Hubnutí a domácí váha

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.6.24 21:11

Hubnutí a domaci váha

Zdravím mám dotaz setkal jste se uz nekdo stím, že by domaci vaha vážila špatně pomer tuku svalu atd? Úplně nevím cim se řídit každá váží neco jineho a jsem z toho vedle chtela bych 10 kg dát dolu, ale vaha ani ťuk. Zde přidám i foto. A mohu se zeptat jak je to s mirama cvicim mesic cca a miry se zatim ani nehly kdy jste namerili rozdil? Mam jit na měření Inbody tak uvidim co mi řeknou tam, ale ocenim radu i zde. Děkuji a krásný večer

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16186
21.6.24 21:14
@Anonymní píše: Více

Váha není rozhodující, změřila sis míry na začátku a po měsíci? Hrudník, pas, břicho, body, stehna, lýtka,…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
21.6.24 21:35

Nevaž se, nevaž se, nevaž se nebo se zblázníš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.24 22:10

@Dahlia0409 bohuzel jsem zapomněla změřila jsem se 14.6 a dneska a zatím žádná změna :/

• Citovat
  • Upravit
16186
21.6.24 22:14
@Anonymní píše: Více

Tak za týden ta změna moc velká nebude :nevim: Chce to čas a měřit jednou za měsíc. Tady ty domácí váhy taky moc objektivní v těch věcech kolem měřicích nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
21.6.24 22:58

A co mas za vahu? A mas i tu s drzatkem, at ti to meri presneji horni cast tela? Zrovna badam, ze bych nejakou takovou doma brala, ale prave vaham kvuli tomu, ze docela casto si lidi stezuji, ze jim to ukazuje hausnumera. U tech, na kterych se jenom stoji, je to celkem bezna zalezitost, u tech drazsich s drzatkem (10 000czk+) jsou lidi trochu spokojenejsi, ale nadseni se taky uplne nekona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
22.6.24 05:59

Mám tu druhou, etu. Koukla jsem na ty čísla a tak mě napadlo, kolik měříš? U té rty máš zadané cca 173-174 cm ne? (Já mám 171 cm a vypočítanou ideální váhu 60,6kg) U té první máš BMI vyšší. Za mě tam nemáš správně zadané výchozí údaje, respektive u každé váhy je máš jinak, protože na 170+ výšku je váha 70 kg v normě a rozhodně to není BMI 28,8…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
22.6.24 06:02

Jen ještě doplním že já mám 171 cm/74 kg jsem v pásmu nadváhy a „kontrolu hmotnosti“ mám 14 kilo. Buď je na každé váze zváženy jiný člověk anebo jsou výchozí hodnoty spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková