Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejak uplne nechapu dotaz ![]()
Cykly se pocitaji vzdy od prvniho dne ms. Delka trvani na pocitani cyklu nema vliv. Standard se uvadi 28 dni, ale normalne je to nekde mezi 21-35 dni. Jak to byva u tebe, musis vedet ty ![]()
Doktor, co slibuje otehotneni do 3 mesicu je teda frajer, bezne se pocita, ze i naprosto zdravemu paru to muze trvat rok.
I pri pravidelnych cyklech muzes mit vykyvy takze jestli ms prijde ti nikdo nerekne. Ale pokud mivac cykly v tom normalnim rozmezi, muzes klidne udelat test.
Cyklus je většinou okolo 28 dní a počítá se od prvního dne menstruace.
Délku svého cyklu by jsi měla mít vysledovanou dle tvého těla.
Jen ze své zkušenosti - pokud jsem měla anovulační cyklus, tak menstruace přišla o pár dnů (týden) později.
Gynekolog mě upozorňoval, že pokud bude mít menstruace zpoždění 14 dnů, mám se přijít ukázat.
@beruska9 ahoj menstruace se porad nikde myslíte ze bych měla počkat ještě par dni nebo si udělat test?
@Babulaimrich píše:
@beruska9 ahoj menstruace se porad nikde myslíte ze bych měla počkat ještě par dni nebo si udělat test?
Klidne udelej
@beruska9 děkuji ze jste mi odpověděla ❤️️ Jdu na to drz te mi palečky 🤞🏽
@beruska9 tak ze test jsem si udělala a vyšel negativně tak ze asi menstruace přijde 😒
@Babulaimrich píše:
@beruska9 tak ze test jsem si udělala a vyšel negativně tak ze asi menstruace přijde 😒
Zkus z ranni moci.
Ahoj mám stimulovat vaječníky 2 DC.
Včera večer jsem začala malinko růžově špinit, dneska též ještě se mi menstruace pořádně nespostila. Od kdy bych měla počítat začátek cyklu?
AHOJ holky mohly by jste my prosím vás poradit?
Vůbec jsi nevím rady jak vypočítat menstruaci tudiš jsem měla menstruaci 5.4. a končila mi 7.4. Jinak mám menstruaci 6dni tak ze mi to udělalo nepořádek v hlavě..
a měla jsem gynekologicke problémy hormonální nerovnováhu
A dr my pověděl ze jse vše pořádku už a ze bych měla otěhotnět do 3 měsíců a ze menstruace má přijít pravidelně
Jen ze už je 6.5 a ms vůbec někde
Tak ze nevím jestli mám zpoždění nebo li mám ještě čekat ze menstrace přijde?