Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Eemii ale já neříkám, ze nemůžeš koupit něco přírodního a levného, ale opravdu jsi porovnavala ty oleje? Mela jsi v ruce od saloosu a justu třeba? Protože kdybys to porovnavala, tak určité poznas markantní rozdil. Neříkám, ze doma mám jen just, dokonce jsem si už i několikrát koupila třeba pupalkovy olej, balzám nebo některé éterické oleje, které třeba právě just nemá a do me aromakolekce jsem sehnala jen třeba od saloosu, ale rozhodne když porovnam, žák mi saloos přijde mnohem dražší než just. Třeba takova osvěžující medunkiva voda za 100 Kč…no tu si opravdu mohu vyrobit z medunkove esence od justu a budou mi stačit 3 az 5 kapek, zbytek doliju vodou.
Jde o to, ze just jsou ohromné koncentráty, spcz se o sallosu říct opravdu nedá, ale nehanim ho, absolutně. Jen mnohdy si to lide ani neuvedomi jak preplaci…já si radši koupim olej od justu za 200 kc, ale udělám z toho třeba 25 takových osvěžujících vodicek, ale opravdu.
A to se nehadam, jen to je prostě fakt,
Holky a kde v Brně je nějaká prodejna, kde toto vše prodávají a poradí mi? nebo jak se takové prodejny vůbec jmenují? díky
@MarketinkaKopretinka napsala jsi, ze nic kvalitniho, prirodniho, se za stovku poridit neda..a ano, vsak pisu, ze jsem oleje od Justu mela, takze mam porovnani.Napr. jejich pomeranc, koupila jsem ho, protoze ten Saloosovej mi prisel, ze dost slabe voni. Justackej byl jak pres kopirak..naopak treba levandule, kdyz kapnu oba do lampy, voni to proste stejne a neprijde mi rozhodne, ze by ten od Just vonel dyl nebo stejne pri nizsim poctu kapek.
@Eemii no, porad si myslím, ze za stovku nějakou extra kvalitu nekoupis. Jsem se na to ještě divala, přišla jsem na to, ze často si lide pletouu dvě firmy saloos a salus, to druhé je absolutní shit a vyrábí se v Maďarsku. Saloos asi taky úplně přírodní nebude, na to, ze to jsou jen oleje často s nějakou mírně decentní vůni, tak tam jsou taky určité složky, které by tam byt nemusely, na druhou stranu se timto třeba u krémů zabraňuje vzniku skrytých plísní atd, takže některé látky ve stopových množství ch tam byt prostě nemusí…dnes jdu do zdravky a konkrétně levsnduli a pomeranč si zajdu koupit at ti nekecam. Porovnam co se da.
ale kdysi dávno už je. To dělala a opravdu můj pocit z toho byl naprosto odlišný
no uvidíme.
Ano a pozor, Saloos nedela jen prirodni oleje, ale i ciste jen vonne a ty uz samo chemicke jsou..jina kosmetika nevim, mela jsem jen nejaky sprchovy olej.
A co tato kosmetika?http://www.yasminka.cz/spiritualni-aromaterapie/aoeakrova-olejova-esence.html
Pokud se bavíme o esenciálních olejích, tak českému Salusu i Nobilisu na 100% věřím. Proč by měl přírodní olej stát tisíce? To snad leda speciály, jako např. 100% jasmín atd.
@Eemii byla jsem v te prodejne zdrave vyzivy, ale tam mají opravdu jen SALUS, to opravdu nemá s prirodnim nic moc spolecneho, hlavne ta vyroba…a měli tam jen ty masazni oleje, cuchla jsem k tomu levandulovému a jako masazni olej klasika, slabota. to si muzu s kvalitním olivacem třeba namixovat doma, ze do toho pridam par kapicek toho 100% oleje. tak jen jestli na to najdes odkaz, ja to tu nevidim
@anairda salus není cesky, leda tak saloos, zase to je asi nejaky marketingovy tah, ale salus jsou fakt spatne, ver si cemu chces. Nobilis tilia, proc ne, to uz je jina, ale zase to je to, zase jsme s tou cenou nekde jinde, tam kde třeba just a to si opravdu myslim, ze olej 31 nemá konkurenci a kdo zkusi, tak proste ho musí doma mit. A to je jeden z nejlevnějších v této kvalite.
@MarketinkaKopretinka
Blekotáš naprosté nesmysly, Salus/Saloos je česká firma a jedná se o certifikovanou přírodní kosmetiku.
Jaký je rozdíl mezi značkami Saloos a Salus?
Saloos naturcosmetic je nová značka za původní značku Salus. Mnohé výrobky již dostaly nový kabátek s atraktivnějším logem. Pod značkou Salus zatím zůstávají esenciální oleje, vonné oleje, vonné kompozice a parfémové vody. Výrobce produktů se nezměnil, receptury se také nemění.
@anairda hele ty blekoto, presvedcovala me paní ve zdravce, ale koukam, ze mas pravdu s tou změnou kabatku
no a to Maďarsko jsem. i tu na netu viděla…najdu o mmožná, protože mi to nepripala podstatně.
Hlavně nechapu tu cenu v momentě, kdy se na tom musí uživit aspon 3-4 osoby.
@MarketinkaKopretinka
To je nějaký nesmysl s tím Maďarskem…
Co se ceny týká, tak ten Salus esenciální oleje tak kolem 75Kč no a Nobilis takový střed asi 150Kč, je pravda, že s největší pravděpodobností nejsou v BIO kvalitě, třeba ty myslíš nějaké, které v Bio kvalitě jsou, což já u těhle esencí neřeším. Just to ale myslím si nebude, ten je též 100% přírodní, ale BIO tam nevidím? Jestli neplatíš zbytečně jen značku. Mě třeba i u toho Salusu stačí dvě kapky, takže si ani nemyslím, že by to bylo v koncentraci. ![]()