Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Teď nic ve zlém toto téma jsem zakládala 3×,ale nikdo mě na to neodpověděl,no nic musim si poradit sama
Ahoj, tak už bydlíte a chodíte do školy? My se tam teď také stěhujeme a také hledám školu, tak jestli někdo napíšete názor na školy? Zajímá mě ZŠ Ohrazenice, ZŠ Štefánikova (jazyková), ZŠ Polabiny Družstevní ul. Díky moc
Ahoj, syn chodí do Ohrazenic. Co se tyče učitelek-učitelů, jsem naprosto spokojená.
Opravdu moc. Doporučuji.
Děkuji za odpověď. Ještě se chci zeptat, jestli máte někdo zkušenost s Waldorfskou školou v PA. Děkuji.
Ahoj, tohle téma mě taky zajímá. Budeme se do Pardubek stěhovat, tak bych taky uvítala nějaké informace o školách a školkách.
@Máša84 Ahoj, tak i školka v Ohrazenicích nám vyhovovala co se týká učitelek. Jsou moc hodné. A dá se s nimi normálně domluvit úplně na čemkoliv. Školka v Ohrazenicích pro nás byla záchrana, z jedné v Polabinách jsme odešli pro trestání učitelkami. Byla to taková hrůza, že syn musel navštěvovat i psycholožku, aby se z toho dostal. Pak nastoupil sem a super.
@WERISKA mohu se zeptat, ktera skolka v Polabinach to byla? dekuji
Syn chodi do Zirafika v Ohrazenicich - jsme tam maximalne spokojeni, ale je to daleko..premyslim, ze od pristiho roku by sel do Polabin odborařů ![]()
Zdravím, řeším teď aktuálně, na jakou ZŠ dat dcerku. Čeka nás zápis. Nekdo kdo třeba muže hodnotit ZŠ Polabiny 1? ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Zajímal by mě názor, jaká je nejlepší škola v Pardubicích. Líbí se mi Zš Dubina nebo Zš Polabiny? Takže bych potřebovala poradit, kde jsou docela dobří učitelé, kde nemají tak staré zařízeni, popřípadně interaktivní tabule. Jsem z toho zmatená, děkuji za všechny rady. Chci aby se tam dítko cítilo příjemne, ona už je to pubertačka, ale stejně, stěhujeme se tam.