Jaké aroma lampy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Gorgeous
3.12.14 11:49

odborná rada od Saloos

Ahoj tak mi právě odepsala paní od Saloos a prý může být aromalampa zapálená celý den a můžeme to celý den dýchat. Méňě kapek je prý pouze na vůni a více kapek je na inhalaci. Stačí prý jen dodržet to, že něco nesmí těhotné, něco děti a něco né na vysoký tlak, jinak je vhodné inhalovat klidně celý den + pravidelně větrat :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
11700
3.12.14 12:43

@Gorgeous
Tak akorát hlídat aby se ti to v té lampě nepřipálilo a pravidelně doplňovat. :palec:

Kdyby jste měl někdo seznam, které nesmí děti, těhotné, či nejsou vhodné na nízký/vysoký tlak, tak se hlásím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
3.12.14 12:46

@anairda u toho saloosu na stránkách to v popisu píšou, ale vypsané je nemám, dobrý nápad :palec:

• Citovat
  • Upravit
11700
3.12.14 12:48

@Gorgeous
Mě přijde, že tam u většiny o vhodnosti nic psáno není. Takže asi kde nic není, tak to nikomu nevadí… Tedy doufám právě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
3.12.14 12:53
@anairda píše:
@Gorgeous
Mě přijde, že tam u většiny o vhodnosti nic psáno není. Takže asi kde nic není, tak to nikomu nevadí… Tedy doufám právě. :think:

Jo já myslím že to tak bude, že kde nic není je to O. K. a ty, co někomu vadí, že to právě zmiňují. Pro děti a těhotné je prý dobrá mandarinka :)

• Citovat
  • Upravit
11700
3.12.14 12:58

@Gorgeous
Jj mandarinku mám, ta je super. :)
Teď jsem koukala u Nobilisu, že mají keramickou destičku, kde se olejíček nakape a pak volně odpařuje, to je také zajímavé, to by se hodilo třeba na toaletu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
3.12.14 13:04
@anairda píše:
@Gorgeous
Jj mandarinku mám, ta je super. :)
Teď jsem koukala u Nobilisu, že mají keramickou destičku, kde se olejíček nakape a pak volně odpařuje, to je také zajímavé, to by se hodilo třeba na toaletu. :think:

Tak to ještě neznám, to je taky dobrý tip :palec: Já nemám ráda ty umělé vůně jako air wick atd…

• Citovat
  • Upravit
11700
3.12.14 13:08

@Gorgeous
Já taky ne, je mi z nich na :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
3.12.14 13:09
@anairda píše:
@Gorgeous
Já taky ne, je mi z nich na :poblion: :lol:
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
95
3.12.14 14:41

Na e-shopu Nobilis byl stažení jejich leták o éo, ale jestli jsem to dobře pochopila kvůli legislativě to museli zrušit a můžeš si jej jen koupit za symbolickou 1 Kč.
Máta levandulová nemá žádná omezení, ale jejich účinky jsou blízké levanduli. Záleží na co ten éo hledáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.12.14 14:44

@margaritha
Především hledám něco k navození pohody, dobré nálady, antistres, uklidnění… Mám dvouletou dceru a snažím se otěhotnět, takže proto se informuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
3.12.14 14:49

@Gorgeous
Neznám, ale tento způsob prodeje mi není sympatický. Záleží na tom, co od toho čekáš a jaké máš zkušenosti s aromaterapií. Já ji na sobě a dětech testují již 2,5 roku. Jestli s tím zatím nemáš žádnou zkušenost, obrátila bych se na nějakou zavedenou firmu (Nobilis, Hádek) a zeptala se v jejich poradně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
3.12.14 14:57

@anairda
Ze směsí má Nobilis zklidnění nebo uvolnění (od 30 měsíců), nebo jakékoli citrusy - zvlášť mandarinka, nebo levandule či ylang. Na respirační onemocnění je pro malé děti fajn eucalyptus radiata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.12.14 15:01

@margaritha
No zatím mám právě ty citrusy - mandarinka, grep, pak březuli, u té jsem také našla, že ji mohou děti, no a teď zkusím ještě tu mátu citronovou. :) Takže levandule by také šla, jen ta asi bude více sedativní viď? Já mám docela nízký tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
3.12.14 15:11

Ano jako ten ylang je tam kontraindikace, ale mně nevadí, pokud to nepřeženu. Ještě používám bazalku levandulovou, která by měla zároveň zklidňovat i působit antibakteriálně na dýchací cesty. Ta pak žádná omezení v použití nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný