Jak zeštíhlit nohy

311
16.5.14 14:23

Jak zeštíhlit nohy

Holky, jak zhubnout, zeštíhlit nohy, hlavně stehna? Kromě běhu prosím, ten jsem zkusila a nee, není to nic pro mě. Na kole jezdím moc ráda, ale někdo zas tvrdí, že po tom spíš stehna rostou..tak nevím. Cvičím i Jill, ale ani po té stehna dolů nejdou, nějaké tipy, cvičení, aktivity? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1826
16.5.14 14:27

Někdo holt, má už takové proporce, ale nevím, neznám tě…každopádně tokolo je super, ale dávej si spíš lehké převody, aby si nejela na svaly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
16.5.14 14:30

Zhubnout celkově, pak ti zeštíhlí i nohy. Bohužel neexistuje cvičení, po kterém by hubla určitá partie. Vytvarovat, zpevnit, to samozřejmě cvičením zvládneš, ale zmenšit objem jedině celkovým zhubnutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
16.5.14 14:31

No to musíš zhubnout celkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
16.5.14 14:48

@zdendulka.k Co kalanetika? Ta je taková zeštíhlující. Je protahovací i silová zároveň, takže ty svaly nejdou do šířky. S tou mám zkušenosti celkem dobré, pak mě napadá třeba pilates, nebo jóga, to ale nevím jistě. Pak zhubnout, to je jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
16.5.14 15:40

Pilates, joga :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
16.5.14 15:46

Jsem fitness trenérka a cviky na vnitřní i vnější stranu stehen normálně jsou. Jen je to blbý sval, kterému se nechce moc tvarovat, takže to trvá dýl.
Dá se u toho využít posilovací guma a nebo i klidně jen vlastní zátěž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
16.5.14 20:05

@zdendulka.k
Doporučuji Flowin :-) já se krásně zpevnit tělo, ale chvilku to trvá, ale výsledek stojí za to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková