Jak vyléčit kvasinky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
7.8.15 09:41

Já nechápu, když chce někdo pomoc od problému prohlašuje, že je něco divný. vyzkouším vše a potom komentuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.8.15 09:53

Chtěla bych se zeptat kolik tak přibližně stojí nějaká mast nebo globule proti kvasinkám co vám předepíšou na gynekologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
25.8.15 10:14

@NicknameN :mavam: Podle toho, co předepíše. Může zo být třeba Clotrimazol kolem 50ti korun nebo i něco dražšího… Když si ale vezmeš 300, tak to by mělo stačit určitě. Nebo se můžeš rovnou lékaře zeptat, kolik to tak bude stát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.15 15:25

Me jednoh v nemocnici na preleceni podali takovou velkou zlutou vcaginalni tabletu…teklo to ze mne asi tri dny, ale naprosto me to prelecilo…nevite co to mohlo byt? Jasne zluta nepruhjledna globule…

• Citovat
  • Upravit
800
24.10.15 15:41

Mohla by to být boraxová globule. Ta je žlutá a měkká. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.15 16:20

Nene, ty znam, ty jsou pruhledne, ano, sice do zluta, alejen lehoucce. A myslim, za maji tvar tamponu…

Tohle bylo kulate jako lentilka, vypadalo to jako m&m'svetsi lentilky a nebylo to pruhledne a barva byla ostre zluta, az do oranzova..fakt jak barwvna lentilka nebo zlutooranzovy koralek, nepruhledny…

• Citovat
  • Upravit
14642
24.10.15 17:07
@Klovasa píše:
Mě pan doktor ba naopak říkal,že intimní mýdla používat nemam…že to je sama chemie, že je lepší na pipinku dětské mýdlo, že pro děti se děla všechno nejlepší,tak to…ale fakt nepapat plísňáky a tak…nosit spíš větrací věci a doma hned jak budeš moct,tak sukýnku nebo jen ve spodním prádle chodit :-)
…na pipinku… :mrgreen: To je takový mazlivý :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.10.15 18:32

Řekla bych, že Macmiror

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.15 18:48
@Petule030 píše: Řekla bych, že Macmiror

Joooooo!!! To je ono!! Diky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
19200
24.10.15 19:08

Ten je ale na predpis ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.15 03:45

Aha, no asi na předpis je, protože mě to dali jen jednou v nemocnici…

jinak já už nemůžu…opět po chvilce pauzy kvasinky..já už se zblázním, jsem tím snad prolezlá, nechápu to.

Je to kvůli tomu, že jsem prostě neodolala a dala si sladký? že jsem v týdnu snědla tři sušenky a dva dorty??? Ach jo, to není fér…

už jsem z toho vyčerpaná..zas gynekolog, zas jen globule co mi nic moc nepomůžou nebo jen vymizí příznaky a při nejbližší příležitosti se mi ty mrchy vyrojí zas…

nosím prodyšné prádlo, sprchuju se vodou, používám mýdla pro jemnou pokožku a jen občas na spodek, probiotické vložky a nikdy ne tampony, snažím se nejíst sladké jak to jde…

ale ty svině se mi spustí třeba i ze stresu. To už není možné…

já se omlouvám :oops: :oops: :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
5696
11.11.15 07:14

Ahoj, jo, to znám, už to taky bylo na nervy. Nakonec mi pomohlo po vyléčení akutní fáze zavádět každý týden jednu tabletku Macmiroru, nebo klidně i GynoPevarylu a zatím musím třikrát zaťukat, že už mám půl roku pokoj (bez jakékoliv léčby). Nevšimla jsem si, že by používání tamponů na to mělo nějaký vliv, spíš naopak, přijde mi, že s tampony ty recidivy nebyly tak časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43042
11.11.15 07:27

U mě nakonec jogurt - trvalo, nez jsem se k tomu odhodlala, fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.15 07:53

Souhlasím s JayLee. důležité je přeléčit i partnera. i když já měla často kvasinky, léčil se i partner..ale bylo to stále dokola. nakonec sem zjistila že je mi nevěrný a spí s ní bez ochrany-takže mi to tahal pořát od ní :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.15 07:57

Chudak partner je tedka mel i v puse…

Dole nevim. lecime se, ale u nej je problem v tom, ze nevime zda to ma, nic mu neni, dole nic neciti. To, ze je ma v krku se projevilo bolesti v krku a naslednym rozborem vyteru…

Chce to nejak systematicky…takhle to nejde, vylecime se, pak to zas chytnu ja a tudiz asi i on a je to v haji…

Jogurt jsem myslim zkousela v puberte a neprislo by, ze by mi pomohl. Budu ale muset urcite brat neco preventivne, jinak se z toho nevyhrabem…

Ppartnera staci zevne obcas namazat canestenem? Predpokladam, ze ten by to nemel mit tak vazne.

Mivam to hlavne na konci menstruace, nejspis jak se telo cisti a je tam vlhko, tak to vznikne…

Nejlip mi zabira canesten masticka, to uplne citim okamzitou uilevu.

Preventivne se mazu kokosovym olejem, je na to taky skvely..myslim, ze i lepsi nez jogurt. Ale nezachrani vse…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa