Jaká jména pro dvojčátka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
12.10.18 21:26

Tak nevím, jsem sice důchodkyně, ale na nějakou Evu a Vaška si vůbec nevzpomenu, jen když jste mi to tu připomněli. Myslím, že po nich neštěkne ani pes už teď natož za pár let. Klidně bych Evu a Václava dala, Antonie mi přijde dost strašný-pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.18 21:32

@mamoch nemusíte se omlouvat.. 100 lidí 100 chutí :srdce: Možná po Evě a Vaškovi neštěkne ani pes a možná na ně nikdo jen tak nezapomene a hlavně, některé děti jsou zlé 8o
Eva a Vašek by byli mohli být terčem posměchu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9036
12.10.18 21:33

Hele, nebo co ty jména vážně otočit jak tu bylo navrhováno. Takže Antonín Roleček. A k tomu ta Vendulka nebo Vanda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.18 21:43

@Davolix nevím čím to je ale Tonička se mi líbí ale Tonda zas až tak ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.18 21:46

@Serpentini Super nápad. :palec: :D
Vendy si nelíbí manželovi a mě se zase tolik nelíbí Tonda. :zed: Nikdy bych neřekla že s vybíráním jmen bude takový problém. 8o Třeba náš první syn Luky byl jasná volba hned :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
12.10.18 21:46

Čuk a Gek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9036
12.10.18 21:52

@terezaroleckova Sakra :D U nás je to to samé. Pro kluka jsme měli jméno hned, láska na první poslech. A na prvotrimestrálním screeningu nám oznámili, že to vypadá na holku. No, tak abysme vymysleli holčičí jméno. Chlap chce jedno jediné a mně se líbí taky, problém je že jsme ho řekli dvoum lidem a ani jednomu se nelíbí. A já z toho mám paranoidní představu, že se nebude líbit nikomu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
12.10.18 21:54
@MyDestinka píše:
A co tedy Eva a Vojtěch?
Take hlasuji pro tuto dvojici, anebo pripadne nahradte Evu (ma svatek na Stedry den, cely zivot bude o svatek ochuzena, lide na to casto zapominaji). Vaclav je sice tradicni ceske jmeno, ale tady se to nehodi z pochopitelnych duvodu :mrgreen: , a navic cizinci to komoli na “vaklav”… Vojtech preci jen nezkomoli tolik, z nej bude prinejhorsim “vojtek”… samozrejme je vam ted asi houby po cizincich, pisu to spis proto, ze dnes mladi hodne cestuji, svet se propojuje atd. takze v budoucnu muze byt toto jmeno pro ne slozite na vyslovovani. Antonie i Antonin jsou take moc pekna jmena, jednu Antonii znam, je ji uz asi 25, rikame ji Tonicka a je to uplne vpohode. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
12.10.18 21:55
@terezaroleckova píše:
@Davolix nevím čím to je ale Tonička se mi líbí ale Tonda zas až tak ne :think:
Co Tonik nebo Tony?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.18 21:58

@Serpentini Tak třeba jste se zeptali špatných lidí co nemají vkus na jména. :D :D
Jen ať dítě nemá ze svého jména později trauma. 8o :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.18 22:01

@Helca83 Toník zní pěkně. :srdce: To už ale můžu dát rovnou Tomík. 8o Už jsem v těch jménech fakt ztracená :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
12.10.18 22:04

@terezaroleckova :mrgreen: Tak se na to vyspi a treba Te neco napadne ve snu. Nebo to nahlas rikej a miminka Te kopnou kdyz se jim neco bude ci nebude libit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9036
12.10.18 22:05

@terezaroleckova To určitě mít nebude, nedá se nijak zkomolit. Ani bych to dítěti neudělala, sama svoje jméno nesnáším a pořád přemýšlím, že se nechám přejmenovat. Ještě ke všemu mám jméno dlouhé jak týden a nedá se ani nijak hezky zkrátit. :? Takže jedna z podmínek pro dítě byla, aby mělo víc variant na zkrácení, aby si slečna kdyžtak mohla vybrat jak si bude říkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
12.10.18 22:09

Evelína a Vladimír roleckovi. Jiří a Eva. Štěpán a Aneta. Nevím,ale jde toho k pěknému příjmení plno. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148693
12.10.18 22:21
@Prof. Farnsworth píše: Čuk a Gek.
Špatně čteš.Bude to chlapeček a holčicka,takže spíš Nastěnka a Ivánek když už jo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze