Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak nevím, jsem sice důchodkyně, ale na nějakou Evu a Vaška si vůbec nevzpomenu, jen když jste mi to tu připomněli. Myslím, že po nich neštěkne ani pes už teď natož za pár let. Klidně bych Evu a Václava dala, Antonie mi přijde dost strašný-pardon.
@mamoch nemusíte se omlouvat.. 100 lidí 100 chutí
Možná po Evě a Vaškovi neštěkne ani pes a možná na ně nikdo jen tak nezapomene a hlavně, některé děti jsou zlé ![]()
Eva a Vašek by byli mohli být terčem posměchu ![]()
Hele, nebo co ty jména vážně otočit jak tu bylo navrhováno. Takže Antonín Roleček. A k tomu ta Vendulka nebo Vanda ![]()
@Davolix nevím čím to je ale Tonička se mi líbí ale Tonda zas až tak ne ![]()
@Serpentini Super nápad.
![]()
Vendy si nelíbí manželovi a mě se zase tolik nelíbí Tonda.
Nikdy bych neřekla že s vybíráním jmen bude takový problém.
Třeba náš první syn Luky byl jasná volba hned ![]()
@terezaroleckova Sakra
U nás je to to samé. Pro kluka jsme měli jméno hned, láska na první poslech. A na prvotrimestrálním screeningu nám oznámili, že to vypadá na holku. No, tak abysme vymysleli holčičí jméno. Chlap chce jedno jediné a mně se líbí taky, problém je že jsme ho řekli dvoum lidem a ani jednomu se nelíbí. A já z toho mám paranoidní představu, že se nebude líbit nikomu ![]()
@MyDestinka píše:Take hlasuji pro tuto dvojici, anebo pripadne nahradte Evu (ma svatek na Stedry den, cely zivot bude o svatek ochuzena, lide na to casto zapominaji). Vaclav je sice tradicni ceske jmeno, ale tady se to nehodi z pochopitelnych duvodu
A co tedy Eva a Vojtěch?
@terezaroleckova píše:Co Tonik nebo Tony?
@Davolix nevím čím to je ale Tonička se mi líbí ale Tonda zas až tak ne
@Serpentini Tak třeba jste se zeptali špatných lidí co nemají vkus na jména.
![]()
Jen ať dítě nemá ze svého jména později trauma.
![]()
@Helca83 Toník zní pěkně.
To už ale můžu dát rovnou Tomík.
Už jsem v těch jménech fakt ztracená ![]()
@terezaroleckova
Tak se na to vyspi a treba Te neco napadne ve snu. Nebo to nahlas rikej a miminka Te kopnou kdyz se jim neco bude ci nebude libit ![]()
@terezaroleckova To určitě mít nebude, nedá se nijak zkomolit. Ani bych to dítěti neudělala, sama svoje jméno nesnáším a pořád přemýšlím, že se nechám přejmenovat. Ještě ke všemu mám jméno dlouhé jak týden a nedá se ani nijak hezky zkrátit.
Takže jedna z podmínek pro dítě byla, aby mělo víc variant na zkrácení, aby si slečna kdyžtak mohla vybrat jak si bude říkat ![]()
Evelína a Vladimír roleckovi. Jiří a Eva. Štěpán a Aneta. Nevím,ale jde toho k pěknému příjmení plno. ![]()
@Prof. Farnsworth píše: Čuk a Gek.Špatně čteš.Bude to chlapeček a holčicka,takže spíš Nastěnka a Ivánek když už jo.