Jaké aroma lampy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.12.14 17:17

Dotaz jsem teda holky poslala, dnes mi uz prazaci urcite neodpovi :-), ale tak snad brzo…ja se tu zas sekla, jdu něco pect :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
2.12.14 17:26

Proč by se měla aromalampa zapalovat jen na 30 minut? mě tady svítí celý den a vodu přilévám olejíček 2-3 kapky dokápnu.

• Citovat
  • Upravit
95
2.12.14 17:44
@anairda píše:
@Fíííjááá
To ani nevím, že Manufaktura dělá éteráky. Já beru Nobilis a Salus, ale je pravda, že teď mi o něco lepší přijde ten Nobilis, mám teď od Salusu Mandarinku a Grep a ten grep mi přijde takový slabý, nevím… U Nobilisu jsem se zatím nezklamala. Strašně mě láká jasmín, tu vůni miluju, ale dát za 1ml čtyři kila to fakt ne. :lol: Leda ten jasmín v jojobovém oleji, ale to nevím jaké by bylo v lampě.

Tak ty éterické oleje v jojobě se do lampy nehodí - můžeš používat jako olejový parfém. Ale konkrétně ten jasmín jsem měla v testeru a nic moc. Zato růže, to už bylo jiné kafe.
Já jsem porovnávala levanduli od Saloosu a Nobilisu a tam jsem opravdu zaznamenala rozdíl v intenzitě vůně. Takže levanduli Saloosu používám třeba na úklid do kýble s vodou a Nobilis do vany či masážních směsí. Just je podle mě předražený, aby na tom vydělali všichni distributoři. Nejvíc mě asi štve, že v katalozích je jiné složení výrobků než pak v reále na obalu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.12.14 18:06

@margaritha
Děkuji :) A proč myslíš, že se do té lampy nehodí? Asi by se spálil viď? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.12.14 18:10

@Gorgeous
Já myslím, že je to problém přepalování, pokud doléváš, tak to nevadí… Otázkou je, jestli je dobré být v té vůni neustále, ty éteráky na nás taky nějak působí, některé třeba ovlivňují i tlak a tak podobně, takže na to bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
2.12.14 18:27
@anairda píše:
@margaritha
Děkuji :) A proč myslíš, že se do té lampy nehodí? Asi by se spálil viď? :think:

Primárně je to jojobový olej, toho éo je tam minimum (několik kapek). Kdysi jsem to zjišťovala u římského heřmánku v jojobě a ze začátku mi to ani nechtěli prozradit (výrobní tajemství). Už si ten konkrétní poměr nepamatuju, ale logicky i dle ceny tam v těch 20 ml nebude ani ten 1 ml. A lít do lampy rostlinný olej :nevim: No jako asi můžeš, ale efekt asi nebude nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.12.14 18:34

@margaritha
Je mi to jasné, ale je to teda škoda. :lol: Ta vůně jasmínu musí být úžasná. Jak to vymyslet jinak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
2.12.14 18:58

@anairda
Tak to nevím, ale jasmínu bude do aroma lampy škoda. Max. kdyby ti nevadila chemie a na vůni jasmínu trváš, zkus nějaký vonný olej s vůní jasmínu. Já bych to ale nedělala - existuje spousta dalších úžasných éo, které jsou cenově přijatelné. Já ulítávám třeba na gerániu nebo ylangu, které jsou také typicky ženské oleje, podobně jako ten jasmín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.12.14 19:04

@margaritha
Chemie vadí, to tu vůni opravdu raději oželím. Možná koupím ten jasmín v jojobě a užiji si tu vůni jako parfém. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.12.14 20:12

Co si myslíte o tomto???: http://www.biooo.cz/…-p-3279.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
2.12.14 20:22

Ta cena je podezřelá, já bych do toho nešla. Všichni výrobci v ČR (Saloos, Nobilis, Eoné, Hádek) by za takovou cenu 10ml čistého jasmínového éo neprodali.
Ještě mě napadlo, že Hádek prodává i vonné kompozice, které nejsou čistými éo, ale údajně mají přírodní původ a měly by být nezávadné. Ale blíže jsem to nezkoumala. Zkus napsat dotaz do jejich poradny, jsou rychlí a velmi vstřícní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.14 21:54

@anairda to uz jsem taky nasla na slovenskych strankach za 11 eur, no nevim :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.12.14 22:12

@MarketinkaKopretinka
Také tomu moc nevěřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
3.12.14 08:01

Máte někdo zkušenost s tímhle? http://www.esencialniolej.cz/ uvažuji, že to koupím stále nemocným dětem. Myslíte, že to může pomoct?

• Citovat
  • Upravit
11700
3.12.14 09:22

@MarketinkaKopretinka
Nevíš moc tě prosím jak je to s mátou citronovou (levandulovou) hodí se pro malé děti a v těhotenství? Někde čtu že ano a jinde že ne… :think: Není někde dostupná nějaká tabulka, které olejíčky se hodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný