Jaká je nejlepší ZŠ v Pardubicích?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
veverunka11
6.2.11 18:29

Jaká je nejlepší škola v Pardubicích?

Zajímal by mě názor, jaká je nejlepší škola v Pardubicích. Líbí se mi Zš Dubina nebo Zš Polabiny? Takže bych potřebovala poradit, kde jsou docela dobří učitelé, kde nemají tak staré zařízeni, popřípadně interaktivní tabule. Jsem z toho zmatená, děkuji za všechny rady. Chci aby se tam dítko cítilo příjemne, ona už je to pubertačka, ale stejně, stěhujeme se tam.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
veverunka11
6.2.11 19:27

Teď nic ve zlém toto téma jsem zakládala 3×,ale nikdo mě na to neodpověděl,no nic musim si poradit sama

• Citovat
  • Upravit
TessiK
8.10.13 19:12

Ahoj, tak už bydlíte a chodíte do školy? My se tam teď také stěhujeme a také hledám školu, tak jestli někdo napíšete názor na školy? Zajímá mě ZŠ Ohrazenice, ZŠ Štefánikova (jazyková), ZŠ Polabiny Družstevní ul. Díky moc

• Citovat
  • Upravit
33155
8.10.13 20:26

Ahoj, syn chodí do Ohrazenic. Co se tyče učitelek-učitelů, jsem naprosto spokojená. :palec: Opravdu moc. Doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessiK
15.10.13 10:03

Waldorfská škola PA

Děkuji za odpověď. Ještě se chci zeptat, jestli máte někdo zkušenost s Waldorfskou školou v PA. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
29
15.10.13 17:36

Ahoj, tohle téma mě taky zajímá. Budeme se do Pardubek stěhovat, tak bych taky uvítala nějaké informace o školách a školkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
19.10.13 11:08

@Máša84 Ahoj, tak i školka v Ohrazenicích nám vyhovovala co se týká učitelek. Jsou moc hodné. A dá se s nimi normálně domluvit úplně na čemkoliv. Školka v Ohrazenicích pro nás byla záchrana, z jedné v Polabinách jsme odešli pro trestání učitelkami. Byla to taková hrůza, že syn musel navštěvovat i psycholožku, aby se z toho dostal. Pak nastoupil sem a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
28.10.15 12:38

@WERISKA mohu se zeptat, ktera skolka v Polabinach to byla? dekuji
Syn chodi do Zirafika v Ohrazenicich - jsme tam maximalne spokojeni, ale je to daleko..premyslim, ze od pristiho roku by sel do Polabin odborařů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.2.20 06:40

Zdravím, řeším teď aktuálně, na jakou ZŠ dat dcerku. Čeka nás zápis. Nekdo kdo třeba muže hodnotit ZŠ Polabiny 1? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
24.2.20 07:14

@Vicky14 polabiny 1 ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
24.2.20 07:49

NOE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin