Jak zachránit muškáty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2242
12.7.14 21:17

@elunaj Jako jo, rostou :-D ale nejsou bohaté - když vidím ty vodopády květů u tchyně, tak se na ně fakt zlobím :mrgreen::-( Zkusím ten Kristalon :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
12.7.14 21:19

@amille muškáty jsem nikdy nestříhala. Nechat tyčinky a do každé zálevky cmrdnout trochu hnojiva, z tyčinek se to uvolňuje dlouhodobě a záleží, jak je mokrý substrát. Jinak se mi osvědčilo odstraňovat suché květy, ony se dají jakoby odlomit, ale chce to opatrně, ať si omylem neulomíš celý nový výhon. Ony se pak ty rostliny nebudou vysilovat tvorbou semen a naopak se budou snažit nasazovat na květ, nehledě na to, že to bude i lépe vypadat.
Já většinou v sobotu dopoledne si udělám kafíčko a jdu se věnovat péči o kytičky :).jinak v pracovním týdnu zalévám tak kolem šesté sedmé navečer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
12.7.14 21:21

@Malaga Opravdu moc děkuju za rady! :-) vyzkouším a snad je probudím k životu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
12.7.14 21:22

@elunaj to jsou petunie, ty měli tenkrát v akci, byly chudinky, tak jsem je zachraňovala, v OBI jim ta péče moc nejde, tak pořád nějaké kytičky zachraňuju. Teď jsem ulovila 2 africké fialky za 9 Kč ks, a pak teda 4 větší polouvadlé levandule z 69 Kč na 19 Kč, tak to jsem tam nemohla nechat…a levandule už jsou fit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
12.7.14 21:24

@amille v pohodě, kdyby něco tak písni SZ.tak ať se daří! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
12.7.14 21:24

@Malaga Teda, tvoje schopnosti bych chtěla mít! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8699
12.7.14 21:27

@amille já bych teda příště zaštipovala, krásně potom zhoustnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
13.7.14 22:50

@amille Jsem si je představovala strašné a přitom jsou hezké. :potlesk: Ještě asi zakořeňují a tak neženou do listů a květů. Přihnojuj je jen jedním typem hnojiva. A uvidíš, brzy na ně budeš pyšnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
14.7.14 12:25

@elpiska :-) to potěší, taková zprávička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí