Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte,
vím, že se teď v létě hodně řeší jak zhubnout do plavek, ale ja bych potřebovala spíše do těch plavek přibrat… Jsem extrémně hubena až mi to samotné vadí - lezou mi kosti i přestože jim opravdu hodně, myslím, že odvodem tady toho je genetika, každopádně se chci zeptat zda nějaká z vás nemáte nějaký tip jak nabrat TUK (svaly asi úplně nechci)
@Fiveone píše: Více
A nevíš, kde bych je našla. Divala jsem se na internetu, ale nic… ![]()
@evina306 píše: Více
Dají se stáhnout jako aplikace z Googlu.
@Kelsey píše: Více
Je jedno jakou nebo byste mi nějakou konkrétní doporučili?
@evina306 píše: Více
Ještě me napadlo, že bych k tomu začala pít gainer, konkrétně “Mega Mass”
U recenzi na tento produkt bylo, že když při jeho konzumování necvicite, tak se vám začne tvořit tuk, což bych přesně potřebovala, abych alespoň trochu nabrala prsa
Nemáte s nim někdo zkušenost?
Začít cvičit a zdravé jíst, cpát se a přibírat tuk je blbost. Zkus si najít osobního trenéra, který ti poradí s jídelníčkem
Já jen teda dodám, že jestli jsi výrazně hubená, tak ti téměř jistě chybí svalová hmota, a tu chceš a potřebuješ.
Takže začni více jíst, ale k tomu taky cvičit.
Chápu, že nechceš vypadat jako kulturista, ale abys vypadala nějak namakaně, musela bys na tom cíleně pracovat ![]()
Takže přidat větší porce a cvičit ![]()
@JenedaLinda píše: Více
Svaly mi prave nechybí, o to divneji to tělo vypadá. Dělala jsem přes 8 let atletiku a teď se věnuji cyklistice. Takže teď bych potřebovala spíše ten tuk