Jaké dřevěné odrážedlo?

45
8.2.14 18:27

Jaké dřevěné odrážedlo?

Dobrý den,
poprosím maminky, jejichž dítka používají dřevěná odrážedla a odstrkovadla, jestli by se podělili o své zkušenosti. Rozhoduji se mezi Hoppop Locco a Janod Vespa, případně Hoppop Otto. ZAjímá mně, jak se dítkám na dřevěných odrážedlech jezdí, jejich váha (odrážedel, ne dětí) a vůbec vše kolem.
Zkušenosti s Endurem mně vůbec nezajímají, nechte si je prosím pro sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
836
16.3.14 13:45

My jako první kupovali Early Rider Clasic. To dostal syn ke druhým narozeninám a minulý víkend už dostal od ER kolo (ke třetím narozeninám). Mezitím jsme o Vánocích provedli výměnu za vyšší typ odrážedla, aby mu vydrželo déle. Pokud vybíráte dvoukolové, můžu Early Ridera maximálně doporučit - Clasic je fakt stabilní (zadní kolo je menší a tlustší než přední), děti mají parádní posez a odrážedlo se naučí velmi rychle ovládat. Naše dítě od té doby v podstatě nechodí pěšky (už po dvou měsících byl schopný zdolat 12km výlet).

Pro malé děti se mi děsně líbí Early Rider Spherovelo (to mě fakt mrzí, že jsem nepotkala, když byl syn úplně malý). Pokud ho neznáš, koukni na youtube na nějaké video.

Ty tvoje varianty jsem „naživo“ bohužel neviděla, ale Early Rider je u nás srdcová záležitost ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.7.14 22:51

@oskli ahoj prosim jak se vam ossvedcil Belter? Sice jsem to kolo nazivo nevidela ale podle fotek jsem se do nehp zamilovala. Dcera uz pres rok jezdi na 12tce a ujede toho dost ale uz dorusta na 16 a chci neco lehkeho. Jezdi maly i na tazne tyci, lze tam pridelat? A te remen je ok? Zatim to porad odkladam, ta cena je dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
7.7.14 10:12

@dagina1 Jsme naprosto nadšení. Jezdíme skoro denně. Nemáme tyč, páč ta se mi zdála fakt dost nesympatická, tak jsme pořídili FollowMe a myslím, že je to sice velká, ale opravdu dobrá investice. Při následném prodeji vím, že kolo i tažné zařízení velmi rychle a výhodně prodám :-) Řemen je super, kolo lehoučké, designově dokonalé :srdce: Kdybyste přemýšleli i nad FollowMe, tak dej vědět, poradím ti, jaký adaptér si k tomu dokoupit (asi za 100 nebo 200 Kč), aby na Beltera šlo přidělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.7.14 21:34

@oskli dekuji za info, vypada to skvele. Uvidime snad do Beltera nakonec pujdem! Ciham na nej z 2.ruky v Rakousku, snad klapne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
18.8.14 19:41

@11verka11 Jestli jsi z Brna, vyraž do Cyklospocialit ;) Máme odtud už druhé Early Rider odrážedlo a právě i to kolo, i helmu. Mají parádní výběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí