Jak vyprat kočárek Hartan

3
23.9.14 07:45

Jak vyprat kocarek hartan

Ahoj. Potřebovala bych poradit. Jak se nechá sundat látka ze střechy, abych ji mohla vyprat. Jde to vůbec??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
23.9.14 07:47

Pokud je přinýtovaná, tak těžko, je potřeba odvrtat, sundat, ale pokud je i prošitá, stejně nepůjde a pak dát nýty. Takže lepší do vany, kartáček a ručně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
23.9.14 07:47

@johhaanka Z korby nebo ze sporťáku? Na korbě je normálně přicvakná na druky, měli jsme ji myslím dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.9.14 08:07

Je prisita i prinytovana. Takže vana :-) diky a jeste se zeptám. Kam se ke sportaku pripina ten nanoznik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
23.9.14 11:24

@johhaanka Aha, asi záleží, který typ máš. My VIP XL a jde to dolů. Nánožník na sporťák teď taky řeším. Chtěla jsem original Hartan, ale mají dodací lhůtu 2 měsíce…takže do listopadu čekat nebudu. Mám objednaný Emitex, zítra si pro něj jedu, tak snad mi prodavačka ukáže kde ho uchytit. Objednala jsem si už totiž z netu Pinkie, ale vrátila jsem ho, protože mi tam vůbec nepasoval a nedržel. Ty máš jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.10.14 16:34

Ahojky,

ten nánožník se myslím přicvakne na ty druky, jak je střecha, stejně jako ta clona… mám teda Topline S…

Mám taky na vás, holky, dotázek… hodil by se mi nějaký držák na pití, máte nějaký??? Olí furt pije a nechce se mi ho nechávat jemu v kočáře, neb je schopen to rozšroubovat a vylít na sebe :mrgreen: Někdy chodím bez tašky, tak koukám po tom držáku na pití.. má, m ho na golfáčích a jsem s ním spokojená… poradíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
12.10.14 10:22

@Kačírek Čauky, já mám VIP XL a tam je kapsa zezadu korbičky, takže pití a další drobnosti vozím tam… Takže s držáčkem neporadím. Určitě nějaký univerzální by tam měl jít ne… pěknou neděli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.10.14 11:48

@gaaabule Jéé, to je dobrej nápad, máme ji tam taky… já myslela, jestli nemá někdo nějaký vyzkoušený, co drží :mrgreen: já ty univerzální věci totiž nemám moc ráda :roll:

Taky přeju hezkou neděli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
12.10.14 16:55

@Kačírek Tak přece jsem trochu pomohla :D
No jo, jenže ty original věci Hartan ke kočárku jsou všechny strašně drahé :-O Nánožník na sporťák skoro litr…tak jsem koupila Pinkie, ten byl nic moc, tak jsem ho vrátila, zkusila jsem koupit Emitex a ten sedí super a stál o pár stovek míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.10.14 17:21

Já mám to příslušenství origoš… kočárek nám platila ale tchýně a ta mi řekla, ať si vyberu všechno, co budu chtít, takže jsem cenu řešit nemusela 8)
Ale třeba fusak mám jeden Emitex a zimní mám od Esita a pak po nás s beránkem :mrgreen:
Emitex má to příslušenství super, mám tu firmu ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí