Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky ☺️️Jdu si trosku pro povzbuzení. ☺️️ A zeptat se jestli jste to také tak některá měla.
S mužem se snažíme už přes rok a potomka a bohužel se zatím nedaří, tak jsme se rozhodli že zajdeme do Sanusu. Moje gynekoložka mi udělala hormonální profil před návštěvou a muže poslala na spermiogram. Já jsem měla vše v normě. Ale muži vyšel špatný spermiogram má jich sice dost ale jsou líné. A tak nám rovnou nabídli inseminaci, která nás čeká zítra.
Tak jsem se právě chtěla zeptat jestli jste to některá taky tak neměla a jestli se povedlo ☺️️
Děkuji za odpověď a přeji Vám hezky večer ☺️️
Při špatném spermiogramu bych úspěch IUI určitě neočekávala. Taky jsme prvně zkoušeli, spíš na naši žádost, ale doktor rovnou říkal, že to nevyjde. Nevyšlo. Ale jako zkuste to, za to nic nedáte ![]()
Asi bych necekala, ze vyjde hned ta prvni, ale sance jsou. Ja mam z IUI dceru. IVF nam nevyslo, ale IUI ano. Ale tech pokusi bylo vice. Drzim palce ![]()
Ahoj holky ☺️️
Jdu si trosku pro povzbuzení. ☺️️ A zeptat se jestli jste to také tak některá měla.
S mužem se snažíme už přes rok a potomka a bohužel se zatím nedaří, tak jsme se rozhodli že zajdeme do Sanusu. Moje gynekoložka mi udělala hormonální profil před návštěvou a muže poslala na spermiogram. Já jsem měla vše v normě. Ale muži vyšel špatný spermiogram má jich sice dost ale jsou líné. A tak nám rovnou nabídli inseminaci, která nás čeká zítra.
Tak jsem se právě chtěla zeptat jestli jste to některá taky tak neměla a jestli se povedlo ☺️️
Děkuji za odpověď a přeji Vám hezky večer ☺️️