Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@KKK85 píše:že by pan zubař ty 3000 zacáloval ze svého kvůli dortíku
sleva přes 3tis za kousek žvance…???
@mackA159 píše:
To jses takhle cestna vsude? Ja ne. Kam muzu, tam lezu do zadku. A kupodivu se to vyplaci. Diky tomu mam drivejsi terminy. Ted posledne jsem mela platit u zubare 4500, vzdy neco donesu na zub…a hele, platila jsem jen 1200. V dubnu mela byt operace ditete z rodiny, a najednou se objevil termin hned po novym roce.
jak píšu, pochybuji, že za kus žvance by byl zubař ochotný ze svého doplatit 3000,–-, a ta operace se urychlila proto, že někdo, kdo měl být operovaný po novém roce, onemocněl - na to není třeba úplatku
@mackA159 píše:
To jses takhle cestna vsude? Ja ne. Kam muzu, tam lezu do zadku. A kupodivu se to vyplaci. Diky tomu mam drivejsi terminy. Ted posledne jsem mela platit u zubare 4500, vzdy neco donesu na zub…a hele, platila jsem jen 1200. V dubnu mela byt operace ditete z rodiny, a najednou se objevil termin hned po novym roce.
Do zadku nikomu nelezu, nemám to v povaze, a jestli ty nebo ostatní to je věc každého, a od toho je diskuze kde svůj názor můžu napsat a jak vidím tak mám asi špatný. Tak pokud je něco špatného na poctivosti a nesnažit se uplácet tak se pak svět v p.rdel obrací.
@stinga píše: že by pan zubař ty 3000 zacáloval ze svého kvůli dortíku
no, já ti nevím, ale přijde mi, že si ty cifry zubaři kolikrát cucaj z prstu…volala mi sestřička s termínem a že to bude stát tolik a tolik, dojdu, zákrok proveden a sestřička po mě chtěla jinou částku
takže si myslím, že ty ceny mají někde v ambulancích i dost přestřelený a „sleva“ 3tis. vůbec nemusí znamenat, že něco platí ze svýho…
@Keyllah píše:
no, já ti nevím, ale přijde mi, že si ty cifry zubaři kolikrát cucaj z prstu…volala mi sestřička s termínem a že to bude stát tolik a tolik, dojdu, zákrok proveden a sestřička po mě chtěla jinou částkutakže si myslím, že ty ceny mají někde v ambulancích i dost přestřelený a „sleva“ 3tis. vůbec nemusí znamenat, že něco platí ze svýho…
to je také pravda
@stinga píše:
jak píšu, pochybuji, že za kus žvance by byl zubař ochotný ze svého doplatit 3000,–-, a ta operace se urychlila proto, že někdo, kdo měl být operovaný po novém roce, onemocněl - na to není třeba úplatku
Operace ze znamosti, a zubar nic nedoplacel, jen to fikane napsal na pojišťovnu. ![]()
@Keyllah píše:
no, já ti nevím, ale přijde mi, že si ty cifry zubaři kolikrát cucaj z prstu…volala mi sestřička s termínem a že to bude stát tolik a tolik, dojdu, zákrok proveden a sestřička po mě chtěla jinou částkutakže si myslím, že ty ceny mají někde v ambulancích i dost přestřelený a „sleva“ 3tis. vůbec nemusí znamenat, že něco platí ze svýho…
Nic ze svyho nedoplacel. Napsalo se to na pojišťovnu.
ZAKLADATELKA
Holky tak už jsem napsala jen e-mail s poděkováním a s vyjádřením zájmu, že se nám jesličky moc líbí a synovi by se určitě v kolektivu líbilo. Což je vše pravda.
Ale klidně diskutujte dál, třeba se nám to bude hodit pro školku 🙈 😀
Nedocetla jsem. Diskuse, ve ktere clovek ztraci iluze a je mi z toho zle.
@Lily Evans píše:
Já bych jenom chtěla říct, že nemusím nikam nosit švestičky ani podnikat anální alpinismus, stačí jednat slušné, příjemně a férVyplácí se ve školce, u doktorů, i v zaměstnání.
Přesně ![]()
@Barbucha3 píše:
Kámoška vyloženě uplatila.Její manžel má firmu a poskytli jeslím určitou službu, která jim pak pomohla s umístěním.
Dá se no.
Přesně. Nebo soukromému zařízení dát sponzorský dar. Na to také někde slyší.
@lilith1 píše:
Jak asi kde. Kamos chtel nabidnout sponzor.dar kvuli urychleni prijmuti seniora do pobytov. zarizeni a primo mu bylo receno, ze nee prave aby se nedalo propojit dar a drivejsi prijem..
No vidíš, a v našem případě se to právě v domově důchodců, ale soukromém, díky sponzorskému daru povedlo. Akutně přijmout seniora s Alzheimerem. Kdo maže, ten jede.
@Barbucha3 píše:
Kámoška vyloženě uplatila.Její manžel má firmu a poskytli jeslím určitou službu, která jim pak pomohla s umístěním.
Dá se no.
U nás to bylo podobné se školkou
Život je holt boj.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.