Jak vylepšit vzhled?

Anonymní
30.9.23 19:01

Jak vylepšit vzhled?

Zdravím,
Kromě toho, že potřebují zhubnout nevím jak vylepšit svůj vzhled. Brýle nosit musím, protože na operaci nemám peníze. Kromě toho mě lidé tipují někteří na 40 Rozhodně bych o sobě neřekla že jsem krásná, jsem normální. Úplná ošklivka taky nejsem. Buď sem byla obycejna nebo šedá myš 🐭 Mám velký nos 👃 třeba. Možná mám i hrubé rysy?? To nevím. Jak se omladit a jaká barva vlasů mi nejvíc sedí. Me vlasy jsou do zrzavá. Fotky dám do komentářů.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
30.9.23 19:03

A kolik ti je ve skutecnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
30.9.23 19:06

Fotky tu nejsou. Pokud ti vadí brýle, zkus kontaktní čočky. Já je nosím už přes 30 let a výborné zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
30.9.23 19:07

Dej sem tu fotku a poradíme… :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.23 19:07

• Citovat
  • Upravit
Aleriga
30.9.23 19:13

Rozhodně bych ti nehadala 40.
Nicméně brýle jsou možná příliš velké a ROZHODNĚ pod ně potřebuješ makeup up.
Uvažovala bych o krátkých vlasech, ty by ti slušely, tato délka je úplně špatně.

• Citovat
  • Upravit
9084
30.9.23 19:15

Mně se líbíš. Jsi sympaťanda :palec: i s těmi brýlemi ;) jestli se sama sobě nelibis, tak zkus třeba kurz líčení, to mi přijde že udělá hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18006
30.9.23 19:17

Jsi pěkná žena. Na třetí fotce ti to vyloženě sluší, je to i tím výrazem. Usmívej se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
30.9.23 19:17

Vlasy mas krasne, libi se mi ta barva na posledni fotce, klidne voic sestrihat po stranach, dala bych rtenku nejakou odvaznou, rasenku, zdravicko na tvare a muzes stiny,
A nejake pekne obleceni, neco elegantniho a zaroven sexy a hlavne usmev, ono, kdyz si veris a mas se rada, tak se ten vzhled hodne zmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
30.9.23 19:18

Mě teda na 40 vůbec nepřipadás…a brýle jsou super doplněk a v dnešní době je jich nepřeberné množství.. Nos máš sice větší ale každý máme něco.. Jsi celkem pěkná ženská tak se měj ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
30.9.23 19:20

Brýle ti sluší, ty bych vůbec neřešila. A tomu, kdo tě tipuje na 40, bych příště doporučila, ať si je pořídí taky - evidentně je potřebuje. Samozřejmě si můžeš nechat udělat jiný střih vlasů a barvu třeba, ale dál bych nic moc neměnila. Určitě bych nelezla na žádné zbytečné estetické zákroky (jestli tě to napadlo), nepotřebuješ je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
30.9.23 19:20

Máš moc pěkné rty, závidím. :andel:
Pokud chceš i nadále nosit brýle, tak bych zkusila nějak víc zvýraznit oči. Ty brýle celkem přitahují pozornost tím směrem.
Pěšinku si česej spíš na stranu jak to máš na druhé fotce. Jak ji máš uprostřed, tak mi přijde, že ti to dělá ještě víc opticky vyšší čelo.

Psala jsi, že potřebuješ zhubnout. Z fotky úplně nedokážu odhadnout jak moc bys to potřebovala, ale napíšu svou zkušenost. Nikdy jsem nebyla vyloženě tlustá, spíš takový ten skiny fat, rosolovitá hubeňourka. Za poslední rok jsem skrz nový sport zhubla a osvalila jsem se a začala jsem dostávat komplimenty od lidí co dřív ne. V obličeji jsem se taky změnila, mám výraznější rysy. A cítím se líp, mám víc energie, prostě působím jinak. Tak i kdybys nebyla vyloženě tlustá, tak jen do toho. :dance: A to co jsem začala dělat je pole dance, takže nejen že hubnu, ale ještě si připadám fakt sexy, je to skvělý ego boost, vyšší sebevědomí. A zrovna to sebevědomí dělá na vzhledu fakt hodně. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2607
30.9.23 19:22
@Eliška píše:
Jsi pěkná žena. Na třetí fotce ti to vyloženě sluší, je to i tím výrazem. Usmívej se!

To je pravda, ta třetí fotka je nejpeknejsi… Úsměv udělá hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková