Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky nevite jaka je nejlepsi vyška kam umistit telelevizi v pokojicku?delame novy pokojik a nevim .libi se mi nabytek vysoky 60 cm,ale zda se mi nizko.pak az 128cm coz se mi zda strašne vysoko .koukaji na tv zatim vetšinou ze zeme.
urcite aby to bylopohodlne - aby nekoukali vzaklanu - pokud lezi na zemi tak u stropu bude Ok - i mi to prijde bezpecnejsi kvuli rozbiti…
Tak jí dej do těch 60cm když zatím koukjí ze země. Pak se dá kdyžtak přendat, nebo ne? ![]()
Máme jí u stropu, z postele se tak kouká nejlíp ![]()
No jo, no, já usínám s mladym v jeho posteli a pokojíku, taťka u telky v obýváku. Na co máme ložnici to nevim… ![]()
Mam strach at ji nerozbiji v tech 60cm.a 128cm mi pripada asi vysoko,ne?
markone píše:
Mam strach at ji nerozbiji v tech 60cm.a 128cm mi pripada asi vysoko,ne?
no predpokladam ze to je LCD a bude na drzaku aby se dala natacet.. ![]()
No na drzaku asi ne.je to ta tenka a myslela jsem ze ji postavim na ten nabytek
markone píše:
my jí máme na těch cca 120 cm, ale kouká na ní z postele nebo židličky. Ze země by se na ní koukalo blbě. Kolik je dětem?
markone píše:
aha.. ja bych ji dala na drzak na stenu s kloubem aby sla natacet, klidne az ke stropu, prijde mi to nejvic prakticky, takhle vrazi pri hrach do nabytku a je to dole.. aspon u nas by asi bylo ![]()
my mame LCD veliky a to primo musi byt prisroubovany ke stolku…
No maly ma tri roky,mala rok.No prave ze se mi zda 120 ze zeme vysoko.a ty drzaky jdou natacet i dolu?nebo stejne budou koukat nahoru,ne?
markone píše:
No maly ma tri roky,mala rok.No prave ze se mi zda 120 ze zeme vysoko.a ty drzaky jdou natacet i dolu?nebo stejne budou koukat nahoru,ne?
A co jí dát výš- na vyšší nábytek a děti aby koukaly ze židliček ![]()
markone píše:
urcite drzak ma kloub a jde natocit kamkoliv… ![]()
Me pripada ze nejlepsi je mit v urovni oci,ne?by me zajimalo jestli je na to treba i nejaka studie co je zdrave.
beruska2× píše:markone píše:urcite drzak ma kloub a jde natocit kamkoliv…
No jo,ale koukat ze sedu na zemi nahoru asi nebude ideální ne?
To je možná dobrý když ležíš ![]()