Jaké aroma lampy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.12.14 15:57

@anairda zkus mrknout v knize přirozený porod. Tam ty byliny jsou. Bohuzel už ji nemám doma. Maty se v malém množství neboj. Dokonce je v 1. Trim. doporučována inhalace při nevolnostech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.14 16:00

@anairda opravdu ti nechci nic vnucovat, ale vřele doporučují na ten klid medunkovou esenci…a zarucuju, ze budeš nadšená jak vůni tak účinky. Doporučuje se právě k navození pohody i při snaze otehotnet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.14 16:04

A s tema lampama zapalenyma cely den, to bych byla opravdu opatrná, hlavně bacha at je tam dost vody, aby se nic neprepalovalo. Aby to melo léčebny efekt, tak to nenechavejte opravdu dlouho. Jak říkal už Paracelsus, ze lék od jedu odlišuje jen podávané množství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
3.12.14 18:59
@MarketinkaKopretinka píše:
@anairda opravdu ti nechci nic vnucovat, ale vřele doporučují na ten klid medunkovou esenci…a zarucuju, ze budeš nadšená jak vůni tak účinky. Doporučuje se právě k navození pohody i při snaze otehotnet

No ale to jsme cenově u toho jasmínu - 1ml za 430! To je trochu drahý špás do aromalampy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.12.14 19:10

@margaritha
No to je opravdu poněkud drahý špás… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.14 00:38

Určité to není do aromalampy, do koupele. A cenové to na jasmín opravdu nemá :-) :-) :-) ani na heřmánek od hádka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.12.14 09:58

@MarketinkaKopretinka
Do koupele jsem éterák ještě nezkoušela, kolik dáváš tak kapek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.14 10:23

@anairda pokud mas 100% do, tak cca 5. Já si dávám do koupele skoro pokaždé olej 31bylin, takže vim, ze po vice kapkách mi normálně je v te vane zima, jakou to ma sílu. Ale docela důležité, at se ten olej dobře rozpustí, tak nakapat nejdříve do nosiče. Třeba do trochu mleka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.12.14 10:37

@MarketinkaKopretinka
Jako myslíš do normálního mléka, třeba na lžičku a pak až do té vany? To zní zajímavě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
4.12.14 10:40
@margaritha píše:
@Gorgeous
Neznám, ale tento způsob prodeje mi není sympatický. Záleží na tom, co od toho čekáš a jaké máš zkušenosti s aromaterapií. Já ji na sobě a dětech testují již 2,5 roku. Jestli s tím zatím nemáš žádnou zkušenost, obrátila bych se na nějakou zavedenou firmu (Nobilis, Hádek) a zeptala se v jejich poradně.

Mě to doporučila příbuzná, že syn jí trpěl na chronický kašel a že prý mu dává 1 kapičku denně a od té doby nemarodí 8o Tak mě to dost zajímá!

• Citovat
  • Upravit
Gorgeous
4.12.14 10:45
@MarketinkaKopretinka píše:
A s tema lampama zapalenyma cely den, to bych byla opravdu opatrná, hlavně bacha at je tam dost vody, aby se nic neprepalovalo. Aby to melo léčebny efekt, tak to nenechavejte opravdu dlouho. Jak říkal už Paracelsus, ze lék od jedu odlišuje jen podávané množství :-)

Jsem v klidu neváhala jsem si to ověřit u výrobce a napsat přímo jim a také jsem oslovila
Aromaterapie v praxi - studio 9sil, Brno. V klidu může být zapálená celý den :kytka:

Pro děti jsem se dozvěděla, že jsou velmi vhodné všechny citrusy a dokonce se prý mohou slučovat dát společně mandarinka+ grep např. ;) všechno si nejraději ověřuji u těch, kdo o tom ví nejvíc. Tak snad to někomu pomůže, že to sem píšu. Dostala jsem i cenné informace mailem. S množstvím souhlasím, méně je více :pankac:

• Citovat
  • Upravit
11700
4.12.14 10:45

@Gorgeous
A to mu dávala vnitřně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.12.14 10:47

@Gorgeous
Já se na toto dívám podobně jako třeba na bylinky. Když jsem nemocná dám si čaj z určité bylinky - pomůže, ale kdybych ho pila každý den - neuškodí, ale až bych byla nemocná, tak už ani nepomůže.
Celý den bych v té vůni nebyla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
4.12.14 10:58
@anairda píše:
@Gorgeous
A to mu dávala vnitřně?

Jo jo prý nějaké se můžou vnitřně a něco se dává jedna kapka na nohu :nevim: taky jsem to ještě nepročetla pořádně, ale je s tím spokojená. Olejíček jí stál 900 Kč ale prý jak dává jednu kapičku, je to na dlouho. Malej se jí hodně spravil. Dříve marodil s kašlem pořád. Proč by mi lhala? Jestli jí to pomohlo, chtěla bych to dětem taky zkusit, doufala jsem, že to tady někdo zná.

• Citovat
  • Upravit
Gorgeous
4.12.14 11:00
@anairda píše:
@Gorgeous
Já se na toto dívám podobně jako třeba na bylinky. Když jsem nemocná dám si čaj z určité bylinky - pomůže, ale kdybych ho pila každý den - neuškodí, ale až bych byla nemocná, tak už ani nepomůže.
Celý den bych v té vůni nebyla. :nevim:

Chápu jak to myslíš, já vůně střídám, ale vždy dodržuju bezpečnostní pokyny :) Navíc nejsme udušení doma, hodně větrám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný