Jak vyjit s 250 Kč na jidlo na týden?
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@inkakřivák nemusíš…
já jsem psala jen o těch důchodcích co byli ve zprávách…a je to jedno…jestli to zvýší pěti nebo osminásobně…stačilo by i dvojnásobně na to, aby z toho byly problémy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@Burj Chalifa no já vím…ale prostě někdy mají oba dva ty platy tak nízké, že nenaspoří nic…nebo důchodci nízký důchod…a s těmi zálohami, co momentálně chodí, tam bude půlka národa…když občas vidím ty důchodce v televizi, jako třeba ukazovali včera, co mají platit elektřinu ze 4 tisíc na 23 tisíc…tak teda nevím, kde by na to měli vzít…i když budou mít nějaké úspory, tak na jak dlouho?
Tak jo, omlouvám se, nepsala jsi osminasobek. Ale i šestinásobek je nesmysl. U elektřiny. To si dovolovali jen dodavatelé poslední instance. Jinak nikdo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák ukazovali to na papíře…fakturu…nevím jak je to možné, ale viděla jsem to na vlastní oči…elektřinou topili, protože paní říkala, že topí jen v tom pokoji, kde je manžel ležák…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik no tak tam musí být nějaká zrada jinde. Změna dodavatele teď? Kdoví. Ale jednoduše když vezmu ten strop, tak se to může zvednout třeba třikrát, ale rozhodně ne šestkrát. Jedeme plně na elektřinu, topime jen krbovkama v obýváku, přímotop jede málo. Vraceli nám padesát procent. Takže i kdy se cena zvedla na ten strop, v podstatě by stačily zálohy, které platíme teď.
Skutečně tam musí být zakopaný pes v něčem jiném, o čem se už nemluvilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit