Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, manžela chytl zub, zubař má dovolenou a u nás ve městě je pohotovost jen o víkendu poraďte prosím nějaké dobré prášky na bolest.
A nějaké vedlejší město? ze zuby bych si nezahrávala… to se může rozvinout do zánětu… otoky, řezání a kolikrát ani hoodně silné prášky nezaberou.
@Kyle píše:
Ahoj, manžela chytl zub, zubař má dovolenou a u nás ve městě je pohotovost jen o víkendu poraďte prosím nějaké dobré prášky na bolest.
Mě pomaha Ibalgin s tím kofeinem. Dat si k tomu hořčík..jinak to chce lékaře. Nebo zítra k zubaři..
Zkuste jakékoli analgetikum a zapít šumivým hořčíkem. Ale radši bych s tím někam včas šla.
V sobotu už má v plánu jít na pohotovost, ptám se aby nějak přežil ten zítřek
@Kyle píše:
A to mate u vas jen jednoho zubare ve meste? Pohotovost je nesmysl, at nekam zajde zitra.
@Kyle píše:
váš zubař nemá náhradu za sebe při akutních problémech???
U nás ve městě vezme ve všední den ráno jakýkoli zubař, myslím, že to tak bude i jinde.
@mroe Nikde jinde ho nevezmou, to už mám vyzkoušené sama na sobě, když mě bolel zub v zimě, čekala jsem dva týdny než se mi zubař vrátí z dovolené, všude mi jen říkali, že mě nemůžou ošetřit, že musím za svým zubním lékařem
@np10021 píše:
Na růst osmičky mi skvěle zabral Ataralgin.
Po tahání nervu, když mi přestala účinkovat injekce, mi také až překvapivě dobře zabral Ataralgin.
Zítra brzy ráno bych ale rozhodně šla k zubaři.
@Kyle píše:
@mroe Nikde jinde ho nevezmou, to už mám vyzkoušené sama na sobě, když mě bolel zub v zimě, čekala jsem dva týdny než se mi zubař vrátí z dovolené, všude mi jen říkali, že mě nemůžou ošetřit, že musím za svým zubním lékařem
Kdyz je to akutni, musi, kdyz tvuj neordinuje. Dva tydny jsi mohla cekat jen proto, ze to asi zas tak akutni nebylo, jinak bys to nevydrzela.
@levandule23 píše:
U nás ve městě vezme ve všední den ráno jakýkoli zubař, myslím, že to tak bude i jinde.
No troufnu si říct, že u nás ne. ![]()