Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@martina.se píše:
my by spíš zajímalo, jak vypadá, když se chce podobat této.. jestli je to reálné, nebo z říše fantazie..
Mě ten dotaz přijde celej silně naivní. Kdyby zněl jak na vlasy, tak dobrý…ale jak na postavu? ![]()
@eneerka píše:
Normální baba, jsem hezčí
Já taky, mnohem. A víc sexy ![]()
@Berousik píše:
Mě ten dotaz přijde celej silně naivní. Kdyby zněl jak na vlasy, tak dobrý…ale jak na postavu?
@eneerka píše:
Normální baba, jsem hezčí
Souhlasím, obyčejná, normální ![]()
A ja slintala ze nejaka hezka sportovni tema mne ceka… ja videla jenom SERENA, tak jsem myslela SERENU WILLIAMS.. ale ups tak bys asi vypadat nechtela, tak ja zase radsi mizim
![]()
@nadus píše:
A ja slintala ze nejaka hezka sportovni tema mne ceka… ja videla jenom SERENA, tak jsem myslela SERENU WILLIAMS.. ale ups tak bys asi vypadat nechtela, tak ja zase radsi mizim![]()
@nadus píše:
A ja slintala ze nejaka hezka sportovni tema mne ceka… ja videla jenom SERENA, tak jsem myslela SERENU WILLIAMS.. ale ups tak bys asi vypadat nechtela, tak ja zase radsi mizim![]()
tak jako serena je fakt hustá.. chlap vždycky říká, že hrajou bratři Williamsovi ![]()
Doporučila bych šikovnýho doktora. Plastickýho. Ale abys pak nevypadala jako Michael Jackson
. No, a pak teda kdyžtak psychiatra. Nebo nejdřív?
![]()
Jinak si myslím, že se někdo anonymní (možná zase stálá uživatelka emimina) velmi dobře baví. Ale zase proč ne, ve čtvrtek je nuda, ne?
![]()
Jednou jsem uviděla v časáku holku, která vypadala jako krásná dívčí verze Rickyho Martina a přála si tak vypadat… Bylo to v pubertě
![]()
@pepřenka píše:
Jednou jsem uviděla v časáku holku, která vypadala jako krásná dívčí verze Rickyho Martina a přála si tak vypadat… Bylo to v pubertě![]()
Brávíčko co.. ![]()