Jak vyřešit návrat do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Je to práce v účetnictví, peněz bude dost. Manžel si myslí, že to zvládneme a je ochotný chodit z práce dřív, teď tak nechodí, protože nechodí brzy na ráno ( po mém návratu do práce by ráno chodil na driv). Zakl.
Tak to holt zkus a uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím co poradit. Já nastoupila také na malý úvazek. Malý je v soukromé školce a stejně nám je to k prdu. Jelikož je stejně na hromadě. Pokud to dáš finančně, vážně bych uvažovala o chůvě, která by tě na těch pár hodin zastoupila i v nemocech. A jakože budou. Ono to možná vyjde finančně nastejno, jako soukromá školka. Nám je školka stejně k prdu, když skoro vůbec nechodí. Zatím to vykrývám babičkou. Ale také nemůže hlídat pořád, že jo. Takže až nám bouchne toto, nevím, co budeme dělat. Chůva by se nám nevyplatila. To bych mohla při této docházce zůstat doma a do práce nechodit
Příspěvek upraven 06.02.19 v 17:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja bych to vzala. vracela jsem v synovych dvou letech tak nejak postupne, zacinala jsem 16 hodin tydne a bylo to fajn, nebyl to takovy stres jako bych se vracela hned na plny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zkusit to můžete, kdyžtak prostě pak zůstaneš doma, kdybby to nešlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzala bych to, ale ja po 6,5r. doma rekla, ze odmitam uz byt zena v domacnosti, ze potrebuji praci. Vubec jsem si nepripoustela, ze to nebude fungovat. Nekolik mesicu mi dobihal rodicak a chodila vyplata.
Mame tri decka od 6-11r., muj manzel za praci cestuje, pul mesice je doma, pul v zahranici. Do prace jsem nastoupila, kdyz nejmladsimu bylo 2r.
Zacinala jsem pul uvazkem, pak 3/4 uvazek a od lonskeho zari mam plny + delam dalkove skolu.
Zacni myslet pozitivne, vubec si k sobe nepoustej negativismus. To pujde. Rozjezd je tezky, nervozita funguje, jak se dostanete vsichni do rezimu, tak to pujde.
Bude to fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to vzala. Mladšího bych zkusila na dopoledne do soukormé školky. Starší bych školku neměnila, pokud je tam spokojená a chodí ráda do té stávající.
Jeslti bys mohla v případě nemoci dětí jít do práce až odpoledne nebo dělat po večerech doma, je to podle mě super příležitost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzukobylka právě že bych mohla chodit až na odpoledne nebo i pracovat z domu, proto mě to taky láká…zakl.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@zuzukobylka právě že bych mohla chodit až na odpoledne nebo i pracovat z domu, proto mě to taky láká…zakl.
Tak co řešíš?? To zvládnete i bez nějaké pomoci při nemocech. Máš super, že jde pracovat z domu, nebo si upravit pracovní dobu podle sebe. To většina nemá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jdi do toho. Obzvlast, jestli te v tom manzel podporuje. A hlavne se rozhoduj podle sebe a nedej na ty ksichty supermatek, co jsou na oblacku z toho, ze muzou byt s detma jak dlouho chtej. Bohuzel ani Kdyz ti to primo neřeknou, ty obliceje dela snad kazda.
Chtela jsem se vracet brzo, resila jsem to intenzivne od roku a pul malyho. Ted jsem cerstve v praci na plnej, manžel par mesicu doma, aby si i malej zvykal na školku (dva mu ted budou) a je to super.
Jo a deti nijak zasadne nemocny ze skolky nejsou. Starsi chodi uz druhej rok. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já myslim, že lepší práce pro matku s malými dětmi neni. Já bych to brala všemi deseti. Mam taky dvouletého syna a dokážu si představit, že by se už pomalu mohl začlenit do koletivu. Já bohužel dělam v oboru, kde neni možné pracovat z domu, ani na zkrácený úvazek, takže nevim co budu dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit