Jak zabavit miminko při jízdě v autě?

535
5.10.25 14:22

Jak zabavit miminko při jízdě v autě?

Dobré nedělní odpoledne všem!

Pojedeme s půlročním miminkem autem do Švýcarska. Nemáte tipy, jak jej v autě zabavit, případně co mu do auta koupit?

Zatím jsem mu objednala “hrací pult do auta“.

Co se osvědčilo Vám?

Předem všem děkuji za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
5.10.25 14:39

:think: kupovala jsem opakovaně lepitelné nálepky. Je to taková fólie a malování vodou. Do tužky se naleje voda a omalovánky se zabarví. Rychlé to schne. Ale teda dcera byla starší. No, možná, že bude mít něco nového a tím pádem zajímavého. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
5.10.25 15:05

Asi bych cestu směřovala na spánek pokud to lze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
5.10.25 15:11

Nikdy jsem nic takového neřešila. Od mala jsem chtěla, ať je dítě samostatné. Takže si musela sem tam vystačit i sama. ;)
Nehledě na to, že tuhle delší cestu bych naplánovala na noc. Aby dítě spalo. A zastavit max jen krmení a přebalení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
5.10.25 15:11

Jet v době spánku, pak zastavit na procházku. Půlroční má toho spánku ještě docela hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36077
5.10.25 15:38

Vyměňte si hračky s nějakou kamarádkou/sousedkou at má něco neokoukaného. Naše se zabavila i s trháním papírových kapesníku, ale na to se musí dávat hodně pozor aby to nestrkala do pusy. Nějaký křupky na cucání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 15:44

@Atisia to 6mesicni mimco nezaujme ;-) to je tak na mluvícího psa, pouštět písničky…a dál nevím, my s dětmi raději létáme a autem jely dlouhou cestu až po 1.roce…

• Citovat
  • Upravit
16231
5.10.25 16:44
@Suzume-chan píše: Více

My když jsme se kdysi vydali na nějakou tu delší cestu, tak se nám vždycky osvědčilo, pouštět synovi písničky z CD. Byly to nějaké oblíbené z Večerníčků a pohádek. Byl na ně zvyklý už z domova. :P
A pak taky nějaké zpívánky s beruškou. A tam to zase zpívaly děti s doprovodem na klavír.
Vždycky ho to nějak utěšilo a zklidnilo, protože měl hudbu rád asi už od narození. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí