Jaká látka na ušití pelechu?

Lus-i
20.9.12 15:25

Jaká látka na ušití pelechu?

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli tu někdo nemá zkušenosti s látkou na pelech pro psa, chtěla bych si ho nechat ušít, hledám odolnou látku, nepromokavou a pevnou aby ji pes neroztrhl drápama při „stlaní“. Koukala jsem na netu, jenže tam nepoznám jaká vlastně je. Píší tam že je vhodná na kočárky, tak nevím :nevim:
Snad někdo poradí kde na netu sehnat vhodnou :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5274
20.9.12 15:33

To co píšeš, by měl splnit teflon z toho se dělají pelechy, ale nevím, kde sehnat :think: a potom odolná látka, ale nepromokavá není, je džínovina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
20.9.12 15:39

Já dávám psům do pelíšku stará trika apod. můžou si to nahrabat pod sebe dle libosti a je to oboustranná spokojenost :palec:

• Citovat
  • Upravit
Lus-i
20.9.12 15:53

To bych mu musela dát celej šatník :lol: potřebuju pelech min. 110×90 :)
Po tom teflonu kouknu, třeba budou mít někde na netu :think:
Džínovina taky není špatnej nápad ale to asi v krajním případě, chtěla bych aby se dal lehce očistit a nemusela to každou chvilku prát…

• Citovat
  • Upravit
9997
20.9.12 16:20

A co šusťákovina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
20.9.12 16:34

Nad ní jsem taky přemýšlela ale je dost pevná na to aby odolala drápům? Já viděla vždy jen slabou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3494
20.9.12 16:44

Mám pelech z polyuretanu, ale nevím, kde to jde sehnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
20.9.12 17:06

Polyuretan nebo teflon- prostě nějaká umělá hmota, která se v tenoučké vrstvě nanese na látku (na polyester), tím se stane odolná a nepromokavá, přitom zůstane ohebná (dělají se z toho bundy a tak). Dost drahé, ale skvělé, mám takhle pelech už několik let (uvnitř s PS kuličkami- pod psem se natvaruje, jak je potřeba)- je ve tvaru polštáře a zatím opravdu nezničitelný a taky dobře drží teplo a jde to i vyprat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
20.9.12 18:47

@Agrimonia Přesně takovej pelíšek chci :palec: kuličky vím kde prodávají, teď jen sehnat vhodnou látku :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný