Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky, jak zhubnout, zeštíhlit nohy, hlavně stehna? Kromě běhu prosím, ten jsem zkusila a nee, není to nic pro mě. Na kole jezdím moc ráda, ale někdo zas tvrdí, že po tom spíš stehna rostou..tak nevím. Cvičím i Jill, ale ani po té stehna dolů nejdou, nějaké tipy, cvičení, aktivity? Díky
Někdo holt, má už takové proporce, ale nevím, neznám tě…každopádně tokolo je super, ale dávej si spíš lehké převody, aby si nejela na svaly ![]()
Zhubnout celkově, pak ti zeštíhlí i nohy. Bohužel neexistuje cvičení, po kterém by hubla určitá partie. Vytvarovat, zpevnit, to samozřejmě cvičením zvládneš, ale zmenšit objem jedině celkovým zhubnutím.
@zdendulka.k Co kalanetika? Ta je taková zeštíhlující. Je protahovací i silová zároveň, takže ty svaly nejdou do šířky. S tou mám zkušenosti celkem dobré, pak mě napadá třeba pilates, nebo jóga, to ale nevím jistě. Pak zhubnout, to je jasné.
Jsem fitness trenérka a cviky na vnitřní i vnější stranu stehen normálně jsou. Jen je to blbý sval, kterému se nechce moc tvarovat, takže to trvá dýl.
Dá se u toho využít posilovací guma a nebo i klidně jen vlastní zátěž.
@zdendulka.k
Doporučuji Flowin
já se krásně zpevnit tělo, ale chvilku to trvá, ale výsledek stojí za to ![]()