Jak vyzrát na neustálou rýmu? potvrzen pneumokok

10
28.4.15 13:06

Jak vyzrát na neustálou rýmu? potvrzen pneumokok

Dobré odpoledne dámy,
už si opravdu nevím rady :,( Dcera 2,5 roku je již 3 měsíce v kuse nemocná. Před měsícem nám vyšel z výtěru v nose pneumokok a dostala atb do nosu (Pamycon) a celková atb (Ospen). Dcera jí superzdravě, sama od sebe odmítá sladké a 75 % jejího jídelníčku tvoří ovoce a zelenina. Dáváme měsíc probiotika, bereme na imunitu MultiIMUN s výtažkem z colostra. Minulý týden se nám zhoršila rýma a kašel, tak jsem včera zašla k naší doktorce. Ta se nejdříve povyšovala, že jsem jí při poslední kontrole řekla, že je Elinka zdravá - jenže já ji řekla, že je hrozně zahleněná, v noci chrápe a budí se kašlem, protože jí to stéká do krku. Včera udělala opět výtěr a nasadila znovu atb do nosu - Pamycon. V říjnu jsem s dcerou začala pravidelně chodit do dětského kroužku-jedna maminka tam chodila s dětmi a pořád kašlaly a posmrkávaly. Ještě je třeba dodat, že je dcera proti pneumokokovi očkovaná - toto očkování snášela hodně špatně. S manželem jsme oba astmatici a já jsem alergik, manžel trpí celoroční rýmou. Doktorka toto ignoruje a říká, že je na vyšetření malá!? Dále děláme dceři zábaly a napařujeme jí, aby se jí uvolnily dutiny. Maminky prosím poraďte: CO ZKUSIT DÁL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K82
2202
29.4.15 15:07

@terez144
dobry den,
dcera tez byla v kusem nemocna, u nas dokonce od zari do ledna. na alergo-imuno byla anvysledek negativni. i presto, po zanetu str. ucha, ji orl predepsal aerius a mudra homeopatika a od te doby ma " jenom" niktetak komplikovane rymy. ale stejne ji ma casto. alergo navrhuje vytrhnout nosni mandli, s tim ja chci cekat. rymy bychom prezili, ale cela situace nam komplikuje ockovani, nikdy nejsme plne fit vsichni.
takze zkuste treba take ten aerius a homeop. jsou guna lympho.ale ta by vam spis mel nekdo doporucit na miru. hodne stesti. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí