Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj
prosím vás jak vypadá vytržená bradavice? léčíme dceři přípravkem předepsaným od kožní (vypálení nechává až po této léčbě jelikož nechce zbytečně trápit a má s dotyčným přípravkem dobré zkušenosti) JENŽE - já nevím jak poznám že je bradavice celá venku? Velká část se určitě odloupla, ale chlap mi tvrdí že to má mít kořeny.. tak nevím jestli to mám jakože vytáhnout i s nějakými kořeny? ![]()
Mě vždy odpadly bez jakýchkoliv kořenů. Prostě hrudka. Můžu se zeptat, jaký máte přípravek? Vždy jsem bradavice léčila duofilmem, do týdne byl pokoj, ale teď nějak nezabírá. Děkuji.
@chaela jde o Verrumal. Je to na lékařský předpis. Dceři právě taky vypadla jakože hrudka a pod tím to má takové živé
tak nevím zda mazat dál ![]()
@darkblack ty jo, jak dlouho a jak často mažete? Já už třetí měsíc a nic, když to seškrabávám, tak brečí, že jí to bolí
Velka bradavice je i s koreny. Ja se s tim jako mala natrapila a dusikem nebo laserem to slo hezky a rychle.
@e008 a jak vypadají ty kořeny?
jako nějaké provázky..nebo jak?
budu muset zavolat kožařce, jenže je tam až ve čtvrtek a já tedy nevím zda pořád mazat.. ![]()
@terinka4444 mažeme 2.týden, 2× denně a po týdnu pokud se vrstva sama nesloupne máme sami sloupnout a mazat dál. Dnes se jí to odlouplo víceméně samo právě Před tím jsem mazala něčím s lékárny měsíc a nic. A ani vlaštovičník nepomáhal (zkoušeli jsme samoléčbu nejdříve)
Delavala jsem sestru na koznim, kdyz jsem. videla jak tam ty deti „trapime“ dusikem, nechtela jsem aby to me deti zazily. Co se nestalo, dcera prinesla z plavecaku kam chodila povinne se skolou. Obrovske a hodne jich. Snad se mnozili pres noc. Nakonec jsem mazala kolodiem 2× denne a dle rady homeopatky davala homeopatika. Neverila jsem, ale do mesice nemela jedinou. Bezbolestne, krasne. Treba to nekomu pomuze ????
Kdyz jsem mela jen jednu bradavici, odpadla hrudka, ale nebyla uplne hladka. Kdyz jsem mela „vysev“, tak nejprve odesla matka - ta vypadala jako chobotnicka - proste hlava a korinky - pak se pres noc ztratily i ty mensi, co mela kolem sebe. Bohuzel nevim, cim jsem to mazala, vypadalo to jako lak na nehty. Ale taky uz je to 20 let zpatky, v obou pripadech jsem si darecek donesla z hodin plavani.