Jaké granule papají vaše yorkové, co jedí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
20.1.12 14:24

a-lexa moc dekuji za radu, ona pije normalne.Ale doktorka nam poradia pokud prijde prujem(coz me prijde ze to ma i nerove, ze panicek odjede a tak) tak staci 24 hodin dieta a pak ryze s ryzi ci kurecim a do toho na spicku noze smectu.Ale ta konzerva by byla asi lepsi a chutove pro ni urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
20.1.12 14:39

Pikidi, pokud pije tak to je moc dobře. Za zkoušku nic nedáš. Cena je kolem 70 Kč za 400g. Držím palce, ať pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
20.1.12 14:42

dekuji moooc ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
20.1.12 14:46

My papáme Royal Canin a jsou to jediné granule,které ta naše malá potvůrka fakt žere:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koopjes
31.12.12 22:08

Dulezite je slozeni, ne znacka

Ja tedy nevim, lidi. Nemuzu rict, ze neco je nebo neni ok. Kazdy pejsek ma rad neco jineho, nekdo se muze po necem utlouct, druhy to nestravi. Jelikoz jsme si ted poridili yorksirku take, sleduji o strave co to jde vsude mozne a zasadou je cist etiketu a slozeni granuli peclive procitat. Zajimave pro mne zjisteni bylo, ze „Super krmiva“ typy Royal Canin, Eukanuba, Purina, Hills a jim podobne ani zdaleka neobsahuji to, co by clovek za tu cenu ocekaval… Doporucuji clanek: http://www.muj-pes.cz/…le--698.html. Mezi opravdu kvalitni patri Acana, Orijen, Canine Caviar a jine. Nasla jsem anglickou stranku, kde krmiva srovnanavaji, hodnoti jejich slozeni a davaji hvezdy. Myslim, ze neni nutna dokonala znalost anglictiny: http://www.dogfoodadvisor.com/…/dry/5-star/. My ted jime Royal Canin pro yorky juniory, ale nam vubec nejedou, kdyz je promicham s konzervou, tak vyjida jen tu. Takze jdeme zkouset jine granulky. Snad nam sednou lepe.

• Citovat
  • Upravit
1.1.13 01:27

Náš teda granule nejedl nikdy, nechutnala mu žádná značka, ani s konzervou…

Nejradši měl zelí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janis88
1.1.13 20:14

Arden grange

Fakt je zajímavé pročítat si složení. Když jsem si před 2 lety donesla Falca (yorka) domů, byl krmen Royal mini junior, pak sem mu dávala RC pro jorky a tuším, že od 9ti měsíců přešel na dospělé. Vždycky je to tak nějak až se mu ustálí váha, bych řekla, pak bych přešla na dospělé, protože už potřebuje jiné složení stravy. Nicméně v jednom roce prodělal otravu z něčeho venku a síla RC se projevila. Royalka je neskutečně mastná a slaná, proto psům chutná, ale většinou mají problém s trávením. Hodně dlouho jsem sledovala, čím krmit, a už od loňského září papkáme Arden grange. Momentálně má lososové, ty zbožňuje, má je pro změnu, jinak mívá většinou mini adult (jehněčí s rýží). Teď se měnilo balení, tak vyjdou 2kg na 300Kč zhruba, ale vzhledem ke krmné dávce, kdy nám to balení vydrží měsíc, to moc není. Zkuste porovnat i krmnou dávku jednotlivých značek granulí. Přece když mu toho mám dávat méně, tak je to asi výživnější a to obilí neudělá, ne…a k původu royalky…Stačí se vzadu, jak je natištěný ten proužek černou barvou, podívat doprostřed, jestli je tam PL nebo FR a hned víte, jestli jsou granule z Polska nebo Francie…a k naším ardenkám. Stačí porovnat třeba složení těch mini adult a royalky mini adult. Cena je zhruba stejná, ale složení? :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný