Jak zaujmout v jesličkách, aby nás vzali?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77273
26.1.23 12:18
@KKK85 píše:
sleva přes 3tis za kousek žvance…???
že by pan zubař ty 3000 zacáloval ze svého kvůli dortíku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77273
26.1.23 12:21
@mackA159 píše:
To jses takhle cestna vsude? Ja ne. Kam muzu, tam lezu do zadku. A kupodivu se to vyplaci. Diky tomu mam drivejsi terminy. Ted posledne jsem mela platit u zubare 4500, vzdy neco donesu na zub…a hele, platila jsem jen 1200. V dubnu mela byt operace ditete z rodiny, a najednou se objevil termin hned po novym roce. :kytka:

jak píšu, pochybuji, že za kus žvance by byl zubař ochotný ze svého doplatit 3000,–-, a ta operace se urychlila proto, že někdo, kdo měl být operovaný po novém roce, onemocněl - na to není třeba úplatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
26.1.23 12:21
@mackA159 píše:
To jses takhle cestna vsude? Ja ne. Kam muzu, tam lezu do zadku. A kupodivu se to vyplaci. Diky tomu mam drivejsi terminy. Ted posledne jsem mela platit u zubare 4500, vzdy neco donesu na zub…a hele, platila jsem jen 1200. V dubnu mela byt operace ditete z rodiny, a najednou se objevil termin hned po novym roce. :kytka:

Do zadku nikomu nelezu, nemám to v povaze, a jestli ty nebo ostatní to je věc každého, a od toho je diskuze kde svůj názor můžu napsat a jak vidím tak mám asi špatný. Tak pokud je něco špatného na poctivosti a nesnažit se uplácet tak se pak svět v p.rdel obrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41452
26.1.23 12:32
@stinga píše: že by pan zubař ty 3000 zacáloval ze svého kvůli dortíku

no, já ti nevím, ale přijde mi, že si ty cifry zubaři kolikrát cucaj z prstu…volala mi sestřička s termínem a že to bude stát tolik a tolik, dojdu, zákrok proveden a sestřička po mě chtěla jinou částku :think: takže si myslím, že ty ceny mají někde v ambulancích i dost přestřelený a „sleva“ 3tis. vůbec nemusí znamenat, že něco platí ze svýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77273
26.1.23 12:33
@Keyllah píše:
no, já ti nevím, ale přijde mi, že si ty cifry zubaři kolikrát cucaj z prstu…volala mi sestřička s termínem a že to bude stát tolik a tolik, dojdu, zákrok proveden a sestřička po mě chtěla jinou částku :think: takže si myslím, že ty ceny mají někde v ambulancích i dost přestřelený a „sleva“ 3tis. vůbec nemusí znamenat, že něco platí ze svýho…

to je také pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
26.1.23 13:05
@stinga píše:
jak píšu, pochybuji, že za kus žvance by byl zubař ochotný ze svého doplatit 3000,–-, a ta operace se urychlila proto, že někdo, kdo měl být operovaný po novém roce, onemocněl - na to není třeba úplatku

Operace ze znamosti, a zubar nic nedoplacel, jen to fikane napsal na pojišťovnu. ;)

• Citovat
  • Upravit
mackA159
26.1.23 13:06
@Keyllah píše:
no, já ti nevím, ale přijde mi, že si ty cifry zubaři kolikrát cucaj z prstu…volala mi sestřička s termínem a že to bude stát tolik a tolik, dojdu, zákrok proveden a sestřička po mě chtěla jinou částku :think: takže si myslím, že ty ceny mají někde v ambulancích i dost přestřelený a „sleva“ 3tis. vůbec nemusí znamenat, že něco platí ze svýho…

Nic ze svyho nedoplacel. Napsalo se to na pojišťovnu.

• Citovat
  • Upravit
322
26.1.23 13:15

ZAKLADATELKA

Holky tak už jsem napsala jen e-mail s poděkováním a s vyjádřením zájmu, že se nám jesličky moc líbí a synovi by se určitě v kolektivu líbilo. Což je vše pravda.

Ale klidně diskutujte dál, třeba se nám to bude hodit pro školku 🙈 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
26.1.23 17:56

Nedocetla jsem. Diskuse, ve ktere clovek ztraci iluze a je mi z toho zle.

• Citovat
  • Upravit
9293
26.1.23 18:15
@Lily Evans píše:
Já bych jenom chtěla říct, že nemusím nikam nosit švestičky ani podnikat anální alpinismus, stačí jednat slušné, příjemně a fér :nevim: Vyplácí se ve školce, u doktorů, i v zaměstnání.

Přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3811
26.1.23 19:02
@Barbucha3 píše:
Kámoška vyloženě uplatila. :D Její manžel má firmu a poskytli jeslím určitou službu, která jim pak pomohla s umístěním. :nevim: Dá se no.

Přesně. Nebo soukromému zařízení dát sponzorský dar. Na to také někde slyší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.23 19:09
@lilith1 píše:
Jak asi kde. Kamos chtel nabidnout sponzor.dar kvuli urychleni prijmuti seniora do pobytov. zarizeni a primo mu bylo receno, ze nee prave aby se nedalo propojit dar a drivejsi prijem..

No vidíš, a v našem případě se to právě v domově důchodců, ale soukromém, díky sponzorskému daru povedlo. Akutně přijmout seniora s Alzheimerem. Kdo maže, ten jede.

• Citovat
  • Upravit
6259
1.2.23 17:45
@Barbucha3 píše:
Kámoška vyloženě uplatila. :D Její manžel má firmu a poskytli jeslím určitou službu, která jim pak pomohla s umístěním. :nevim: Dá se no.

U nás to bylo podobné se školkou :lol: Život je holt boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin