Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Eemii to už vyplývá z te normy a toho, co si v ni předem stanovili..ale možná když tam zavolate nebo napisete, tak se o tom ujistite.
Ty produkty prostě nesmí obsahovat pesticidy, jinak by je nemohli užívat alergici. Když třeba obsahuje něco výtažek z kury, tak to Musí byt chemicky neosetrena kura, jinak by ji nemohli použít, toto je nám neustále zdůrazňováno i na školenich.
Tak jen to.
@MarketinkaKopretinka píše:
@anairda já vim, co je bioneberou jen ze Švýcarska produkty…by asi tea tree nevypestovali
. Ale berou z tech nejkvalitnějších území pro danou bylinu či rostlinu. Např vivi aloe je jen rodu aloe vera barbadensis Muller a sbírá se hooodne vysoko
ručně, každý list zvlášť a každý list zvlášť je kvůli hodnotě aloinu, který obsahuji listy oddělen od vnitřní části tak, aby zelena část rostliny nebyla vůbec použita (spousta firem nekvalitně zpracovává aloe a to je to, proč je z něj lidem zle, nemají takové účinky atd. Je to fakt na dlouho dala jsem jen příklad.
To ale pořád neznamená, že je to BIO.
Já to nezpochybňuji, určitě jsou špičkoví, ale podle mě ne BIO.
Prosím tě, jestli tomu rozumíš, nevíš jestli se dá ten jasmín v jojobě použít v aromalampě?
@anairda @Fíííjááá a já neřekla, ze menufaktura třeba nemá špatně oleje, já osobně mám něco od salusu, ale to me třeba moc neuspokojilo. Nobilis podle me dělá celkem slušné oleje, ale hádek je o třídu výše a dala bych ho na úroveň s justackyma.
@anairda určite, mas to od nobilisu? já to teda neměla osobně toto, nevím v jakem je ta jojoba poměru k jasmínu, zas do te lampy at tam toho nemusís zbytečně dávat hodne, aby to provonelo místnost.
@MarketinkaKopretinka
No Grep od Salusu mě tedy také příliš neuspokojuje… ![]()
Hodně hledám oleje, které může čuchat i malá, takže mám spíš ty citrusy, březuli a chystám si koupit ještě mátu levandulovou a ten jasmín, ten by byl… ![]()
@MarketinkaKopretinka
jj, tady po tom pokukuji http://eshop.nobilis.cz/…m-oleji.html?…
@anairda jj, taky to není levna zalezitost. Ale zajimava vune, takovou třeba just nemá, v tom pripade bych sla do Nobilisu, to nerikam, mas s tim zkušenost, jak uz je to v oleji? není to 100% EO, ale jen smes, at to není moc slabe. Mas nejaky podobny?
@anairda třeba do toho bych nesla, to jsou slaboty za ty peníze http://www.medhelp-shop.cz/…/jasmin-50ml
@anairda třeba do toho bych nesla, to jsou slaboty za ty peníze http://www.medhelp-shop.cz/…/jasmin-50ml
Tak tenhle ale nemuzes srovnavat, protoze je to olej vylozene na telo, takze v mnohem mensi koncentraci.
@anairda píše:
@MarketinkaKopretinka
jj, tady po tom pokukuji http://eshop.nobilis.cz/…m-oleji.html?…
To by me taky zajimalo, jak moc to bude v lampe vonet, kdyz to neni ciste es. olej ![]()
@Eemii píše:
To by me taky zajimalo, jak moc to bude v lampe vonet, kdyz to neni ciste es. olej
Já jim asi zkusím napsat dotaz.
@Eemii to už vyplývá z te normy a toho, co si v ni předem stanovili..ale možná když tam zavolate nebo napisete, tak se o tom ujistite.Ty produkty prostě nesmí obsahovat pesticidy, jinak by je nemohli užívat alergici. Když třeba obsahuje něco výtažek z kury, tak to Musí byt chemicky neosetrena kura, jinak by ji nemohli použít, toto je nám neustále zdůrazňováno i na školenich.
Tak jen to.
Ja nevim, podle me ale neznamena, ze je to bio, ale jen uvazuji.
Bezpochyby jsou vysoce kvalitni, ale tohle vsechno neznamena bio
..To bio je dneska tak moderni a propagovane, ze je mi divne, ze by se o tom nikde ani sluvkem nezminili. ![]()
@anairda urcite jim napis, a dej vedet, mi to pripada jak ty esence, co v justu taky jsou (tymianova, jalovcova a medunkova) je to fakt sila, uz to nepotrebuje ani nosic, pul malého vicka staci do vany, ale dala jsem to do aroma lampy, voni to, ale dela to takovy zakal ten olej, nevim jak to popsat, proste není to cisty EO
@anairda zkus,to jsem zvedava, jasmin miluju.Ja teda tipuju, ze to do lampy nebude nic moc, ale nevim
@Eemii no a me po tech skolenich ani nenapadne uvazovat o tom, ze to bio není
, a taky myslim, ze to slovo Bio uz je tak zpropagovane, ze něco jen projde kolem třeba bio farmy a stava se razem bio :-/.
Normalne jim teda sama napisu dotaz, i když mi to prislo jako absurdni
. Dokonce na skolenich je opravdu ve slozeni zduraznovano, co je odkud vzato a proc, i guduchi (novinka) je primo z Nepalu z himalaji, protože tam roste v nejvyšší kvalite, tea tree z oblasti…ted to tu ctu: Manukovy olej v tea tree pochází z ekologických oblastí N. Zelandu, kde rostliny nejsou osetrovany pesticidy a hnojivy, ani se zde nepouzivaji jiné chemikalie…atd…no ale napsat jim muzu :-/ tak az budu vedet, dam vedet…ještě teda mrknu na ty EO, když uz tu v tom ctu