Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše: Více
Váha není rozhodující, změřila sis míry na začátku a po měsíci? Hrudník, pas, břicho, body, stehna, lýtka,…?
@Dahlia0409 bohuzel jsem zapomněla změřila jsem se 14.6 a dneska a zatím žádná změna :/
@Anonymní píše: Více
Tak za týden ta změna moc velká nebude
Chce to čas a měřit jednou za měsíc. Tady ty domácí váhy taky moc objektivní v těch věcech kolem měřicích nebudou
A co mas za vahu? A mas i tu s drzatkem, at ti to meri presneji horni cast tela? Zrovna badam, ze bych nejakou takovou doma brala, ale prave vaham kvuli tomu, ze docela casto si lidi stezuji, ze jim to ukazuje hausnumera. U tech, na kterych se jenom stoji, je to celkem bezna zalezitost, u tech drazsich s drzatkem (10 000czk+) jsou lidi trochu spokojenejsi, ale nadseni se taky uplne nekona.
Mám tu druhou, etu. Koukla jsem na ty čísla a tak mě napadlo, kolik měříš? U té rty máš zadané cca 173-174 cm ne? (Já mám 171 cm a vypočítanou ideální váhu 60,6kg) U té první máš BMI vyšší. Za mě tam nemáš správně zadané výchozí údaje, respektive u každé váhy je máš jinak, protože na 170+ výšku je váha 70 kg v normě a rozhodně to není BMI 28,8…
Jen ještě doplním že já mám 171 cm/74 kg jsem v pásmu nadváhy a „kontrolu hmotnosti“ mám 14 kilo. Buď je na každé váze zváženy jiný člověk anebo jsou výchozí hodnoty spatne
Zdravím mám dotaz setkal jste se uz nekdo stím, že by domaci vaha vážila špatně pomer tuku svalu atd? Úplně nevím cim se řídit každá váží neco jineho a jsem z toho vedle chtela bych 10 kg dát dolu, ale vaha ani ťuk. Zde přidám i foto. A mohu se zeptat jak je to s mirama cvicim mesic cca a miry se zatim ani nehly kdy jste namerili rozdil? Mam jit na měření Inbody tak uvidim co mi řeknou tam, ale ocenim radu i zde. Děkuji a krásný večer