Jak vyléčit kvasinky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1097
17.12.16 17:18

Vy mozna sice znate biologii, ale skutecnost vyleceni od mikozy dietou bezz cukru-je realni vec a tomu verim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.16 13:45

Kokosový olej, nedam dopustit :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.1.17 15:36

Kvasinky

Ahoj, já už jsem také vyzkoušela kde co. Nevím, jaké máte zkušenosti Vy, ale mě na ty potvory už téměř nic nezabírá. Nějak si na různé mastičky zvykají.
Začala jsem používat i mastičky na nohy. Bohužel mi zabírá už jen Exoderyl a Lamisil.
Myslím si, že je potřeba různé přípravky střídat, jinak začnou být kvasinky odolné na účinnou látku daného přípravku. Trochu mi pomáhá na svědění i potírání tea tree oilem nebo naředěnou octovou vodou. Nebo mi paní v lékárně poradila takový fialový jemný prášek v umělohmotné mističce, který když se naředí s vodou, tak se to tím dá také potírat a docela to pomáhá (navíc je velmi levný).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.17 15:50
@Kacka44 píše:
Ahoj, já už jsem také vyzkoušela kde co. Nevím, jaké máte zkušenosti Vy, ale mě na ty potvory už téměř nic nezabírá. Nějak si na různé mastičky zvykají.
Začala jsem používat i mastičky na nohy. Bohužel mi zabírá už jen Exoderyl a Lamisil.
Myslím si, že je potřeba různé přípravky střídat, jinak začnou být kvasinky odolné na účinnou látku daného přípravku. Trochu mi pomáhá na svědění i potírání tea tree oilem nebo naředěnou octovou vodou. Nebo mi paní v lékárně poradila takový fialový jemný prášek v umělohmotné mističce, který když se naředí s vodou, tak se to tím dá také potírat a docela to pomáhá (navíc je velmi levný).

Ja si ted objednala 2 mesicni kuru vložek s bylinkama, pouzivaji se denne slipovky, na MS mas jiné s bylinkama a pak zase po MS nasadis dalsi.. Je to proste 2 mesicni kura a je dobra i na imunitu a k tomu je i mycí gel se stříbrem… Po tehle kuře hodne holek i otehotnelo, kdyz se snažily, coz ja uvítám jako snazilka :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.17 15:55
@Kacka44 píše:

http://zena-in.cz/…tova-svezest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.17 08:01

jablecny ocet

Ahoj, me hroooozne ulevil jablecny ocet. Uz 14 dnu ani naznak, ze by se kvasinky vracely. Takze, akorat 1, jsem si udelala silnejsi roztok (10 pol. lzic jabl. octa do 4 litru teple vody), a proplachnout pipinu. Dost to stipalo, ale od te doby nic. Jooo! A nema se to delat moc casto, muze vam to znicit posevni microfloru, to uz se pak zase resi cipky s lactobacily. Ale jak rikam, me stacil pouze 1 vyplach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.1.18 21:19

Zdravim, ja se chtela zeptat tam dole se mi objevily takove male pupinky jakoby vyrazka a vytok mam take..myslite ze to jsou kvasinky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
6.1.18 08:15

Ahoj, též jsem na kvasinky hodně trpěla. Při příznacích jsem pouzivala kremy a globule z lekarny. Zasadní ale byla prevence - malo cukru, prodysne pradlo, plavky pouze po dobu koupani. Nejvic mi ale pomohla az zmena antikoncepce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.18 13:57

kontakt

Vyléčeno: alinabaronova@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
1.7.18 00:00

Dobrý den, mám takový problém, myslím si, že mám kvasinky.Asi jeden den jsem mela takový ten tvarohovy vytok(teď už ne), pořád mě to tam dole stipe/pali.Cetla jsem, ze je na to dobrý bílý jogurt, takže jsem to zkusila druhou noc, ale ten mi nezabral.Už to mám asi 4 dny.Nechci s tím jít ke gynekologovi,protože se za to strašně stydim a mamka by mě zabila,kdyby zjistila,že už nejsem panna v mým věku.Takže neví někdo, jestli jsou to opravdu kvasinky/jak se jich zbavit? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
1.7.18 07:31

Boraxové globule z lékárny…fungují, cena kolem 100 za 10ks…stačí aplikovat 2(vždy na noc) a je dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
1.7.18 08:26

@eliska096447
Můžeš mazat i mastickou Canesten nebo Clotrimazol (koukni doma, třeba ho máte v lékárničce).
Vysaď alespoň do vymizení obtíží všechno sladké, limonády, ovoce, buchty - ať kvasinky dále nekrmíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
1.7.18 09:00

@eliska096447 kup si v lékárně Camesten Combipack,je tam tableta na vkládání a krém. Tabletu si zavedeš na noc( vem si intimku) a mastičkou namažeš zbytek,mělo by ti to pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.4.20 13:27
@Anonymní píše:
Lek c.1 proti kvasinkam - CESNEK. Oloupany strouzek strcit primo do pochvy (nechat pres noc). Rano staci zatlacit, lehce vyklouzne. Po par dnech je po problemech. Cesnek je prirodni antibiotikum a proti kvasinkam opravdu vynikajici vec. Pokud ho nechces strkat do pochvy, dobre je ho i jist (aspon strouzek nebo 2 denne - bud samotny nebo rozetrit na chleba s maslem). A nebo jako posledni verze-kup si alespon cesnekove tablety.
Plus vsechno ostatni, co uz tu holky psaly.
At je brzo po problemu.

Obvykle do diskuzi nepisu, ale musim udelat vyjimku- CESNEK MI NEUVERITELNE POMOHL, DIKY! :pankac: :pankac: :potlesk:

Ja na kvasinky nikdy netrpela, ale loni se u me rozjely poradne… opakovane navstevy u gynekologa a predepsane cipky a maste z lekarny pomohly vzdycky jen na par dnu pak se to rozjelo zase… Po asi 2 mesicich jsem toho mela dost a snazila se najit alternativni lecbu… zacala jsem pouzivat kokosovy olej na postizena mista a zacala drzet dietu (bez cukru) takze zadne sladke zadne bile pecivo atd… vydrzela jsem to asi tak 3 mesice. Vysledek se dostavil ale pomalu… Po cirka 3 mesicich jsem najela na normalni stravu a mela zase pokoj.
Po dalsim pul roce se kvasinky dostavili po kratsi stresove fazi zase… Ja uz odmitla chodit na gyn a brat ty jejich nesmysly… zacala jsme hledat na netu, co za priridni veci pomahaji.. a narazila pro tom i na mnou citovany prospevek o CESNEKu!!! Neverila jsem tomu tak uplne ale vyzkousela jsem to a musim rict asi po 1 tydnu pouzivani kvasiky vymyzely :D :D :D ted je to asi dalso 3 mesice a ja mam POKOJ. Krome cesneku jsem si nasadila jeste dalsi veci:

• CESNEK (Jako tampon vlozit 1 strouzek na noc- u za snurku pak rano vytahnout - jde to prekvapive lehce a ani nijak nepali) Cesnek je opravdu zasadni - funguuje jako antibiotikum/antimikotikum!!! Vsimla jsem si, ze byl vytok po jeho pouziti ne bily jak pred tim, ale spis do zluta… je to ok!!! Opravdu pouzivat kazdou noc tak cca tyden!!!
  • Vysadit cukr a pit kefir atd (Ja to dodrzovala tak 2 tydny) pak uz ne :D
  • Jablecny olej (pres den obcas popijet- 2 pol. lzice rozredit ve vode a vypit)- taky jsem to dyl jak 2 tydny nedelala, Na zacatku, kdyz bylo svedeni nejhorsi dat i na vlozku- pali to ale kvasiky to tez nemaji rady… ale neprehanet ja se tam dole trochu popalila ale nic hroznyho) :D -
  • podrazdena mista natirat kokosovym olejem.
  • dodrzovat higienu (rucniky, spodni pradlo) aby se infekce neprenasela porad do kola
  • partner musi tez dodrzovat higienu

Tak toto byla moje metoda jak se te svine do 2 tydnu zbavit prorodni cestou.
Jak pisu, ted je to asi 3 mesice a o te doby mam pokoj a nic extra nedodrzuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.21 17:51

Na kvasinky je výborná outkovka pestrá, díky ní jsem se kvasinek úplně zbavila a ani se mi nevrací,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí