Jak zhubnout pár kilo?

23.6.24 23:09

Jak zhubnout pár kilo?

Potřebovala bych se trochu hodit dohromady, mám teď pár kilo nadváhu. Nikdy jsem ale necvičila, ani jsem zdravě nejedla, zkrátka jsem to nepotřebovala. Teď ale nevím kde začít? Mám si najmout trenéra nebo koukat na youtube? Číst články.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4164
23.6.24 23:53

Kolik je „pár kilo“?
Zanalyzuj si, kde a proč jsi k těm kilům přišla, za jak dlouho.
Dva týdny si zapisuj, kdy kolik čeho vypiješ a sníš, jakou to má energetickou hodnotu.
Pak to sem vyfoť.
Obden vyraž na hodinovou svižnou procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
24.6.24 04:24

Pokud si nikdy necvicila a nevis jak cviky spravne provádět tak nejlepsi moznost by byla si zajit do nějakého fitka a cvicit s trenérem. Je to sice finance narocnejsi, ale na druhou stranu ti bude stacit par hodin a budes vedet. Urcite by ti poradil i se stravou. Taky to ale neni pro kazdeho, takze pokud se stydis, tak bych asi klidne koukla na youtube videa, za me je treba super growingannanas - ma tam i mesicni výzvy apod. Cvici se podle ni moc hezky. Stravu bych resila ale s nekym, mam super tip na vyzivovou poradkyní, klidne ti napisu do zpravy. Sama jsem se podle ni drzela a opravdu mi to velmi pomohlo. Byl to jediny jidelnicek, ktery sem byla schopna dodrzovat :D dela i tréninkové plany. Kazdopadne pokud si necvicila vubec, tak ti budou ze zacatku stacit i prochazky. Ono se to nezda, ale udelaj fakt hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
24.6.24 06:13

Žádné cukry, malo tuku a pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15265
24.6.24 07:41

Jíst o polovinu méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
24.6.24 09:01

Myslím, že nejjednodušší bude otevřít si kalorické tabulky a týden si bez švindlování zapisovat, kolik čeho jíš a vypiješ. Tam zjistíš, kde je problém :mrgreen: Obecně většina žen má příjem na hubnutí max. kolem 2000 kcal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4966
24.6.24 10:32

Vynechej cukry a začni se hýbat, je celkem jedno, co budeš dělat. Rychlá chůze, běh, skupinové cvičení.
Jen to čtení článků ti asi na zhubnutí moc nepomůže, to pobavilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.24 11:29
@Freeandwild píše: Více

2000 bude moc tedy si myslim…ja mam 1700 a to jsem mela 94kg… michal josef toth mq dobrou kalkulacku.

• Citovat
  • Upravit
4785
24.6.24 11:55
@Anonymní píše: Více

Zakladatelka doted nikdy nemusela jidlo resit, tak predpokladam, ze ma celkem rychly metabolismus :mrgreen: ja mam 2100 kcal udrzovaci, pod uz to jde dolu. 170 cm a 68 kg. Ale mam docela dost pohybu, 3-4× tydne beh nebo neco silovejsiho plus kazdy den chuze. A diky tomu i vice svalu aktualne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.6.24 18:45

@LenkaPrášilka Za mě bych zkusila na začátku co nejdříve načíst sama, hlavně v ohledu výživy. Nemusím ti asi říkat, že je hodně důležitá (mě v tomhle ohledu pomohly super webové články od bezhladoveni), ve fitku bych si ale minimálně na začátek zkusila najmout trenéra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30845
26.6.24 19:02

Nezrat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie