Jaké botky na jaro?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2591
25.2.14 22:15

Holky, kupujete těm menším dětem spíš s tkaničkama, nebo na sucháč?

Příspěvek upraven 25.02.14 v 22:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.2.14 22:19

@Alex Adrian Já s tkaničkama. Mě ortoped říkal, že tkaničky jsou lepší, ta bota jde lépe stáhnout a tím pádem lépe sedí na noze, že prý boty se sucháčem musí dokonale padnout. Sucháče mám v plánu až do školky, respektive mu teď na jaro koupím asi už sucháč, abychom mohli trénovat obouvání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
25.2.14 22:20
@Alex Adrian píše:
Holky, kupujete těm menším dětem spíš s tkaničkama, nebo na sucháš?

chtěla jsem sucháč, prodavačka mi ho vymluvila, že menším dětem doporučuje tkaničky, prý je lépe utáhneš a tím zpevníš nohu :nevim: Nechala jsem se ukecat, tkaničky byly levnější :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.02.14 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
25.2.14 22:20

@1024 Jsem asi blbá nebo slepá, ale jak zjistím, jaké mají velikosti? http://www.detskeboty.cz/…00232-44.htm Zkoušela jsem tyhle hodit i do košíku a stejně mi to nenabídne, jakou chci velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
25.2.14 22:25

Jj, staršímu beru určitě na sucháč kvůli školce a mladšímu jsem chtěla spíš na tkaničky, tak jsem ráda, že to máte stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.2.14 22:39

@Kamila Jakub Já si vždycky tady: http://www.detskeboty.cz/…ocni-boty-1/ vyberu značku a velikost, takže mi to vyjede jen ty boty, co mají v té velikosti, co chci. Pak už tam ty velikosti mít budeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.2.14 23:26

Já beru všechny na sucháč, nemám nervy to vzpouzejícímu se batoleti zavazovat za chodu :oops: :mrgreen: Jinak botky kupujeme v místní speciálce na dětskou obuv, bez zkoušení bych to asi nedala :think: A tam prostě vezmem, co se nám líbí nejvíc a sedí. Nemám vyloženě prioritní značku, co bych kupovala výhradně

• Citovat
  • Upravit
17630
26.2.14 07:23

Já číhám na jarní kolekci Pediped. Tedy pro tu mladší, starší bude mít ty lonské a předlonské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.2.14 07:45
@Alex Adrian píše:
Holky, kupujete těm menším dětem spíš s tkaničkama, nebo na sucháč?Příspěvek upraven 25.02.14 v 22:25

Tkaničky, sucháče až do školky. Lépe drží nohu a zas taková práce navíc to není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
26.2.14 07:57

Dobré ráno, mohu se zeptat je nějaká kamenná prodejna na Praze 4 kde mají Superfity? Budu kupovat první boty, tak to ještě nemám okouknuté. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.2.14 13:52

Záleží v keré části prahy…v nuslích byla prodejna Essi - ta firma ale zkrachovala, v OC na Chodově byla děcká obuv, ale tu taky zavřeli…Superfitky maj v Praze na Francouzský v DPK, já tam koupila Superfitky v akci, novou kolekci maj mít od příštího týdne, pro staršího kluka si tam pojedem pro boty příští týden…už je tam máme pro jistotu zamluvený :lol: :lol:, jsou tam fajn prodavačky…hlavně poradí s výběrem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
26.2.14 15:08

@Skrei děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
26.2.14 15:22

@Kamila Jakub Asi jsi našla neuvedenou velikost u posledního kusu, jinak to hledám jak říká @gabi.design . Tyto to buď mají v názvu a nebo se jedině optat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková