Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak to bych si vybrala MB. Brandýs a Neratovice jsou malé nemocnice a těm já nedůvěřuju. Ale co člověk to názor. Držím palce!
V Boleslavi mám zkušenost, nemužu si stěžovat, rodila mě doktorka o které se říká, že prý měla nějaký prušvih, ale já byla velice spokojená. A to jsem bezproblémový porod neměla.Takže Boleslav plánuju i příště. O Neratovicích jsem slyšela taky chválu, rodila tam švgrová, prý klídek, domácí prostředí a manžel s ní byl na pokoji i přes noc a s miminkem ji mohl pomoci
Brandýs nevím nic konkrétního, jen že se o něm občas povídá, že nic moc - ale znáte to, jedna bába povídala.
Vybraného lékaře bych chtěla k druhému porodu, ale jen v případě, že by to byla moje obvodní gynekoložka.Ale u mě je zatím brzo tohle řešit ![]()
Ještě je možné, když se chodí do porodnice na kontroly, tak se tam většinou doktoři na ambulanci střídají, tak se tam dohodnou, který by ti vyhovoval. Popřípadě zjistit si pak názory na http://www.znamylekar.cz/
Tak hodně štěstí ![]()
No, já jsem měla doktora dohodnutého, sice mám vlastní doktorku, ale celé těhotenství jsem chodila ještě porodníkovi. Na posledním vyšetření (v pátek) mi řekl, že to vidí asi tak za týden. Že až to začne, tak má jen zavolat a on hned dorazí. Začala jsem rodit v neděli ráno, volala jsem mu a on na to, že je v Alpách a nemůže přijet a že prý ať se držím.
Docela mě nasral a to tak, že jsem mu pak ani nezaplatila… jen za předporodní konzultace.
My jsme meli domluveneho znameho porodnika, ktery byl ochoten prijet k porodu na zavolani, ve dne v noci, proste kdykoliv a protoze to byl hodne dobry znamy, udelal to pro nas za flasku. Kamaradka, co ted rodila, mela domluveneho taktez porodnika, ktery by prijel, kdykoliv si zavola a platila mu 15 tisic. Pry je to normalni taxa, coz mi potvrdila i moje gynekolozka. Jako uplatek se to nebere, spis jako extra kseft, kdyz to tak reknu:-)
Muzu primo dodat kontakt na doktora do Neratovic a na Melnik. Jedna se o doktory z ordinace meho gynekologa. Nijak se tim netaji, prislo mi, ze to az nuti. Cena byla 10 000 za doktora do Neratovic a 8000 za doktorku na Melniku. Pripadne mi napis SZ.
Píši pouze anonymně a prosím o zachování anonymity, 2 známé rodily u Apolináře u známého porodníka, každá platila 10 tis, ale bylo to hlavně o známosti. Nevím, zda jinak cena není vyšší.