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
14.11.22 17:55
@Logodice píše:
@Fiveone jasan. Jen dnes jsem zrovna viděla inzerát.

Díky, zkusim to dohledat a zjistit, zda je to aktuální. Toto by reálné bylo, jen nevim, proč mi to nepřišlo na mail, asi to neni na všech stránkách. A 4-8000kč by nás sice neuživilo a pravděpodobně bychom přišli o hmotku, ale furt bychom měli nárok na bydlení atd..A zase roznášet letáky by se dalo pak i jako vedlejšák k jiné práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.11.22 17:59

@Fiveone taky si myslím že spíš tam bude výdělek ta nižší částka, to by Vám pak nemuseli nic brát. Spíš jako přivýdělek k rodicaku. Nebo ještě zkusit to hlídání dětí. Je zde spousty Vietnamců co mají malé děti… Ale to musíte dle své situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
14.11.22 18:07
@Logodice píše:
@Fiveone taky si myslím že spíš tam bude výdělek ta nižší částka, to by Vám pak nemuseli nic brát. Spíš jako přivýdělek k rodicaku. Nebo ještě zkusit to hlídání dětí. Je zde spousty Vietnamců co mají malé děti… Ale to musíte dle své situace.

To mě taky napadlo, ale přijde mi, že už jsou ty děti rozebrané, když to řeknu blbě. Protože furt vidim někoho vodit, vyzvedávat apod..Znám minimálně dva lidi, kteří v Sokolově hlídají Vietnamcům. A to další lidi potkávám(ale neznám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.11.22 18:20

@Fiveone ještě mrkněte v Kauflandu na nástěnku s inzercí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22757
14.11.22 18:22
@Konnny píše:
Tak to nevim v cem je zskopany pes, mozna horsi dostupnost?
Me uklizi za 250 a nebyl nejmenší problem sehnat.

Problem je ta Praha vychod. Je to oblast, kde ziji celkem majetni lide a nezamestnanost skoro nulova. Nejsou lidi na tokoveto prace. A proc dojizdet z Prahy, kde je prace dost v dosahu MHD. Tady je to na vlaku+vyzvednuti autem nebo 2km pesky, autobus 1za 2 hodiny, tak to je na nic. Takze ta dostupnost horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat