Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky,
můj prcek 6 m začal odmítat Nutrilon (pokračovací) kojila jsem do 5,5 m, nakonec úplně přestal chtít prso, pak odstříkávala, ale mlíko přestal pít, a kvůli té trošce jsem přestala. Tak jsem mu na noc dávala Nutrilon, ten jediný vzal na milost (Sunar nechtěl, Bebu nechtěl) a teď jsme přešli na dvojku a nechce, přijde mi tam taková železná chuť…Tak jsem mu koupila HiPP bio combiotik, zezačátku ho krásně pil a teď zas nechce, má ale příšernou chuť - takovou jakoby tam byl olej, myslela jsem, že se z toho ![]()
S kterým mlékem jsou vaše miminka spokojená? Nechci to střídat tak často, ale Sunar nechutnal chuťově ani mně, tak nevím ![]()
My měli od začátku Nutrilon Profuturu a malá si teda nikdy nestěžovala a mě přišla OK, taková jak kdyby mírně nasládlá.
Vy jste měli Pronutru?
@Conulka
Ano, obyč Pronutru
jednička byla sladká, ale dvojka je teda děsná ![]()
@Terez001 zkuste Profuturu, je teda drahá jak pes, ale v tomhle věku už asi začínáte s příkrmama, takže ta spotřeba není až tak veliká, v lékárnách mají vzorky, ať nemusíš kupovat hned celou krabici
taky vždycky mlíko ochutnám (kvůli teplotě) a až jsem se divila, že je to celkem dobrý, v reálu obyč mlíko do maličko brutálně nesnáším
Nám teda vyhovuje z DM babylove. Můj syn po sunaru zvracel obloukem, po Bebě měl zácpu jediný ten hipp byl ok. Pak jsme ale zkusili vzhledem k ceně to mléko z DM a úplně v pohodě. Chutná dobře, malý prospívá a cena je velmi dobrá.
Má pije snad každé mlíko, ale nejvíce jí chutná Hami a Nutrilon ![]()