Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To co píšeš, by měl splnit teflon z toho se dělají pelechy, ale nevím, kde sehnat
a potom odolná látka, ale nepromokavá není, je džínovina..
Já dávám psům do pelíšku stará trika apod. můžou si to nahrabat pod sebe dle libosti a je to oboustranná spokojenost ![]()
To bych mu musela dát celej šatník
potřebuju pelech min. 110×90 ![]()
Po tom teflonu kouknu, třeba budou mít někde na netu ![]()
Džínovina taky není špatnej nápad ale to asi v krajním případě, chtěla bych aby se dal lehce očistit a nemusela to každou chvilku prát…
Nad ní jsem taky přemýšlela ale je dost pevná na to aby odolala drápům? Já viděla vždy jen slabou ![]()
Polyuretan nebo teflon- prostě nějaká umělá hmota, která se v tenoučké vrstvě nanese na látku (na polyester), tím se stane odolná a nepromokavá, přitom zůstane ohebná (dělají se z toho bundy a tak). Dost drahé, ale skvělé, mám takhle pelech už několik let (uvnitř s PS kuličkami- pod psem se natvaruje, jak je potřeba)- je ve tvaru polštáře a zatím opravdu nezničitelný a taky dobře drží teplo a jde to i vyprat ![]()
@Agrimonia Přesně takovej pelíšek chci
kuličky vím kde prodávají, teď jen sehnat vhodnou látku ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli tu někdo nemá zkušenosti s látkou na pelech pro psa, chtěla bych si ho nechat ušít, hledám odolnou látku, nepromokavou a pevnou aby ji pes neroztrhl drápama při „stlaní“. Koukala jsem na netu, jenže tam nepoznám jaká vlastně je. Píší tam že je vhodná na kočárky, tak nevím

Snad někdo poradí kde na netu sehnat vhodnou