Jaká je spokojenost se sušičkou AEG T75470 po letech sušení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
14.10.16 15:49

@0001

Hlavni problem bude v malo vyzdimanem pradle. Co jsem vymenila pracku a zdimam na 1800 otacek, mam vse v susicce suche jen na program syntetica. Se starou prackou jsem taky musela dosusovat. Susicku komplet cistim jen vysavanim vysavacem, na mrizku u vymeniku pouzivam takovy kartac se steninama, co mame jako nasadku na vysavac-s tim mi to jde. Vsechny prostory, kam se dostanu utiram vlhkym hadrem.
A jeste mam vypozorovano, ze v lete susi susicka ryhleji, nez podzim-zima. Ale to je mozna tim, ze ji mam v mistnosti bez radiatoru.
A mokro mam u vymeniku taky, ale jen kdyz nemam vycistene filtry nebo bezprostredne po suseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
14.10.16 22:31

@Ter85 Chápu dobře, že když je v místnosti bez radiatoru, tak se prodlužuje sušení? Tím, že nasává dost studený vzduch? - chceme ji dát do chodby bez radiatoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
15.10.16 11:00
@3HE píše:
@Ter85 Chápu dobře, že když je v místnosti bez radiatoru, tak se prodlužuje sušení? Tím, že nasává dost studený vzduch? - chceme ji dát do chodby bez radiatoru.

Podle meho pozorovani je to tak. Pres leto susi kratsi dobu (teplota mistnosti 25 st a vice) a pres zimu, kdy je v mistnosti 19-20 st. susi dele a musim casto dosusovat na specialni program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
15.10.16 13:28
@Ter85 píše:
Podle meho pozorovani je to tak. Pres leto susi kratsi dobu (teplota mistnosti 25 st a vice) a pres zimu, kdy je v mistnosti 19-20 st. susi dele a musim casto dosusovat na specialni program.

oj… mám tam cca od listopadu do března cca 8-15st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
15.10.16 13:45
@3HE píše:
oj… mám tam cca od listopadu do března cca 8-15st.

Susicce to vadit nebude, ale bude dele susit a tim bude vyssi i spotreba elektriky. Kazdy suseni se mi ted prodluzje tak o 20 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
15.10.16 21:11

@Ter85 no, není to celoročně, tak to zkusím-.. nebo si nechám otevřené dveře do bytu - tím se to trochu vyhřeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.10.16 21:38

Mohla bych připojit svůj dotaz… jak a čím čistíte, pokud čistíte, buben v sušičce? Jinak musím dodat pro ty které uvažují o koupi, sušička s molitan. filtrem před kondenzátorem je nejlepší, zachytá se tam takovýho nepořádku a když si představím, že u těch ostatních to jde dovnitř, nedivím se, že za pár let jí musí servisák čistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
25.10.16 21:58

@Lenali buben v sušičce? Nečistím ničím, není potřeba… máme sušičku přes osm let a nic jsme na ní nemuseli čistit, a to sama osobně čistím filtry až kdoví kdy… a sušička suší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí