Jak vyléčit kvasinky?

Anonymní
26.5.10 21:34

Jak vylecit kvasinky

Uz asi paty den bojuju s kvasinkovou infekci, takze stipani a paleni pri moceni na dennim poradku a silene svedeni :zed: U dr. jsem zatim nebyla, protoze mi stejne napise jen to, co uz sama vim - Clotrimazol a jako vzdy mi rekne, ze to neni nic hrozneho - bojuji s timto tak 1× do roka a pokazde mi rekne to same. Mazu se, ale stejne to porad nevymizelo, jak dlouho lecba trva? Mam i vaginalni globule, vcera jsem si jednu na noc zavedla a dnes jsem si vsimla, ze jsou prosle :oops: Nemuze to uskodit? Nemate nejaky tip, ktery zarucene pomuze? Clotrimazol pomaha, ale myslela jsem, ze to tim vylecim behem par dnu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.5.10 21:36

Pisu anonymne, diky za pochopeni :oops: Jinak mi taky prijde, ze tentokrat to ma silnejsi prubeh, proto se tak blbe ptam, jindy jsem se toho obvykle zbavila rychle, je ale taky fakt, ze s lecbou jsem zacala v uplnem pocatku a tentorkat to uz bylo rozjete, nez jsem se dostala do lekarny :-(

• Citovat
  • Upravit
17310
26.5.10 21:40

Kup si Clotrimazol poševní tablety,zaváděj dle návodu a mělo by to brzy pomoct.mazání mastí je většinou naprd nebo je to zdlouhavý :wink:

Nebo v lékárně ti poradí nějaký globule nebo tablety

nemusíš se stydět,mykozu měla přeci 99% žen :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
26.5.10 21:44

Dobrý jsou taky boraxglycerinové globule-bez předpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.10 21:50

Když mě tohleto trápení občas taky dostihne, tak mi hodně pomáhá ospršit ony partie ledovou vodou a intimgelem (kyselé prostředí) - na nějakou chvilku to aspoň dá pokoj.
Ohleně kvasinek - nasadím „protikvasinkovou“ dietu … pít ředěnej jablečnej ocet, nejíst sladký, nepít kafe, černej čaj, alkehol, jíst hodně probiotika (jogurty, actimely, zákysy apod. nebo tobolky např. Lacidofyl) - zkrátka vše proti překyselení organismu. Myslím, že je vždycky potřeba se „odkvasinkovat“ celej člověk, protože když vnímáš poševní kvasinky, tak to neznamená, že jinde v organismu je nemáš - většinou zároveň řádí i ve střevech (akorát to přímo necítíš) atd. Existují „odkvasinkující“ homeopatika - borax (ale nezkoušela jsem nikdy - vždy mi zabere ta dieta během 2-3 dní).
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Velmi zásadotvorné potraviny: zakysané mléčné výrobky, proso, pohanka, řepa, brambory, kořenová zelenina, mandle, kaštany, para ořechy, řasy, jablečný ocet

Mírně zásadotvorné potraviny: některé mléčné výrobky, klíčky, výhonky, amarant, kukuřice, čerstvá zelenina (většina), avokádo, datle, hrozny, čerstvé ovoce (většina- i citron), med, javorový sirup, melasa, čerstvý kokos, sójové produkty, některé druhy luštěnin

Mírně kyselinotvorné potraviny: drůbež, maso z vnitřností, mléko, ryby, obiloviny (většina), kukuřičný škrob, ovesné vločky, italské těstoviny, chřest, růžičková kapusta, kyselé zelí, olivy, švestky, hořčice, fazole, čočka, cizrna, pepř, nealkoholické nápoje, čaj, ocet, sušený kokos, semena, ořechy (většina)

Velmi kyselinotvorné potraviny: máslo, sýry, mořští živočichové, maso, vejce, cukr a všechny jídla o cukr obohacená, výrobky z bílé mouky. Zavařované, konzervované, sušené nebo sířené ovoce, alkohol, kečup, kakao, káva, většina syntetických léčiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
26.5.10 21:53

Matka představená to tu hezky napsala a vypsala
Jinak přeléčit by se měl i partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.10 21:55

Dekuji za rady, zitra zabehnu koupit nejake nove globule. Doufam, ze jsem to jeste nemohla zhorsit tou proslou, vubec me nenapadlo podivat se na datum spotreby.

Cistici gel na intimni partie mam, zkusim ho zkombinovat s tou ledovou vodou, to me nenapadlo. No je pravda, ze jsem posledni dobou na sladkem zavislak, zkusim to omezit, snad to vydrzim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.10 21:56

Jakym zpusobem se prelecuje partner? Od doby, co me to chytlo, tak mame pust :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23847
26.5.10 22:07

Jo a prý je dobré si žehlit spodní prádlo, kdysi to tu někdo radil, přijde mi to celkem logické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
26.5.10 22:11
Anonymní píše:
Jakym zpusobem se prelecuje partner? Od doby, co me to chytlo, tak mame pust :nevim:

No řekla bych mazat nějakým tím clotrimazolem, cenastenem…Žehlení prádla mi taky přijde logický a taky větrat pipku. Vzít si třeba doma dlouhou sukni a bez gaťek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.5.10 22:11

Jo amyslím,že když nebyla ta tableta prošlá rok tak by to mohlo být OK.

Jo a víte,že mě se po jednom intim gelu udělala mykoza :evil: :evil: No nevím :nevim: :nevim:

Od porodu na to dost trpím,co 2-3měsíce to mám :-x Jestli jak mě tam blbě sešili nebo co já vím.Budu se na to muset zeptat gyndr.

Jo akolgyně v práci mi říkala,že jí na to pomáha namočit tampon do acidofilního mlíka a zasunout 8-o Nemám ozkoušené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.10 22:17

Hm, ted uz spi, tak zitra mu taky prikazu mazat :lol: Aspon dva tri dny, kdyby nahodou.

Zehleni me nenapadlo, ale je to fakt, znici to pripadne bakterie, asi zacnu provozovat :nevim:

Zkusila jsem tu ledovou vodu, chvili jsem to teda rozdychavala, ale uleva se dostavila, aspon na chvili snad :-D

Globule byla prosla dva mesice, tak snad to nevadi.

Tampon do acidofilniho mleka? No to by mohlo pomoc, protoze vim, ze se pouziva bily jogurt. Tohle by mohlo mit lepsi efekt, kdyz se to zavede primo dovnitr, asi taky zitra zkusim, jen ho musim koupit :lol:

Me i prijde, jestli to nemam z tamponu, obcas me to slabe (treba jen 1 - 2 dny) chytne po skonceni menstruace, pokud mam obycejne tampony. Jedine, ktere mi nevadi, jsou ty OB comfort, jak maji ten potazeny povrch, takze to neni jen „vata“. Ted jsem to ale nemela, takze tentorkat to tampony nezavinily :think:

A vetram v noci :lol: Jsem zmrzlik, takze pres den v sukni bych zmrzla, v noci pod perinou mi to nevadi :lol:

• Citovat
  • Upravit
13
26.5.10 22:52

ahoj holky.. jsem rada, ze to tady pisete. Od ty doby, co jsem prestala kojit druhy dite, tak tim trpim tak jednou za 2 mesice. A je to des.. kamaradka mi doporucila bily jogurt a opravdu to po 2 dnech prejde. Takze ten tampon namocenej v ac.mliku mozna bude dobrej.. urcite vyzkousim. Zehleni pradla je asi pravda, ale ja zkousim nezehlit skoro 2/3 pradla, tak teda se spodarama zacnu… :pankac: takze at je lip.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.10 22:53

Já nežehlím, stačí vyprat na víc jak 60stupňů. To kvasinky nepřežijou. Takže občas si spodní prádlo i vyvařím.
Rozhodně doporučuji v tomto období s problémy sukni a vyhnout se džínám, ty celou věc zhorší…

• Citovat
  • Upravit
27263
26.5.10 23:02

Anonymní zakladatelko,
mě doktor jednou řekl, že neustálý prolémy můžu mít mimo jiné z používání tamponu, svýho času jsem používala jenom tampony. Říkal mi, že tampony jsou vhodný jenom vyloženě na sport a občasné příležitosti, protože pokud ten zánět, kvasinky v těle jsou, tak ten tampon je v tom těle drží dál a je pravda, že co používám víc vložky, tak je to o fous lepší, už to nemám 6× do roka, ale jenom 2×. Acidofilnímu mlíku bych věřila. Kup si ještě nějaký lactobacily, ty taky dost pomáhaji. Jo a jednou mi pomohl femigel s teetree, ale je teda na moje poměry celkem drahý 3 tuby kolem 250 KČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí