První inseminace úspěšnost

Anonymní
5.5.22 18:03

První inseminace úspěšnost

Ahoj holky ☺️️

Jdu si trosku pro povzbuzení. ☺️️ A zeptat se jestli jste to také tak některá měla.

S mužem se snažíme už přes rok a potomka a bohužel se zatím nedaří, tak jsme se rozhodli že zajdeme do Sanusu. Moje gynekoložka mi udělala hormonální profil před návštěvou a muže poslala na spermiogram. Já jsem měla vše v normě. Ale muži vyšel špatný spermiogram má jich sice dost ale jsou líné. A tak nám rovnou nabídli inseminaci, která nás čeká zítra.

Tak jsem se právě chtěla zeptat jestli jste to některá taky tak neměla a jestli se povedlo ☺️️

Děkuji za odpověď a přeji Vám hezky večer ☺️️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15179
5.5.22 18:35

Iui má úspěšnost asi 10 až 15 %.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
5.5.22 20:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky ☺️️

Jdu si trosku pro povzbuzení. ☺️️ A zeptat se jestli jste to také tak některá měla.

S mužem se snažíme už přes rok a potomka a bohužel se zatím nedaří, tak jsme se rozhodli že zajdeme do Sanusu. Moje gynekoložka mi udělala hormonální profil před návštěvou a muže poslala na spermiogram. Já jsem měla vše v normě. Ale muži vyšel špatný spermiogram má jich sice dost ale jsou líné. A tak nám rovnou nabídli inseminaci, která nás čeká zítra.

Tak jsem se právě chtěla zeptat jestli jste to některá taky tak neměla a jestli se povedlo ☺️️

Děkuji za odpověď a přeji Vám hezky večer ☺️️

Při špatném spermiogramu bych úspěch IUI určitě neočekávala. Taky jsme prvně zkoušeli, spíš na naši žádost, ale doktor rovnou říkal, že to nevyjde. Nevyšlo. Ale jako zkuste to, za to nic nedáte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
5.5.22 21:11

Asi bych necekala, ze vyjde hned ta prvni, ale sance jsou. Ja mam z IUI dceru. IVF nam nevyslo, ale IUI ano. Ale tech pokusi bylo vice. Drzim palce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí