Jaké aroma lampy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11700
4.12.14 11:45

@Gorgeous
Kdyby se ti chtělo, tak sem klidně ty informace co ti poslali překopíruj, bylo by to super. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.14 13:20

@Gorgeous 930 stoji olej 31. Ten muzes vnitřně. Stejně jako těla tree s manukou a rosalinou je bezkonkurenční prir. antobiotikum, antiseptikum atd. Manu a likviduje koky… ale 31 oil sice stoji kolik stoji, ale je ho 50ml, takže dráhy vůbec není a díky množství bylin je i dost mnohostranny. Kdo zkusí, tak si celoživotně zamiluje :-)

@anairda jej třeba na lžičku nebo do sklenky, do toho olej.
Pokud užívás vnitřně, tak to same, muzes i na med nebo do alkoholu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
4.12.14 13:22
@MarketinkaKopretinka píše:
@Gorgeous 930 stoji olej 31. Ten muzes vnitřně. Stejně jako těla tree s manukou a rosalinou je bezkonkurenční prir. antobiotikum, antiseptikum atd. Manu a likviduje koky… ale 31 oil sice stoji kolik stoji, ale je ho 50ml, takže dráhy vůbec není a díky množství bylin je i dost mnohostranny. Kdo zkusí, tak si celoživotně zamiluje :-)@anairda jej třeba na lžičku nebo do sklenky, do toho olej.
Pokud užívás vnitřně, tak to same, muzes i na med nebo do alkoholu
:palec: :palec: jéé děkuji, já to zkusím, cena mě netrápí, vlastně jsem teď nechala v lékárně za léky pro děti skoro 800 :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Gorgeous
4.12.14 13:24
  • Citovat
  • Upravit
4.12.14 16:11

@Gorgeous a cena? Ma jen 5ucinnych složek, ale je fajn, ze ma eucalyptus, rozmaryn a citron na ty bolesti v krku třeba, ale chybí mi tam třeba tymián, mata v te smesi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
4.12.14 17:07

Tyto firmy mě štvou svým přístupem k zákazníkovi - musíte se někde registrovat, účastnit semináře apod. Na stránkách nejsou ceny,… Prostě takto nakupovat nechci.
Jinak směs může být super i bez tymiánu a máty. Kvalifikovaný aromaterapeut dokáže využít synergický efekt, kdy se jednotlivé bylinky podpoří ve svých účincích. Není třeba do směsi narvat všechny protivirové a antibakteriální oleje. Jinak Just 31 bylin taky mám doma, ale jen proto, že mi voní, ne že bych čekala zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
4.12.14 17:52
@MarketinkaKopretinka píše:
@Gorgeous a cena? Ma jen 5ucinnych složek, ale je fajn, ze ma eucalyptus, rozmaryn a citron na ty bolesti v krku třeba, ale chybí mi tam třeba tymián, mata v te smesi

Nevím přesnou cenu přímo tohoto oleje, ale ta kamarádka mi říkala, že se ceny pohybují v rozmezí 700-1.500 Kč. Což mi nijak nevadí, podle ceny vybírat nebudu. Hodně mi vadí, jak jsou děti stále nemocné, pořád jimi protékají různé kapky, sirupy a léky :,(

• Citovat
  • Upravit
11700
4.12.14 21:55

@Gorgeou
Ty bláho, to je cena doufám alespoň za těch 50 ml? Já bych začala asi prvně podporovat imunitu, dlouhé procházky, otužovat, vařit vývary, než nějaký drahý olejíček :think:
Jestli jsou školkové, tak tam je to těžké, to marodí věčně všichni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný